Jomlah Menangi Jubin MML Secara Percuma

Dah join MML Makeover Contest?

Syarat mudah, tanpa pembelian. Hanya hantar 5 keping gambar keadaan jubin yang perlu diganti dan ceritakan serba sedikit mengenainya dan rebut hadiah menarik.  Ianya percuma.  Bukan saja pemenang menerima jubin MML yang berkualiti  tetapi juga khidmat rundingcara mengenai rekabentuk.

Peserta juga boleh menghantar seberapa banyak peryertaan tetapi hanya satu hadiah untuk seorang peserta.

Inilah masa yang sesuai unguk membuat pengubahsuai sempena Aidilfitri kerana pemenang diberi tempuh dari 14 Julai 2012 hingga 23 September 2012 untuk merancang proses pengubahsuaian jubin tersebut.

Pemenang juga boleh memilih mana-mana jenis jubin MML selagi terdapat di dalam stok. Bukan semua jubin adalah sama, MML mempunyai berbagai saiz, warna, tekstur permukaan atau pun ketahanan. Buatlah pilihan apa yang dikendaki, MML mempunyai berbagai pilihan untuk memenuhi impian tiap pelanggan.

Untuk menyertai peraduan ini, klik The Curious Cat.

Follow Curious Cat di Facebook untuk mendapatkan maklumat lanjut atau sebarang jawapan yang diperlukan.

Jika perlukan berbagai tips dan panduan memilih jubin , membuat perancangan dan  pengiraan ,  boleh kunjungi laman web MML di mymml.com

 

Cuaba bayangkan lantai rumah yang berkilat-kilat seperti ini…………….meow!

Contest akan berakhir 8 July, saya pun masin mencari sudut sesuai  dalam rumah untuk mencuba nasib.  Kepada pembaca blog saya, sekiranya anda telah menyertai peraduan ini, silalah tinggalkan komen supaya saya boleh melawat dan mengundi.

Jubin kat rumah saya dah pecah dan makin besar retaknya………….. memberi khidmat kepada anak benih untuk bercambah…hihi.. Saja sengaja biarkan rumput itu disitu, nak tengok sebesar mana ia mampu bertahan.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Ubin yang retak pun bisa ditumbuhi tamanam..
    Moga berjaya Kak Jie..
    Jom terjah post menarik dari Rina As ..Cara Mengatasi Penalti Dari Algoritma Google PenguinMy Profile

  2. Ingat nak suruh rumah nenek saya tapi, Berdasarkan undian macam susah kot kak.

  3. Bertapa suburnya tanahair kita. sampai di atas batu pun boleh tumbuh pokok.
    Jom terjah post menarik dari Cikgu Hairul ..Skim Bantuan Tayar Untuk Pemandu Teksi, Jangan Buat Hal LagiMy Profile

  4. Selalu dengar iklan promo jubin ni kat radio Sinar fm. Sora kucing si SY dan Krill. hahaha
    Jom terjah post menarik dari azieazah ..Terasa hati ~ kerja: seksa nak gerak bersama…My Profile

  5. Saya tinggal di rumah sewa , nak masuk untuk mak , tapi tak de gambar pulak .. nak balik kampung mungkin di bulan puasa nanti .. huuuu
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Pasang Streamyx , Unifi Secara Percuma Seluruh MalaysiaMy Profile

  6. Menarik ada kehidupan cuba untuk hidup dicelah kesan retakkan jubin tersebut.

  7. sy tak dapat nak menyertai sebab (1) duduk rumah sewa (2) rumah kampung tak pakai jubin (3) rumah mertua masih dalam pembinaan

    p/s : insyaAllah boleh tolong bagi undian untuk rakan rakan yang menyertai je..
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Kehidupan – Berani atau takut, biarlah bertempatMy Profile

  8. Kak jie.. nak tanyalah.. kalau let say di kampung diorang guna tikar getah,
    boleh ke gambar 5 keping tuh kita shoot tikar getah?
    Jom terjah post menarik dari nurmisnan ..Mana satu nampak kacakMy Profile

Trackbacks

  1. […] Ada beberapa blogger yang bertanya, keadaan jubin macam manakah yang perlu kalau ingin menyertai MML’s Home Makeover Contes . […]