Nak Cari iPhone 5 Paling Murah

pricepanda harga iphone 5

Sebuah laman web Pricepanda.com.my telah dilancarkan pada 18/9/2012 (  juga sempena ulangtahun perkahwinan  yang ke 21)  yang boleh dijadikan tempat untuk membuat perbandingan harga sebelum membeli.   Secaranya ringkasnya, PricePanda akan membantu anda mencari maklumat mengenai tawaran istimewa, harga pasaran dan produk aksesori contoh untuk mencari harga 5 iPhone di Malaysia atau beberapa produk gadget dan elektronik yang lain

pricepanda harga iphone 5

Telefon apa yang menduduki carta paling hangat di pasaran sekarang?  Telefon yang semua orang idamkan semua orang bualkan?   Tak lain tak bukan, tentulah iPhone 5.  Sebut saja iPhone 5 semua orang menjadi ingin tahu dalam serba serbi mengenai produk terkini Apple tersebut.

Selepas Apple mengumumkan iPhone terbaru  mereka secara rasmi dengan menggunakan nama iPhone 5 , sama ada seseorang itu peminat produk Apple atau tidak, tetap juga ingin menjadi orang pertama mengetahui serba sedikit mengenai gadget ini. Beli tak tidak, itu perkara kedua. Yang utama, mesti nak lihat rupa nak tahu harga.

Selain dari perbincangan mengenai bentuk model dan spesifikasi, sudah tentu ramai yang ingin mengetahui harga  iPhone 5 ini.   Adakah harga iPhone 5  yang ditawarkan ini berpatutan berbanding dengan kelebihan yang dimiliki.

Kebiasaanya, saya akan membuat beberapa carian di internet dan  membuat perbandingan harga sebelum membuat keputusan membeli.   Macam mana nak tahu harga iPhone 5 yang paling murah dan membuat perbandingan antara beberapa kedai online?  Tentu mudah kalau terdapat satu laman web yang menyediakan perkhidmatan untuk kita membandingkan harga sesuatu produk tanpa perlu keluar merayau dari satu kedai ke satu kedai.

Cuba buat perbandingan harga yang ditawarkan di  iPhone 5 Price Comparison Service  untuk mengetahui harga iPhone 5 yang paling murah dari beberapa kedai online yang terdapat di Malaysia.  Klik dan taip carian yang diingini.

 

Tak perlu keluar dari rumah, menghabiskan minya kereta atau bersesak di kelilingi peminat gadget lain sematamata hanya untuk mengetahui harga sebenar iPhone 5 . Mudahkan kalau kita mempunyai cukup maklumat sebelum membeli.
harga iphone 5 malaysia

Setelah dibangunakan dalam visi beta selama 2 bulan, PricePanda memberi perkhidmatan percuma dengan menawarkan lebih dari 2000 produk gadjet dan elektronik yang berjenama dan berkualiti.  Pricepanda juga telah berkerjasama dengan store online lain seperti Shashinki, Challenger, Fotokem, Mobile Megamall, Youbeli, Mobile88, Lazada dan Cresdo.

Selain beberapa jenama telefon, kita boleh juga mendapatkan harga terkini dan murah untuk produk kamera,  komputer, laptop, takble , produk audio video atau pun software.

17 Replies to “Nak Cari iPhone 5 Paling Murah”

  1. memang perkara pertama bila nak membeli sesuatu barangan yang untuk diguna lama mesti nak cari perbandingan harga..tapi bukan harga item je yang nak kena check, segala kos lain pun nak kena ambik kira jugak..hehehe..
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Selepas lebih semingguMy Profile

Comments are closed.