Simpan Tudung Awning Dengan Beg Tudung Khasadinna

Pernah tak kita mengalami masalah awning tudung yang mahal terkemek, kembang atau renyok sehingga kita hilang minat untuk memakainya walau pun itu adalah tudung yang paling kita suka?  Kebanyakkan tudung, bahagian awning adalah bahagian yang paling sukar dijaga terutama jika mengembara atau di dalam percutian.

Kerap kali awning tudung terkemek akibat berada di dalam bagasi yang padat sewaktu bercuti. Menggantung atau melipat tudung berawning juga boleh menyebabkan bahagian tersebut mudah rosak.

Sekarang, ada satu produk yang sangat praktikal untuk mereka yang mengambil berat mengenai tudung mahal yang dibeli. Produk Beg Tudung Khasadinna adalah produk beg simpan tudung  yang pertama kali saya jumpa dipasaran yang memberi altenatif kepada masalah biasa terjadi kepada tudung awning .

Beg Tudung Khasadinna adalah beg tudung yang pertama seumpamanya di Malaysia.

FB Jual Beg Tudung Khasadinna
Sila kunjungi Facebook Beg Tudung Khasadinna untuk melihat ciptaan kreatif dan inovatif yang mengembirakan ramai wanita jelita di pasaran.  Wanita yang kerap keluar ke seminar atau mesyuarat di luar daerah boleh membawa tudung sedondong  mereka dengan lebih kemas dan terpelihara tanpa renyok atau kemek.

Beg Tudung Khasadinna

Nampak tak bentuk bulat dalam Beg Tudung Eksklusif  Khasadinna tersebut?  Satu  bulatan  di bahagian badan beg dan satu lagi di bahagian penutup.  Ketulan bulat tersebut adalah magnet yang akan memastikan bahagian awning tudung yang diletakkan didalam beg ini tidak bergerak.   Apabila beg ditutup, kedua-dua magnet akan ‘memegang’ satu sama lain dan memelihara awning tudung daripada renyok atau kemek.

Beg Tudung Khasadinna juga mempunyai dua tali yang akan mengikat kedudukan tudung pada tempatnya.  Fungsinya seperti pengikat  pakaian di dalam beg kembara kita.

 

Jual Beg Tudung KhasadinnaBeg Tudung Khasadinna boleh memuatkan lebih kurang 10 helai tudung cantik.  Beg ini juga diperbuat daripada material yang berkualiti supaya bentuk dan saiznya boleh dibawa mengembara secara mudah.

Ada beberapa tips yang boleh diamalkan untuk menjaga tudung awning untuk kekal cantik yang dikongsi oleh Beg Tudung Khasadinna :

  1. Semasa seterika gunakan suhu yang rendah (setting untuk silk atau cool iron). Jika bahagian awning ini kemek, anda juga boleh menggosoknya supaya bentuknya kembali seperti asal.
  2. Jangan basuh tudung anda di dalam mesin basuh dan jangan perah bahagian awning.
  3. Apabila menyidai janganlah disepit bahagian awning

Beg Tudung Khasadinna sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah kepada ibu, isteri, kakak, adik, teman wanita,  bakal teman wanita atau bff anda. Boleh dijadikan hadiah harijadi, hadiah ulangtahun perkahwinan, hari hari guru atau sebagai barangan hantaran pertunangan atau perkahwinan.

Kepada lelaki-lelaki macho di luar sana , beg ini adalah pilihan hadiah  paling praktikal untuk wanita kesayangan anda!   Beg Tudung Khasadinna hanya boleh dibeli secara online. , Untuk mengetahui dengan lebih lanjut, sila kunjungi Facebook Beg Tudung Khasadinna dan  nikmati tawaran  LIKE, SHARE dan MENANG  sebelum tarikh akhir 25 Mei 2013.

Bonus istimewa kepada pembaca blog kujie2.com, anda boleh mendapatkan Beg Tudung Khasadinna ini pada harga promosi RM 250 dengan berikan promo code ‘kujie2.com’ apabila membuat tempahan.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. wahh,,,enak tuh.jadi akan aman dan tidak akan lusuh
    Jom terjah post menarik dari nira ..Perbedaan Penyebab Asma dan BronkhitisMy Profile

  2. Alynn Alina says:

    sy tgk hrga 199 di web lain. tp dsini promosi 250 bagusnya stregi….

    • Entri ini diterbitkan pada 23/5/2013.

      Kalau tuan punya produk nak turunkan harga atau nak naikkan harga itu bukan dalam bidang kuasa saya… apa yang dipaparkan sdalah hsrga pada tarikh tersebut.

      Ini adalah entri advertorial yang dipantau oleh pemilik produk.

  3. Cool juga beg untuk menyimpan tudungnya 🙂

  4. tu lah salah satu keburukan tudung awning, cepat kemek kalau x pandai simpan..huhu.. ok la jugak ada beg ni, at least nk pergi travel senang 😀
    Jom terjah post menarik dari Bidadari ..Anak : Mengawal Emosi MarahMy Profile

  5. kalau tudung ada tempat khususnya seperti ini, tudunga akan aman terutama dari kusut
    Jom terjah post menarik dari Rina ..List of Free Dofollow Blogs and Web 2.0 SitesMy Profile

  6. Wahhh tudung pun ada beg jugak ke???baru tahu nih..hehe
    Jom terjah post menarik dari Hafizul ..Bila Mereka Bertanya Tentang PerkahwinanMy Profile

  7. beg yang menjadi satu kemestian setiap muslimah bertudung hehe. wajib beli ni. hihi
    Jom terjah post menarik dari Bidadari ..Telatah : Nombor Satu SengetMy Profile

  8. mmg bab tudung kemek, tak dpat lari, kena pulak iron semula.

    biasanya kalau travel, saya gantung tudung kat hanger guna sepit baju, sepit hujung2, lepas tu gantung dalam kereta. tak pun, letak je atas beg kat bonet kereta.
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Kaitan Penyu Dengan Labah-labah & Pesawat Dengan Kereta KebalMy Profile

  9. nice n cool innovation…

    but a bit expensive 😉
    Jom terjah post menarik dari Ummi Hanie @ Nis Azmier ..Agenda Penting Datin RosmahMy Profile

  10. lagi mudah la lepas ni..tapi nanti bila balik raya kena spare banyak space utk letak beg lam kete…:)

  11. assalamualaikum kujie…wah senang x payah risau tudung tu akan jadi kempik nanti…:)
    Jom terjah post menarik dari maszull ..DIY : Dah SiapMy Profile

  12. ini produk, mesti makcik-makcik suka..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Awek Petronas Baju terbalik.My Profile

  13. wah.. inovatif sungguh.. hehe… menarik..
    Jom terjah post menarik dari HafizAmri ..Cara Memujuk Hati SendiriMy Profile

  14. Mak ai… Baru first time tahu ada beg tudung… Sbbnye adik2 perempuan dengan mak tak pakai tudung yang ada awning nie… Hehehe…
    Jom terjah post menarik dari Izzuddin Fauzi ..Abaikan DiGi WWWOW AwardMy Profile

  15. sesuai untuk orang yang memang suka pakai tudung mahal2.. =) sayanglah kalau dah renyuk awning tu kan…
    Jom terjah post menarik dari Mama I.A ..[PERKONGSIAN] Cara Hilangkan Stretch MarksMy Profile

  16. wah..canggih sekarang…. siap ada beg…. erm senang la macam ni kalau nak bawa ke mana-mana… bukan saya tapi isteri saya..=)
    Jom terjah post menarik dari Melastik Bintang ..Memori Seminar Buat Duit Dengan Blog 2013My Profile

  17. Janganlah my wife baca entry nih hehehe…..

  18. my F cakap dia tak minat bab beg camni… =)
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Riang Ria Cuti Sekolah di Planet Bumi!My Profile

  19. bagusnya beg macam nih. boleh buat travel.. tudung awning memang menjadi pilihan saya jika hendak bercuti. senang nak pakai dan kadang2 tak perlu nak iron sangat.. jimat masa..
    Jom terjah post menarik dari Akuro San ..Wordless Wed – Koleksi Gambar Curi Semasa SBDdB13My Profile

  20. nasib la tak minat tudung awning. sesuai utk travel nih, tudung tak berkeronyok.
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Resepi Bahulu Tradisional Warisan Turun TemurunMy Profile

  21. ada beg untuk tudung pulak..makin kreatif dan inovasi.. 🙂
    Jom terjah post menarik dari blackrosehunter ..Rahsia Kekal MudaMy Profile

  22. kujie2.com 😆
    Jom terjah post menarik dari Affan ..#WW – Sila Tunggu 9999 saat Untuk Teruskan MembacaMy Profile

  23. berapa beg pulaklah kena bwk nant…hehehe..alin selalu bubuh dlm box plastik yg besar….
    Jom terjah post menarik dari Alin Marlini ..Special Gift for ZARAMy Profile

  24. Isteri selalu bising kalau terduduk diatas kain tudung beliau terutama di bahagian awning. Bagus ada bag khas yang dapat melindungi awning daripada berlipat. Ia reka cipta yang inovasi.

  25. sesuai ni untuk warga isteri..
    student jarang pakai.. hehe..
    Jom terjah post menarik dari Norfanil ..Tuntut Ilmu Blogging di Seminar Buat Duit Dengan Blog 2013 #SBDdB13My Profile

  26. thanx 4 sharing…

    bgus tips nie…

  27. Seronoknya dapat jumpa produk ni. Berkobar-kobar nak order ni.
    Jom terjah post menarik dari Kak Long Mawar Merah ..Kasih sayang dan SS dalam WWMy Profile

  28. Salam,

    Sekarang ni dah senang nak hadiahkan tudung, guna je beg tudung ni, memang yakin tudung dalam keadaan elok je….psstt!! nak harga istimewa heheee
    Jom terjah post menarik dari yanmie ..Dah 5 BulanMy Profile

  29. kalau isteri saya baca ni… mesti dia berminat… sebab mudah sket nak bawa tudung ke mana2…
    Jom terjah post menarik dari eizil ..3 Tips Untuk Menjadikan Blog Anda Disayangi GoogleMy Profile

  30. Cantikla beg dia…Bolehla belikan untuk wifey ni…Urrm, berapa harganya ya?
    Jom terjah post menarik dari eyriqazz ..Trafik atau Ketulenan Penulisan?My Profile

  31. Nampaknya ada satu lagi innovasi utk kempiskan poket suami haha..menarik ni kakjie..

    Nak kena dapatkan satu untuk hadiah pada si isteri hehe

    • Hari ni orang gomen gaji, kan… kan… belilah utk Nurul
      Kejutan, mesti senyum sepanjang bulan….

  32. habislah…habislah..
    akak tolong jgn PM wife ejam yer tentang beg ni…hehe
    Jom terjah post menarik dari ejam ..Faham Tak Ayat Perli Ini.My Profile

  33. Owh. Ada beg simpan tudung pulak ya. Kalau isteri sy tgk mesti berminat ni
    Jom terjah post menarik dari sohoque ..Wordless Wednesday: KLCC Diselaputi KabusMy Profile

  34. waaahhh… menarik nih. tak keronyok awning yea kalau bawak travel.. lagi-lagi kalau travel ke kemboja. kan?
    Jom terjah post menarik dari KiD ..Pantas dan Garang 6My Profile