Kujie2.com Bersama Sesi Pandu Uji Honda Hibrid

Sekali lagi kujie2.com berkerjasama dengan apesal.com untuk menghadiri satu sesi pandu uji kereta hibrid HondaΒ  selama 2 hari 1 malam ke Melaka.

Majlis akan bermula awal pagi esok dan bermalam di Philea Resort Melaka. Doakan keselamatan perjalanan ini dan ikuti lintas langsung ( live blogging ) dari saya sepanjang acara ini.

Syukur alhamdulillah untuk rezeki di awal tahun 2012.

Edit: 8:15am selamat mendaftar.
Β 

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

32 thoughts on “Kujie2.com Bersama Sesi Pandu Uji Honda Hibrid”

  1. kata nak live blog kak jie? tak ada pon? haha. penat saya menanti.

    dapat berita dari blog denaihati yang kak jie dgn fazreen menang ek? tahniah! have fun there!

    P/s: sebenarnya sedih sangat tak dpt join. tp pujuk hati ckp esok ada meeting penting untuk apesal. haha
    Jom terjah post menarik dari mrkay ..Test drive Honda InsightMy Profile

  2. nak join jugak, from kota bharu ke melaka la macam tu. blh? hehe… Honda Insight best. mula2 nak pusing selekoh selalu slow sket sbb tiap kali break mesti engine dia nak mati. so, kak jie jangan tekan break abis2 la.. klau berenti kat trafic light pun kena angkat handbreak, kalau tekan break kaki je nanti aircond mati. huhu.. overall.. insight best! πŸ˜€

Comments are closed.