Kujie2.com Bersama Sesi Pandu Uji Honda Hibrid

Sekali lagi kujie2.com berkerjasama dengan apesal.com untuk menghadiri satu sesi pandu uji kereta hibrid HondaΒ  selama 2 hari 1 malam ke Melaka.

Majlis akan bermula awal pagi esok dan bermalam di Philea Resort Melaka. Doakan keselamatan perjalanan ini dan ikuti lintas langsung ( live blogging ) dari saya sepanjang acara ini.

Syukur alhamdulillah untuk rezeki di awal tahun 2012.

Edit: 8:15am selamat mendaftar.
Β 

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Untunglah!
    Jom terjah post menarik dari Asyrof Asri ..Pengalaman Ujibakat Ikon Siarawan RTM 2013My Profile

  2. Thanks for sharing such a pleasant thinking, article is good, thats why i have read it entirely

  3. yah tahniah sebab dapat rezeki ni kak jie ..

  4. Seronoknya dapat pandu uji… sambil berjalan2 rehat2 minda…hehehe
    Jom terjah post menarik dari norzikri ..Kalam Jumaat – Jumaat Hari Membesarkan Allah dan RasulMy Profile

  5. ingat senang ke dapat pandu uji.huuu….

  6. kata nak live blog kak jie? tak ada pon? haha. penat saya menanti.

    dapat berita dari blog denaihati yang kak jie dgn fazreen menang ek? tahniah! have fun there!

    P/s: sebenarnya sedih sangat tak dpt join. tp pujuk hati ckp esok ada meeting penting untuk apesal. haha
    Jom terjah post menarik dari mrkay ..Test drive Honda InsightMy Profile

  7. leh la merempit dengan honda hybrid tu. hehe..
    Jom terjah post menarik dari ohcikgu ..Video Nasi berlauk ayam Kak Ton.My Profile

  8. waa, tak pernah dapat test drive hoho
    Jom terjah post menarik dari shifa ..Lawak: Kekejaman Terhadap kucingMy Profile

  9. nak join jugak, from kota bharu ke melaka la macam tu. blh? hehe… Honda Insight best. mula2 nak pusing selekoh selalu slow sket sbb tiap kali break mesti engine dia nak mati. so, kak jie jangan tekan break abis2 la.. klau berenti kat trafic light pun kena angkat handbreak, kalau tekan break kaki je nanti aircond mati. huhu.. overall.. insight best! πŸ˜€

  10. wah..bestnya..leh test kereta baru..hehe
    Jom terjah post menarik dari blackrosehunter ..Duit Syiling Malaysia 2012My Profile

  11. Assalamualaikum,
    Wahhhhh kereta idamanKu hu hu hu bestnya boleh drive free.

    Kalau nak mencabar, minta penganjur melencong ke Kelantan, kita tengok Tenaganya mendaki bukit…

    Hati2 memandu ya Kak Jie
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..SBPA ditangguhkan Lagi? Bila Pulak nak Laksana?My Profile

  12. semua blogger hot je dapat test drive ni.. hikhikhik
    Jom terjah post menarik dari muazfaris ..Wordless Wednesday #5 – Permulaan MaksiatMy Profile

  13. Salam,

    wah mudahan semuanya dipermudahkan sepanjang perjalanan, insyaallah πŸ˜€
    Jom terjah post menarik dari yanmie ..SBPA Disemak Semula – Kabinet Arah Tangguh Skim SBPA Sektor AwamMy Profile

  14. kak jie jumpa blogger HOT tak kat sana? susah btol nk jumpa blogger tu.. hehe..
    Jom terjah post menarik dari Anarm ..Wordless Wednesday #14 – Satu Dinar EmasMy Profile

  15. Ibu Mifzal Arsyad says:

    bestnya dapat pandu uji keta hybrid..cam ne la pengalaman ya..
    Jom terjah post menarik dari Ibu Mifzal Arsyad ..Lama Dah Tak Bersarapan Dengan Nasi Berlauk πŸ™‚My Profile

  16. emm…bestnya dapat test drive kete hybrid…free….bermalam kat resort pun free jugak ke? Rezeki betul lah.
    Jom terjah post menarik dari mnsar80 ..Pelaburan EMAS – Maybank Gold Investment AccountMy Profile

  17. Zarul Umbrella says:

    wah seronok jenjalan naik keta free ni..semoga perjalanan KAK JIE selamat ..amin
    Jom terjah post menarik dari Zarul Umbrella ..Lagi Kisah Gambar Aku Dgn “Si Dia”My Profile

  18. wah…bestnya. tapi hati-hati tau
    Jom terjah post menarik dari rumah kuning ..Bijak……BijakMy Profile

  19. wah bestnya kereta hibrid..memang menjadi idaman la..
    Jom terjah post menarik dari bardboo ..Buku Cerita Kanak-Kanak Untuk AmmarMy Profile

  20. rezeki melimpah ruah ditahun baru ni kakjie.. Alhamdulillah..

  21. Wow..best tu…jgn lupa update sedap tak bila layan corner he3…
    Jom terjah post menarik dari azman ..Saman dia Tok!My Profile

  22. Kalau diberi duit untuk membeli kereta sudah pasti kereta hibrid adalah pilihan saya. Saya bukan jenis memandu laju tetapi mahukan penjimatan minyak dan green engine.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Ada hati buat header blog tapi tangan kerasMy Profile

  23. Kak, nanti update la mcm mana rasanya naik kete hibrid ni ye.. πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari Ahmad Ijat ..Samsung Galaxy Nexus telah tiba !!!My Profile

  24. bestnya dapat jalan2..free pulak tu kan?ada rezeki dapat bawak balik sebiji..hehe
    Jom terjah post menarik dari paihujey ..Pandu Selamat Jiwa SelamatMy Profile

  25. tak kan pandu uji jer..pandu bawak balik terus la.hehe
    Jom terjah post menarik dari Amry ..Pengalaman Kena Denda Di SekolahMy Profile

  26. baik2 pandu tuh esok kak jie.. ngantuk standby kopi + ashem.. kasi celik sikit.. hik3..
    Jom terjah post menarik dari nurmisnan ..Merawat sakit belakang dengan senaman QigongMy Profile

  27. nanti sesekali buat drift ye…kan nak uji.

  28. wah….have fun kak jie….

Trackbacks

  1. […] no 3 Nik dah buat terbaik 21.1km/l tapi tewas kepada kereta Kak Jie. Tahniah kepada Kak Jie n fren yg diistihar pemenang di hentian no 4 dapat kamera bernilai RM600 […]