Press "Enter" to skip to content

Kujie2.com sebagai Official Blogger di Karnival Asas Tani 2012

Saya sekarang berada di majlis perasmian My Agro Hypermart yang akan dirasmikan oleh YB Menteri Pertanian Industri Asas Tani.

Sempena majlis perasmian ini, berlangsung Karnival Asas Tani 2012 di Dewan Pameran D Malaysia Agro Exposition Park Serdang ( MAEPS) dengan berbagai acara menarik . Antaranya penampilan Upin & Ipin dan cabutan bertuah.

Hadiah utama iPhone 4s, iPad2 dan Tv LCD 40″. Kalau ada kelapangan, datanglah bersama keluarga.

Jumpa @puanbeedotcom dan @anarmnet juga sebagai Official Blogger

Posted with WordPress for BlackBerry.

28 Comments

  1. Like it, maybe akan diusahakan untuk maha international 2012 nanti
    Jom terjah post menarik dari Dennis ..MAHA INTERNATIONAL 2012My Profile

  2. ciksembang ciksembang

    blogger juga dah diiktiraf.. alhamdulillah
    Jom terjah post menarik dari ciksembang ..Berdrama English minat tak?My Profile

  3. Memang wajar sekiranya sesuatu majlis tu ada blogger2 bebas… Sekurang2nya dapat lebih info dari sekadar berita.
    Jom terjah post menarik dari norzikri ..Kisah Hidup Nabi Muhammad (ep16)My Profile

  4. eiela eiela

    bagus jugak bleh menarik kehadiran ramai orang ke karnival tuh. tahniah kak jie.
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Ego Seorang ManusiaMy Profile

  5. Zarul Umbrella Zarul Umbrella

    Tahniah Kak Jie..walaupun tak pernah bersua muka tapi saya rasakan yg Kak jie ni mmg humble dan dedicated orgnya…thahts why kak jie deserved this..selamat berblog di Serdang
    Jom terjah post menarik dari Zarul Umbrella ..Seronok Ker Jadi Artis Nih??My Profile

  6. first time dengar official blogger..hehe..oh patutlah kat blog puan bee pun ada pasal ni gak…
    Jom terjah post menarik dari bardboo ..Jom Main Salji!!My Profile

    • tak ada application form, di hubungi dan dijemput oleh pihak urusetia majlis.

  7. Pejuang Kesenian Extreme Pejuang Kesenian Extreme

    Amboi,dah maju karnival asas tani,siap ada official blogger lagi..hehehe
    Jom terjah post menarik dari Pejuang Kesenian Extreme ..Misteri Tahun 2012My Profile

  8. John Johny John Johny

    Terharu Johny dengan kujie2

  9. hakimfaridzul hakimfaridzul

    wahhhh… cayalah kakjie! 🙂

  10. titan titan

    wahh, hebat-hebat. bertambah kacak kak jie kita nih. haha..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Petai Oren yang kacak.My Profile

  11. best! blogger antara media terpenting zaman ini. kak jie dah berjaya menaikkan lagi taraf blogger Malaysia. syabas! 🙂
    Jom terjah post menarik dari afiqaiman ..Fokusblogger Sepanjang 2011My Profile

  12. Tahniah !!!

    Saya percaya saya tahu bagaimana rasanya bila minat dan kecenderungan kita mendapat pengiktirafan yang sedemikian….

    bak seperti kata Kujie dalam satu komen di blog saya setahun yg lepas ;

    “pengalaman berharga masing2 dah tentunya sangat manis untuk dikenang sebagai pencapaian peribadi”

    Buat Apa Yang Kita Suka, Kerana Kita Suka Apa Yang kita Buat …
    Jom terjah post menarik dari Abang Zul ..WALAUPUN KECIL, MOGA IA JADI SATU INSPIRASI – (UPDATE)My Profile

  13. Ini nak pergi tapi atas sebab2 yang tak dpt dielakkan….kalau tak ble jumpa n nyakat kak jie…hik3..
    Jom terjah post menarik dari eyriqazz ..KL Festival City, SetapakMy Profile

  14. Selamat melaporkan. Kalau tak sempat singgah, boleh baca laporan penuh di Offival Blog 🙂

  15. wow awal tahun 2012 yg memberi sinar kpd seorg blogger senior…hehe
    terbaik kak…official blogger tu.
    Jom terjah post menarik dari ejam ..Tahun Baru, Baju Pun Tukar BaruMy Profile

Comments are closed.