Press "Enter" to skip to content

Kujie2.com Bersama Sesi Pandu Uji Honda Hibrid

Sekali lagi kujie2.com berkerjasama dengan apesal.com untuk menghadiri satu sesi pandu uji kereta hibrid HondaΒ  selama 2 hari 1 malam ke Melaka.

Majlis akan bermula awal pagi esok dan bermalam di Philea Resort Melaka. Doakan keselamatan perjalanan ini dan ikuti lintas langsung ( live blogging ) dari saya sepanjang acara ini.

Syukur alhamdulillah untuk rezeki di awal tahun 2012.

Edit: 8:15am selamat mendaftar.
Β 

32 Comments

  1. yamaha yamaha

    Thanks for sharing such a pleasant thinking, article is good, thats why i have read it entirely

  2. yah tahniah sebab dapat rezeki ni kak jie ..

    • sebenarnya pandu uji lebih penat sebab kita ada laws yg perlu diikut dan kena konvoi ikut beberapa pemandu lain.. kalau sendiri, hentam sajalah labuuuuu….
      Jom terjah post menarik dari Kujie ..Kujie2.com Kena Blacklist, Tak Boleh Join LagiMy Profile

  3. ingat senang ke dapat pandu uji.huuu….

  4. kata nak live blog kak jie? tak ada pon? haha. penat saya menanti.

    dapat berita dari blog denaihati yang kak jie dgn fazreen menang ek? tahniah! have fun there!

    P/s: sebenarnya sedih sangat tak dpt join. tp pujuk hati ckp esok ada meeting penting untuk apesal. haha
    Jom terjah post menarik dari mrkay ..Test drive Honda InsightMy Profile

  5. […] no 3 Nik dah buat terbaik 21.1km/l tapi tewas kepada kereta Kak Jie. Tahniah kepada Kak Jie n fren yg diistihar pemenang di hentian no 4 dapat kamera bernilai RM600 […]

  6. Azah Azah

    nak join jugak, from kota bharu ke melaka la macam tu. blh? hehe… Honda Insight best. mula2 nak pusing selekoh selalu slow sket sbb tiap kali break mesti engine dia nak mati. so, kak jie jangan tekan break abis2 la.. klau berenti kat trafic light pun kena angkat handbreak, kalau tekan break kaki je nanti aircond mati. huhu.. overall.. insight best! πŸ˜€

  7. Assalamualaikum,
    Wahhhhh kereta idamanKu hu hu hu bestnya boleh drive free.

    Kalau nak mencabar, minta penganjur melencong ke Kelantan, kita tengok Tenaganya mendaki bukit…

    Hati2 memandu ya Kak Jie
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..SBPA ditangguhkan Lagi? Bila Pulak nak Laksana?My Profile

  8. Zarul Umbrella Zarul Umbrella

    wah seronok jenjalan naik keta free ni..semoga perjalanan KAK JIE selamat ..amin
    Jom terjah post menarik dari Zarul Umbrella ..Lagi Kisah Gambar Aku Dgn “Si Dia”My Profile

  9. rezeki melimpah ruah ditahun baru ni kakjie.. Alhamdulillah..

  10. Wow..best tu…jgn lupa update sedap tak bila layan corner he3…
    Jom terjah post menarik dari azman ..Saman dia Tok!My Profile

  11. Kalau diberi duit untuk membeli kereta sudah pasti kereta hibrid adalah pilihan saya. Saya bukan jenis memandu laju tetapi mahukan penjimatan minyak dan green engine.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Ada hati buat header blog tapi tangan kerasMy Profile

  12. paihujey paihujey

    bestnya dapat jalan2..free pulak tu kan?ada rezeki dapat bawak balik sebiji..hehe
    Jom terjah post menarik dari paihujey ..Pandu Selamat Jiwa SelamatMy Profile

  13. ann ann

    nanti sesekali buat drift ye…kan nak uji.

  14. wah….have fun kak jie….

Comments are closed.