Senheng Digital Imaging Promotion

Senheng & senQ Branches

Seperti promosi Hebat Raya di Senheng yang menawarkan pelbagai ganjaran rebet tunai, kali ini pengendali rangkaian kedai barangan elektrik dan elektronik yang terkenal ini kembali menawarkan satu lagi promosi yang di panggil Digital Imaging Promotion.

Promosi ini mengfokuskan kepada tawaran menarik pelbagai barangan kamera DSLR berjenama dan bermutu tinggi di semua cawangan Senheng dan SenQ .  Kempen Digital Imaging Promosion telah dilanjutkan tempohnya sehingga ke tarikh 30 September 2012.

Sempena musim perayaan ini , rakamlah detik kenangan yang indah bersama keluarga dan yang tersayang dengan memiliki salah satu daripada  kamera DSLR yang tersenarai. Contohnya, dengan pembelian Panasonic Lumix DMC-GX1-WGC-K ,  Baucer Diskaun untuk pembelian produk berharga RM 300 akan diberikan.  Baucer diskaun ini membolehkan pelanggan mendapat ganjaran hebat untuk membeli produk lain di Senheng.

Anda juga akan mendapat hadian istimewa termasuk 8GB SD Card , Camera Casing ,  Compress Towel , Shoe Bag  dan Lumix Sports Bottle.

Antara jenama lain yang ditawarkan seperti Canon dan Samsung.   Setiap pembelian sepanjang promosi ini,  Baucer Diskaun untuk pembelian produk  bernilai dari RM 100 hingga RM 300 diberikan tanda penghargaan Senheng kepada pelanggan mereka.

Kepada pelanggan yang ingin mendapatkan pembiayaan pinjaman , kadar faedah serendah 1% dengan pembiayaan ansuran mudah AEON boleh dinikmati di kesemua cawangan Senheng di seluruh negara.

Bukan itu sahaja, setiap pembelian kamera DSLR yang ditawarkan di SenQ , pembeli layak untuk mendapatkan plan pembayaran ansuran sehingga 36 bulan.

Setiap pembelian sepanjang tempoh kempen Digital Imaging Promotion ini juga akan  mendapat Jaminan 5 tahun.

Saya dengar ada beberapa kawan blogger yang berminat membeli kamera DSLR untuk hadiri pelbagai events sepanjang musim Syawal… jomlah intai  cawangan Senheng atau SenQ yang terdekat.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Diskon besar2an ni, keren 🙂
    Jom terjah post menarik dari Ramzi ..Cara Merubah / Mengedit Judul Posting Blog Lebih SEO FriendlyMy Profile

  2. Promonya masih panjang, bagi yang berminat maish ada waktu untuk membeli dengan harga murah

  3. Amat jarang menjenguk Senheng tetapi memang mengidam betul dengan DSLR. Mungkin akan pergi senheng suatu hari nanti.
    Jom terjah post menarik dari hatiputera ..Jadual Perlawanan Liga Juara Eropah 2012 2013My Profile

  4. Lama tak jenguk Senheng…kad pun dah expired agaknye =)

    p.s-mmg teringin nak sambar DLSR, tunggu masa dan ketika ajerlah…hehe
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Oh, Alexa! : 1st Giveaways BudakFelda.ComMy Profile

  5. belum dapat ‘lesen’ untuk beli kamera DSLR..hehehe..

    tapi dari pengalaman berurusan dengan Sengheng @ SenQ, memang terbaik..
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Entri yang terlalu lucahMy Profile

  6. Wahhh kak jie ni bakal jadi duta senheng ke??like puanbee??hahaha

  7. dah lama tak ke Sen Heng ni..
    kalau nak beli secara ansuran agak ok lah harga yg ditawarkan, tapi kalau nak beli secara tunai kamera tu, better ke kedai menjual kamera yang sebenar, maybe boleh dapat better bargain
    Jom terjah post menarik dari MyJourneyMyPhoto ..My Journey : Saint Petersburg, Russia; May 2012 – Part 2My Profile

  8. mmg tergugat iman dibuatnya…dh lama tak collect point dkt SenHeng/SenQ…

  9. semalam saya dah pergi senheng, intai dulu
    ada niat nak sambar satu.

  10. Saya kalau beli barangan Seng Heng selalu ambil pakej zero interest.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Membidik gambar dengan DSLR di pekan Kuala Kubu BharuMy Profile

  11. Jun memang teringin nak beli DSLR ni tapi en.somi selalu ingatkan keperluan ke keinginan tapi dia pun tau puan isterinya memang suka sangat2 klik2 kamera.
    Jom terjah post menarik dari Jun ..Pandora Jewellery – Mengikat HatiMy Profile

  12. Sambar 600D, kuar 650D…huhuhhhh
    Jom terjah post menarik dari zack ..September – Jadual PenuhMy Profile

  13. Nak kena pergi ni beli DSLR ganti yg kena rampok masa rumah kena pecah dulu.
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..London kembara yang tak dirancangMy Profile

  14. wahhh, boleh bayar ansur ansur la.. best !
    Jom terjah post menarik dari muazfaris ..Sudah tonton Fetih 1453?My Profile