Hebat Raya di Senheng

nabil hebat raya seng heng

 

Sempena ketibaan Aidilfitri  tahun ini, Senheng telah mengadakan promosi jualan istimewa Hebat Raya di Senheng .  Promosi yang menampilkan Nabil  sebagai Duta Senheng  bermula dari 1 Julai sehingga 31 Ogos 2012  dengan tawaran pelbagai penjimatan yang berbaloi untuk berbelanja .

Hebat Raya di Senheng menawarkan Baucer Rebet Tunai  sehingga RM 500 dengan setiap pembelian terpilih.

promosi hebat raya seng heng

Pelbagai barangan keperluan isi rumah seperti televisyen plasma, televisyen papan cecair kristal (LCD dan LED), sistem teater rumah , peti sejuk ,  mesih basuh , dapur gas atau ketuhar gelombang mikro dari jenama yang terkenal boleh didapati di Senheng.  Promosi Hebat Raya di Senheng juga meliputi Kamera DSLR dan Kamera Video Digital untuk merakamkan detik kenangan indah bersama orang yang tersayang di hari raya nanti.

Dengan pembelian dari RM 999 sehingga RM 1999 , anda akan menikmati kadar penjimatan Baucer Tunai sebanyak RM 100 .  Lebih banyak anda berbelanja, lebih tinggi ganjaran nilai rebet yang akan diperolehi sehingga mencapai RM 500!

Untuk pembelian smartphone dan barangan IT , rebet tunai bermula dari RM 50 sehingga RM 250 diberikan untuk menghargai sokongan  yang berterusan pengguna kepada Senheng .  Dapatkan netbook, notebook atau ultrabook untuk keperluan anak remaja anda atau tablet dan smartphone seiring dengan  kecanggihan teknologi masa kini.

Sempena musim perayaan ini,anda  juga ditawarkan pembayaran permulaan yang dilewatkan ( delayed initial payment )  .  Ini bermaksud, anda boleh membuat bayaran ansuran pertama  bulan kedua selepas membuat pembelian.

Bukan itu saja,  dengan pembiayaan ansuran mudah AEON , anda berpeluang  menyertai Peraduan  AEON Beli & Menang yang menawarkan hadiah keseluruhan bernilai RM 100,00 . Promosi ini tamat pada 31 ogos 2012 .

Ada banyak keriangan  yang ditawarkan dari Hebat Raya di Senheng.  Ada lagi …!

Senheng  Amazing Spiderman Shop and Win Contest'

Senheng sebagai penaja rasmi  juga menganjurkan Peraduan Beli & Menang  The Amazing Spider-Man  bermula dari 1 Jun hingga 31 ogos 2012.  Setiap pembelian barangan di Senheng melebihi RM 999 dan menjawap satu soalan mudah,  anda mungkin terpilih untuk menerima salah satu daripasa 50 unit  Sony Internet TV 46 inci !

Promosi ini berlangsung, anda juga akan menerima hadiah istimewa Spider-man seperti beg kasur, payung , beg perjalanan dan permaidani.  Jangan lepaskan peluang menarik ini untuk mengumpul koleksi istimewa  di Seng Heng yang berhampiran.   Terdapat 94 premis Senheng di seluruh negara.

Dengan begitu banyak tawaran dan hadian sempena Promosi Hebat Raya di Senheng, saya yakin sekarang adalah masa yang tepat untuk anda mendapatkan pelbagai keperluan dengan harga menarik.

Kunjungi laman web Senheng untuk melihat lihat senarai  barangan promosi yang
mungkin menjadi salah satu idaman anda.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Lebih banyak anda berbelanja,
    Lebih tinggi ganjaran nilai rebet yang teruja,
    Akan diperolehi sehingga mencapai RM 500 ringgit bonus raya,
    Pasti ini menarik semua pengguna.
    Jom terjah post menarik dari sensasi2020 ..Pantun SyawalMy Profile

  2. menarik ni… Macam macam ade…

  3. Banyak gak beli barang kat senheng :))
    Jom terjah post menarik dari YaNa YassiN ..Jom ke Tayangan Perdana Filem Halimmunan , Peluang jumpa Fizo Omar.My Profile

  4. suka baca blog ni.. bagus!

  5. kebanyakan barangan elektrik yang digunakan sekarang ni pun dibeli di Sengheng@SenQ menggunakan khidmat AEON Easy Installment..

    khidmat pelanggan pun memuaskan, urusan pun cepat tak perlu menunggu lama dan tak banyak karenah..

    berbanding macam CM, promoter diorang tu kalau boleh nak suruh kita beli semua barang dia sekaligus (sebab nak komisen lebih la tu)..
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Barang larangan ? Asalkan cukai dibayar mungkin boleh dijualMy Profile

  6. Laptop saya beli di sengheng jugak .. heee
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Kasut budak comel-comelMy Profile

  7. so far blom pernah beli apa2 lg di senheng sbb plg dkt pon di alor star. tu pon xbyk pilihan mcm di penang. tp xdinafikan brgn elektriknya byk pilihan jika yg di penang tu. harga pon not bad
    Jom terjah post menarik dari Ekspresi Ruang ..Teater Rumah RM6.25 Juta Bertemakan Filem Dark Knight Rekaan Elite HTSMy Profile

  8. Saya antara pelanggan setia Seng Heng. Beberapa barangan elektrik beli di sana.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Wordless Wednesday – # Salam AidilfitriMy Profile

  9. ayat lebih kurang aje dengan puan bee nih..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Mencintai Ain Maisarah – Part 9My Profile

  10. hik3.. mcm2 ada. Teruja tgk TV + camera..
    Selamat Hari Raya untuk Kajie sekeluarga..
    Jom terjah post menarik dari nurmisnan ..Word Wednesday #Stop 114AMy Profile

  11. ila mmg nak beli barang2 leterik tapiii hujung tahun kiki
    Jom terjah post menarik dari ilasaleh/baby/mama amana&arief ..Ok ok atas permintaan ramai!!My Profile

  12. Cuba bayangkan kemudahan 10 tahun akan datang … Selamat Menyambut Lebaran.
    Jom terjah post menarik dari Abang Long ..AIR SUNGAI KLANG mengalir lesu dan keruh…My Profile

  13. Alamak!… ada langsir tak?

    mana tau.. hehehe

    psst: kad sengheng maza tu dah tamat tempoh la.. huhuhu
    Jom terjah post menarik dari maza ..Mencukur BuluMy Profile