Kujie2.com sebagai Official Blogger di Karnival Asas Tani 2012

Saya sekarang berada di majlis perasmian My Agro Hypermart yang akan dirasmikan oleh YB Menteri Pertanian Industri Asas Tani.

Sempena majlis perasmian ini, berlangsung Karnival Asas Tani 2012 di Dewan Pameran D Malaysia Agro Exposition Park Serdang ( MAEPS) dengan berbagai acara menarik . Antaranya penampilan Upin & Ipin dan cabutan bertuah.

Hadiah utama iPhone 4s, iPad2 dan Tv LCD 40″. Kalau ada kelapangan, datanglah bersama keluarga.

Jumpa @puanbeedotcom dan @anarmnet juga sebagai Official Blogger

Posted with WordPress for BlackBerry.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Like it, maybe akan diusahakan untuk maha international 2012 nanti
    Jom terjah post menarik dari Dennis ..MAHA INTERNATIONAL 2012My Profile

  2. ciksembang says:

    blogger juga dah diiktiraf.. alhamdulillah
    Jom terjah post menarik dari ciksembang ..Berdrama English minat tak?My Profile

  3. Memang wajar sekiranya sesuatu majlis tu ada blogger2 bebas… Sekurang2nya dapat lebih info dari sekadar berita.
    Jom terjah post menarik dari norzikri ..Kisah Hidup Nabi Muhammad (ep16)My Profile

  4. Whoa..blogger Malaysia semakin mendapat perhatian skrg..kuasa blogger.. 😉
    Jom terjah post menarik dari OneMalaysia ..How to Be a Successful Online StudentMy Profile

  5. bagus jugak bleh menarik kehadiran ramai orang ke karnival tuh. tahniah kak jie.
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Ego Seorang ManusiaMy Profile

  6. Ummi Hanie says:

    best tu..dpt tag “official blogger” 😉

    sama2 support usaha memajukan industri asas tani kan kak jie 🙂
    Jom terjah post menarik dari Ummi Hanie ..Apa yang kita tak tahu tentang ais dan kelebihannyaMy Profile

  7. Zarul Umbrella says:

    Tahniah Kak Jie..walaupun tak pernah bersua muka tapi saya rasakan yg Kak jie ni mmg humble dan dedicated orgnya…thahts why kak jie deserved this..selamat berblog di Serdang
    Jom terjah post menarik dari Zarul Umbrella ..Seronok Ker Jadi Artis Nih??My Profile

  8. first time dengar official blogger..hehe..oh patutlah kat blog puan bee pun ada pasal ni gak…
    Jom terjah post menarik dari bardboo ..Jom Main Salji!!My Profile

  9. aik..camane leh apply jadi official blogger?
    Jom terjah post menarik dari Izwan ..Jom Sertai Kem Jambori Remaja Islam 2012My Profile

  10. Pejuang Kesenian Extreme says:

    Amboi,dah maju karnival asas tani,siap ada official blogger lagi..hehehe
    Jom terjah post menarik dari Pejuang Kesenian Extreme ..Misteri Tahun 2012My Profile

  11. John Johny says:

    Terharu Johny dengan kujie2

  12. Wah Official blogger satu pengiktirafan. 🙂
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Blogger prihatin: Misi derma darah di PDN tercapai.My Profile

  13. hakimfaridzul says:

    wahhhh… cayalah kakjie! 🙂

  14. wow..igtkn official media je ada, utk blogger pon ada ek..best2..
    Jom terjah post menarik dari JMR ..[Gambar] Rogol doyan beramai-ramai di tepi jalan..My Profile

  15. wahh, hebat-hebat. bertambah kacak kak jie kita nih. haha..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Petai Oren yang kacak.My Profile

  16. jauhlah kak jie nak mai.. tolong cabutkan no bertuah boleh.. hik3
    Jom terjah post menarik dari nurmisnan ..Penawar merawat perokok dan ketagihan dadahMy Profile

  17. Satu pengiktirafan kepada blogger Malaysia… tahniah Kak Jie.Ptg sikit sampai hari ni.
    Jom terjah post menarik dari azman ..Santai Sunday # Jay TV3 TersasulMy Profile

  18. best! blogger antara media terpenting zaman ini. kak jie dah berjaya menaikkan lagi taraf blogger Malaysia. syabas! 🙂
    Jom terjah post menarik dari afiqaiman ..Fokusblogger Sepanjang 2011My Profile

  19. Tahniah !!!

    Saya percaya saya tahu bagaimana rasanya bila minat dan kecenderungan kita mendapat pengiktirafan yang sedemikian….

    bak seperti kata Kujie dalam satu komen di blog saya setahun yg lepas ;

    “pengalaman berharga masing2 dah tentunya sangat manis untuk dikenang sebagai pencapaian peribadi”

    Buat Apa Yang Kita Suka, Kerana Kita Suka Apa Yang kita Buat …
    Jom terjah post menarik dari Abang Zul ..WALAUPUN KECIL, MOGA IA JADI SATU INSPIRASI – (UPDATE)My Profile

  20. Selamat buat Kujie2.com
    Mendapat proyek besar nie..
    Sukses selalu untuk anda..
    Jom terjah post menarik dari Rina As ..Free Dofollow Article Directory Berpagerank TinggiMy Profile

  21. Ibu Mifzal Arsyad says:

    wah…hebat tuh…official blogger…nasib sy jauh..kalau dekat sure terjah karnival tuh…
    Jom terjah post menarik dari Ibu Mifzal Arsyad ..Siapa Masterchef Malaysia Yang Pertama – Final Santapan PenamatMy Profile

  22. Ini nak pergi tapi atas sebab2 yang tak dpt dielakkan….kalau tak ble jumpa n nyakat kak jie…hik3..
    Jom terjah post menarik dari eyriqazz ..KL Festival City, SetapakMy Profile

  23. Selamat melaporkan. Kalau tak sempat singgah, boleh baca laporan penuh di Offival Blog 🙂

  24. wah,yang ni la kan yang ada bagi hadiah ipad semua tu?
    Jom terjah post menarik dari paihujey ..Situasi Yang Tak Diduga (Bahagian 3)My Profile

  25. wow awal tahun 2012 yg memberi sinar kpd seorg blogger senior…hehe
    terbaik kak…official blogger tu.
    Jom terjah post menarik dari ejam ..Tahun Baru, Baju Pun Tukar BaruMy Profile

Trackbacks

  1. […] Kujie2.com sebagai Official Blogger di Karnival Asas Tani 2012 […]