Hebat Raya di Senheng

nabil hebat raya seng heng

nabil hebat raya seng heng

 

Sempena ketibaan Aidilfitri  tahun ini, Senheng telah mengadakan promosi jualan istimewa Hebat Raya di Senheng .  Promosi yang menampilkan Nabil  sebagai Duta Senheng  bermula dari 1 Julai sehingga 31 Ogos 2012  dengan tawaran pelbagai penjimatan yang berbaloi untuk berbelanja .

Hebat Raya di Senheng menawarkan Baucer Rebet Tunai  sehingga RM 500 dengan setiap pembelian terpilih.

promosi hebat raya seng heng

Pelbagai barangan keperluan isi rumah seperti televisyen plasma, televisyen papan cecair kristal (LCD dan LED), sistem teater rumah , peti sejuk ,  mesih basuh , dapur gas atau ketuhar gelombang mikro dari jenama yang terkenal boleh didapati di Senheng.  Promosi Hebat Raya di Senheng juga meliputi Kamera DSLR dan Kamera Video Digital untuk merakamkan detik kenangan indah bersama orang yang tersayang di hari raya nanti.

Dengan pembelian dari RM 999 sehingga RM 1999 , anda akan menikmati kadar penjimatan Baucer Tunai sebanyak RM 100 .  Lebih banyak anda berbelanja, lebih tinggi ganjaran nilai rebet yang akan diperolehi sehingga mencapai RM 500!

Untuk pembelian smartphone dan barangan IT , rebet tunai bermula dari RM 50 sehingga RM 250 diberikan untuk menghargai sokongan  yang berterusan pengguna kepada Senheng .  Dapatkan netbook, notebook atau ultrabook untuk keperluan anak remaja anda atau tablet dan smartphone seiring dengan  kecanggihan teknologi masa kini.

Sempena musim perayaan ini,anda  juga ditawarkan pembayaran permulaan yang dilewatkan ( delayed initial payment )  .  Ini bermaksud, anda boleh membuat bayaran ansuran pertama  bulan kedua selepas membuat pembelian.

Bukan itu saja,  dengan pembiayaan ansuran mudah AEON , anda berpeluang  menyertai Peraduan  AEON Beli & Menang yang menawarkan hadiah keseluruhan bernilai RM 100,00 . Promosi ini tamat pada 31 ogos 2012 .

Ada banyak keriangan  yang ditawarkan dari Hebat Raya di Senheng.  Ada lagi …!

Senheng  Amazing Spiderman Shop and Win Contest'

Senheng sebagai penaja rasmi  juga menganjurkan Peraduan Beli & Menang  The Amazing Spider-Man  bermula dari 1 Jun hingga 31 ogos 2012.  Setiap pembelian barangan di Senheng melebihi RM 999 dan menjawap satu soalan mudah,  anda mungkin terpilih untuk menerima salah satu daripasa 50 unit  Sony Internet TV 46 inci !

Promosi ini berlangsung, anda juga akan menerima hadiah istimewa Spider-man seperti beg kasur, payung , beg perjalanan dan permaidani.  Jangan lepaskan peluang menarik ini untuk mengumpul koleksi istimewa  di Seng Heng yang berhampiran.   Terdapat 94 premis Senheng di seluruh negara.

Dengan begitu banyak tawaran dan hadian sempena Promosi Hebat Raya di Senheng, saya yakin sekarang adalah masa yang tepat untuk anda mendapatkan pelbagai keperluan dengan harga menarik.

Kunjungi laman web Senheng untuk melihat lihat senarai  barangan promosi yang
mungkin menjadi salah satu idaman anda.

15 Replies to “Hebat Raya di Senheng”

  1. Lebih banyak anda berbelanja,
    Lebih tinggi ganjaran nilai rebet yang teruja,
    Akan diperolehi sehingga mencapai RM 500 ringgit bonus raya,
    Pasti ini menarik semua pengguna.
    Jom terjah post menarik dari sensasi2020 ..Pantun SyawalMy Profile

  2. kebanyakan barangan elektrik yang digunakan sekarang ni pun dibeli di Sengheng@SenQ menggunakan khidmat AEON Easy Installment..

    khidmat pelanggan pun memuaskan, urusan pun cepat tak perlu menunggu lama dan tak banyak karenah..

    berbanding macam CM, promoter diorang tu kalau boleh nak suruh kita beli semua barang dia sekaligus (sebab nak komisen lebih la tu)..
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Barang larangan ? Asalkan cukai dibayar mungkin boleh dijualMy Profile

Comments are closed.