Nak Cari iPhone 5 Paling Murah

Sebuah laman web Pricepanda.com.my telah dilancarkan pada 18/9/2012 (  juga sempena ulangtahun perkahwinan  yang ke 21)  yang boleh dijadikan tempat untuk membuat perbandingan harga sebelum membeli.   Secaranya ringkasnya, PricePanda akan membantu anda mencari maklumat mengenai tawaran istimewa, harga pasaran dan produk aksesori contoh untuk mencari harga 5 iPhone di Malaysia atau beberapa produk gadget dan elektronik yang lain

pricepanda harga iphone 5

Telefon apa yang menduduki carta paling hangat di pasaran sekarang?  Telefon yang semua orang idamkan semua orang bualkan?   Tak lain tak bukan, tentulah iPhone 5.  Sebut saja iPhone 5 semua orang menjadi ingin tahu dalam serba serbi mengenai produk terkini Apple tersebut.

Selepas Apple mengumumkan iPhone terbaru  mereka secara rasmi dengan menggunakan nama iPhone 5 , sama ada seseorang itu peminat produk Apple atau tidak, tetap juga ingin menjadi orang pertama mengetahui serba sedikit mengenai gadget ini. Beli tak tidak, itu perkara kedua. Yang utama, mesti nak lihat rupa nak tahu harga.

Selain dari perbincangan mengenai bentuk model dan spesifikasi, sudah tentu ramai yang ingin mengetahui harga  iPhone 5 ini.   Adakah harga iPhone 5  yang ditawarkan ini berpatutan berbanding dengan kelebihan yang dimiliki.

Kebiasaanya, saya akan membuat beberapa carian di internet dan  membuat perbandingan harga sebelum membuat keputusan membeli.   Macam mana nak tahu harga iPhone 5 yang paling murah dan membuat perbandingan antara beberapa kedai online?  Tentu mudah kalau terdapat satu laman web yang menyediakan perkhidmatan untuk kita membandingkan harga sesuatu produk tanpa perlu keluar merayau dari satu kedai ke satu kedai.

Cuba buat perbandingan harga yang ditawarkan di  iPhone 5 Price Comparison Service  untuk mengetahui harga iPhone 5 yang paling murah dari beberapa kedai online yang terdapat di Malaysia.  Klik dan taip carian yang diingini.

 

Tak perlu keluar dari rumah, menghabiskan minya kereta atau bersesak di kelilingi peminat gadget lain sematamata hanya untuk mengetahui harga sebenar iPhone 5 . Mudahkan kalau kita mempunyai cukup maklumat sebelum membeli.
harga iphone 5 malaysia

Setelah dibangunakan dalam visi beta selama 2 bulan, PricePanda memberi perkhidmatan percuma dengan menawarkan lebih dari 2000 produk gadjet dan elektronik yang berjenama dan berkualiti.  Pricepanda juga telah berkerjasama dengan store online lain seperti Shashinki, Challenger, Fotokem, Mobile Megamall, Youbeli, Mobile88, Lazada dan Cresdo.

Selain beberapa jenama telefon, kita boleh juga mendapatkan harga terkini dan murah untuk produk kamera,  komputer, laptop, takble , produk audio video atau pun software.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. pricepanda situs yg mantap……

  2. Menarik ni. Senang nak bandingkan dan buat keputusan lepas ni, x yah la penat nak survey dekat Low Yat. 😀
    Jom terjah post menarik dari amiraces ..Aduh! Kemaluan Dikerat!My Profile

  3. Setiap ingin membeli iPhone 5 langsung cek perbandingan harga dimasing2 penjualnya . Jadinya bisa pilih yang termurah dan terbaik
    Info situs yang bagus sekali…
    Jom terjah post menarik dari Jefry ..Tips Memilih Wastafel Yang TepatMy Profile

  4. memang perkara pertama bila nak membeli sesuatu barangan yang untuk diguna lama mesti nak cari perbandingan harga..tapi bukan harga item je yang nak kena check, segala kos lain pun nak kena ambik kira jugak..hehehe..
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Selepas lebih semingguMy Profile

  5. Saya suka ayat ni. “Beli tak tidak, itu perkara kedua. Yang utama, mesti nak lihat rupa nak tahu harga.”. haha. betul tu. Ramai yang tertunggu-tunggu nak tengok iphone 5, dapat beli atau tak tu cerita lain.
    Jom terjah post menarik dari Naziman ..15 cara Jana Trafik blog dengan MudahMy Profile

  6. Memang terbaik pricepanda nih
    Jom terjah post menarik dari Sobri Mansor ..Lucas Podolski Di kritik Berth VogtsMy Profile

  7. Dah ada iPhone 5 pening juga … nak potong SIM card takut … kalau tak fungsi dah terpaksa pulak gi cari SIM card baru …tengah dilema ni
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..iPhone 5 Malaysia PertamaMy Profile

  8. Shane Curtis says:

    Oh iPhone 5! I don’t think I would invest to this. But I love it’s features!
    Jom terjah post menarik dari Shane Curtis ..Brisbane The Worlds Fastest Growing Mature CityMy Profile

  9. kira2 ada discountnya tidak ya ??
    thanks infonya
    Jom terjah post menarik dari Ramzi ..Cara Membuat / Memasang Menu Navigasi Breadcrumbs Terindex GoogleMy Profile

  10. Antara website wajid ushar sebelum beli gadget…
    Thank for sharing..
    Jom terjah post menarik dari fazrol ..ww – Aku Nak Kahwin lagi!My Profile

  11. saya suka tengok perbandingan.tetapi tetap pakai iPhone 4s
    Jom terjah post menarik dari hatiputera ..Perancangan dan impian bloggingMy Profile

  12. Senang ada one stop center untuk membuat perbandingan harga.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Tip memilih pasangan cara old styleMy Profile

  13. maza mau gunakannya utk mencari harga perbandingan termurah kereta BMW 7 siries.. apa mcm?

    volleh?!

    hahaha

  14. senangla nak buat perbandingan lepas ni, thanks info nya