Hadiah Baik Pulih Dan Pemasangan Jubin Percuma Dengan MML Makeover Contest

Selepas menghadapi berbagai masalah lantai yang tidak selesa dan rosak,  dikritik oleh Si  Curious Cat, akhirnya beliau menemui pihak yang berkelayakkan untuk membantu  memilih dan membaiki jubin lantai yang rosak tempoh hari.

Si Curious telah memilih jenama terkenal MML yang bertaraf antarabangsa  dengan kualiti yang dijamin setelah membaca beberapa tips memilih dan memasang jubin sebelum ini.  Jubin keluaran MML yang sesuai untuk kegunaan komersial atau kediaman disamping mengekalkan ciri-ciri kecantikan untuk  menyerlahkan sebuah kediaman . Keluaran produk MML dihasilkan dengan teknologi canggih serta teknik inovatif agar mempunyai kekuatan dan ketahanan untuk jaminan kualiti yang berpanjangan.

Bukan main seronok Curious Cat ‘melompat sampai ke bintang’  apabila kali pertama memijak lantai yang disukainya.  Kepakaran MML  di dalam bidang ini  telah membantu untuk membuat keputusan yang tepat dalam pemilihan jubin.   Akhirnya,   penampilan kediaman, gaya hidup dan personaliti memberi keriangan kepada si Curious .

Tengok vlog ini……….sukanya dia!

Selepas amat berpuashati dengan  penampilan jubin MML yang berkualiti dan memenuhi impiannya, Si Curious mengajak anda semua untuk merasai dan memiliki ruang rumah  dengan jubin yang menarik ini.

Sertailah MML’s Home Makeover Contest

Pemilik rumah yang bertuah akan berpeluang untuk membaikpulih  ruang tamu, bilik mandi atau pun garaj secara PERCUMA!

BAGAIMANA UNTUK MENYERTAINYA?

  1. Ambil gambar salah satu kawasan tersebut:  (i) Garaj (ii) Bilik Mandi (iii) Ruang Tamu
  2. Nyatakan tidak lebih daripada 100 patah perkataan mengapa kawasan itu perlukan jubin baru dan hasil yang anda kehendaki.
  3. Pergi ke www.curiouscat.my dan hantar penyertaan anda sebelum 8 Julai 2012.
  4. Semua penyertaan mestilah lengkap dengan butir-butir peribadi.
  5. Gambar penyertaan mestilah mempunyai resolusi sekurang-kurangnya 800 x 600 pixels

 

Gambar mestilah jelas untuk menampakkan masalah jubin tersebut dan salah satunya mesti mengambarkan keseluruhan ruang tersebut.

HADIAH YANG DITAWARKAN

  • Makeover Tile MML secara PERCUMA untuk  Garaj ATAU Bilik Mandi ATAU Ruang Tamu rumah anda, termasuk kos buruh untuk mengeluarkan jubin lama dan mengantikan  jubin MML yang baru. Kawasan untuk pengubahsuaian tidak lebih daripada 300 kaki persegi (lantai dan dinding).
  • Perundingan Rekabentuk PERCUMA
  •  Rekabentuk Lukisan PERCUMA dan semua perundingan teknikal
  • Pemenang akan diumumkan pada 13 Julai 2012 melalui www.curiouscat.my dan pengubahsuaiannya perlu dilakukan antara 14 July hingga 23 September 2012.

Pemilihan pemenang berdasarkan undi daripada online melalui www.curiouscat.my (50%) dan panel hakil MML (50%).

Apalagi, hantarkan penyertaan anda di The Curious Cat dan nikmati pemasangan percuma jubin MML yang mewah.  Mungkin anda yang bertuah memiliki lantai ruang tamu menarik sempena hari raya ini!

 

©kujie – nak hantar penyertaan jubin yang dah pecah tu macam risau pula…………. sebab suami yang pasang sendiri…hakhakhak!

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. goodluck
    Jom terjah post menarik dari Oh! budu ..Kesan kemelesetan ekonomi Amerika SyarikatMy Profile

  2. saya baru siap rumah,masalahnya tile rumah saya ada yang terkeluar rosak…macam mana nak atasi niiii….

  3. youtube edgn kucing memang tak sah kalo tak jadi viral hahaha
    Jom terjah post menarik dari mijae ..Anda Memang Jodoh Neelofa Jika Berjaya Menjawab Tepat Soalan-Soalan IniMy Profile

  4. Semoga banyak yang ikut contest ini suapaya lebih meriah..
    Jom terjah post menarik dari Jefry ..Jasa Sedot WC Depok Telp. 021-9311-8787 | Sedot WC Jakarta DepokMy Profile

  5. saya nak join juga , bilik air saja tu basah tembus sampai ke bilik sebelah.

    doakan saya dapat jubin baru ye ….:)

  6. mesti joinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
    Jom terjah post menarik dari ilasaleh/baby/mama amana&arief ..@IKEA – Lunch date with BFFMy Profile

  7. belum ada rumah sendiri kak jie….

  8. menarik jugak contest ni..
    Jom terjah post menarik dari Azydy ..Gunung Berapi Paling Aktif Dan UnikMy Profile

  9. kalau nak mencuba apa salahnya kak..tapi kena la buat report dulu kat suami..hehehe..nanti terkejut pulak bila balik dah bertukar jubin..
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Kehidupan – Rezeki anak anakMy Profile

  10. Tak duduk rumah sendiri, takleh la nak masuk contest ni..:)
    Jom terjah post menarik dari Sara ..Shawl Kedut Bercorak Bidang BesarMy Profile

  11. ila nak try ranya kak

  12. InsyaAllah.. boleh join nanti..
    sukanya si curios dpt tukar jubin.. sampai melompat
    Jom terjah post menarik dari nurmisnan ..Marilah menanam tanaman di Syurga pulaMy Profile

  13. Wah menarik contest ini dan hadiah make over adalah tarikan.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Applikasi Instagram for Chrome untuk peminat tegar kini di ChromeMy Profile

  14. saya nak join untuk rumah mak saya…memang jubin rumah tu dah banyak pecah2 pun…
    Jom terjah post menarik dari bardboo ..Didik Anak Dengan Mencontohi Cara RasulullahMy Profile

  15. tq…pasti join nnti
    Jom terjah post menarik dari KesumaAngsana ..Peristiwa Israk dan MikrajMy Profile

  16. takde apa nak diubah rasanya semuanya ok cuma nak tukar cat je. =)
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Innalilahiwainnalillahirajiun,,Jagalah Ibu Selagi AdaMy Profile

  17. wah! mesti pilih ni. hehehhe

    psst: lantai papan boleh tukar lantai jubin tak?

    hehehhe
    Jom terjah post menarik dari maza ..Menggagahi ranjau di sepanjang jalanMy Profile

  18. cik pah says:

    huhuhu umah sewa x leh lah nak ubahsuai 😐

Trackbacks

  1. […] pun disiarkan di curiouscat.my . Pemenang hadiah baik pulih dan pemasangan jubin percuma dengan MML Makeover Contest adalah seperti […]

  2. Jomlah Menangi Jubin MML Secara Percuma | Hidup Biar Sedap says:

    […] Dah join MML Makeover Contest? […]