Press "Enter" to skip to content

Hadiah Baik Pulih Dan Pemasangan Jubin Percuma Dengan MML Makeover Contest

Selepas menghadapi berbagai masalah lantai yang tidak selesa dan rosak,  dikritik oleh Si  Curious Cat, akhirnya beliau menemui pihak yang berkelayakkan untuk membantu  memilih dan membaiki jubin lantai yang rosak tempoh hari.

Si Curious telah memilih jenama terkenal MML yang bertaraf antarabangsa  dengan kualiti yang dijamin setelah membaca beberapa tips memilih dan memasang jubin sebelum ini.  Jubin keluaran MML yang sesuai untuk kegunaan komersial atau kediaman disamping mengekalkan ciri-ciri kecantikan untuk  menyerlahkan sebuah kediaman . Keluaran produk MML dihasilkan dengan teknologi canggih serta teknik inovatif agar mempunyai kekuatan dan ketahanan untuk jaminan kualiti yang berpanjangan.

Bukan main seronok Curious Cat ‘melompat sampai ke bintang’  apabila kali pertama memijak lantai yang disukainya.  Kepakaran MML  di dalam bidang ini  telah membantu untuk membuat keputusan yang tepat dalam pemilihan jubin.   Akhirnya,   penampilan kediaman, gaya hidup dan personaliti memberi keriangan kepada si Curious .

Tengok vlog ini……….sukanya dia!

Selepas amat berpuashati dengan  penampilan jubin MML yang berkualiti dan memenuhi impiannya, Si Curious mengajak anda semua untuk merasai dan memiliki ruang rumah  dengan jubin yang menarik ini.

Sertailah MML’s Home Makeover Contest

Pemilik rumah yang bertuah akan berpeluang untuk membaikpulih  ruang tamu, bilik mandi atau pun garaj secara PERCUMA!

BAGAIMANA UNTUK MENYERTAINYA?

  1. Ambil gambar salah satu kawasan tersebut:  (i) Garaj (ii) Bilik Mandi (iii) Ruang Tamu
  2. Nyatakan tidak lebih daripada 100 patah perkataan mengapa kawasan itu perlukan jubin baru dan hasil yang anda kehendaki.
  3. Pergi ke www.curiouscat.my dan hantar penyertaan anda sebelum 8 Julai 2012.
  4. Semua penyertaan mestilah lengkap dengan butir-butir peribadi.
  5. Gambar penyertaan mestilah mempunyai resolusi sekurang-kurangnya 800 x 600 pixels

 

Gambar mestilah jelas untuk menampakkan masalah jubin tersebut dan salah satunya mesti mengambarkan keseluruhan ruang tersebut.

HADIAH YANG DITAWARKAN

  • Makeover Tile MML secara PERCUMA untuk  Garaj ATAU Bilik Mandi ATAU Ruang Tamu rumah anda, termasuk kos buruh untuk mengeluarkan jubin lama dan mengantikan  jubin MML yang baru. Kawasan untuk pengubahsuaian tidak lebih daripada 300 kaki persegi (lantai dan dinding).
  • Perundingan Rekabentuk PERCUMA
  •  Rekabentuk Lukisan PERCUMA dan semua perundingan teknikal
  • Pemenang akan diumumkan pada 13 Julai 2012 melalui www.curiouscat.my dan pengubahsuaiannya perlu dilakukan antara 14 July hingga 23 September 2012.

Pemilihan pemenang berdasarkan undi daripada online melalui www.curiouscat.my (50%) dan panel hakil MML (50%).

Apalagi, hantarkan penyertaan anda di The Curious Cat dan nikmati pemasangan percuma jubin MML yang mewah.  Mungkin anda yang bertuah memiliki lantai ruang tamu menarik sempena hari raya ini!

 

©kujie – nak hantar penyertaan jubin yang dah pecah tu macam risau pula…………. sebab suami yang pasang sendiri…hakhakhak!

20 Comments

  1. saya baru siap rumah,masalahnya tile rumah saya ada yang terkeluar rosak…macam mana nak atasi niiii….

  2. Jomlah Menangi Jubin MML Secara Percuma | Hidup Biar Sedap Jomlah Menangi Jubin MML Secara Percuma | Hidup Biar Sedap

    […] Dah join MML Makeover Contest? […]

  3. saya nak join juga , bilik air saja tu basah tembus sampai ke bilik sebelah.

    doakan saya dapat jubin baru ye ….:)

  4. belum ada rumah sendiri kak jie….

  5. kalau nak mencuba apa salahnya kak..tapi kena la buat report dulu kat suami..hehehe..nanti terkejut pulak bila balik dah bertukar jubin..
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Kehidupan – Rezeki anak anakMy Profile

  6. ila ila

    ila nak try ranya kak

  7. cik pah cik pah

    huhuhu umah sewa x leh lah nak ubahsuai 😐

Comments are closed.