Tudung i-Nur Bidang 60 inci

Mencari tudung berbidang besar?

Memilih tudung yang berbidang besar di pasaran agak sukar memandangkan hanya kedai tertentu sahaja yang menyediakan tudung berbidang besar dalam kuantiti pilihan yang banyak.

Untuk mendapatkan tudung bidang 60 inci sama ada bentuk  empat segi, bulat atau bundar,  saya mengesyorkan untuk mengunjungi i-Nur Muslim Fashion iaitu pengeluar utama tudung bidang 60.  i-Nur Muslim Fashion yang menyediakan bukan saja tudung berbidang besar malah berbagai lagi keluaran sesuai untuk muslimah di dalam satu ruang kedai yang luas dan selesa.

Ruang kedai i-Nur yang terletak di Taman Gombak Ria, Gombak  memasarkan tudung secara runcit , borong dan online dengan pilihan berbagai jenis corak dan fabrik yang berkualiti.  Dengan pengalaman lebih 18 tahun, i-Nur mengeluarkan produk terbaru setiap 3 bulan untuk memenuhi keperluan terkini.

Selain memasarkan tudung bidang besar, i-Nur Shop juga menyediakan keperluan muslimah seisi keluarga merangkumi telekung dewasa dan kanak-kanak,  jubah,  jubah seluar , blouse labuh, pakaian lelaki Muslim, pakaian kanak-kanak juga kelengkapan untuk jemaah haji.

Mudah untuk sampai ke i-Nur Shop kerana ianya  berdekatan dengan pengangkutan awam bas rapid KL ( No 226 ) dan LRA Putra Taman Melati .  i-NurMuslim Fashion dibuka setiap Isnin hingga Sabtu bermula jam 9.00 pagi -6.30 petang , Ahad & Cuti umum – 9pagi -5.30 petang dan ditutup pada Raya Haji &Raya Puasa.

Sempena sambutan Aidil Adha yang bakal menjelma, i-Nur Shop menawarkan Promosi  Raya Haji  diskaun sehingga 50% untuk pembelian 8 jenis tudung melalui pembelian online .  Tawaran istimewa ini bermula dari 1 Oktober 2011 sehingga 5 November 2011.

Kunjungi laman web i-Nur Muslim Fashion untuk pembelian berbagai jenis pilihan tudung bidang 60 inci hasil jahitan  di www.tudungnur.com.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Bagus tudung besar macam ni. Nak buat telekung terus pun boleh. asalkan tutup aurat
    Jom terjah post menarik dari Mazni Azmi ..Fesyen Tudung Terkini 7 Tips Mudah Memilih Tudung Yang SesuaiMy Profile

  2. kak syikin says:

    oittttt..mate..per..cter..sonyap yo…br ni akak kene wt inhouse training psl kurss yg kite g tu…hadoiiii….

  3. bagusnya..susah juga nak dapatkan tudung bidang yang macam ni kebanyakan dipasaran pendek,jarang dan pelbagai fesyen yang tak menepati syariat tak nak dikatakan berpakaian tapi telanjang

  4. lama cari ni, payah dah nak tudung bidang 60…byk jual selendang je..
    Jom terjah post menarik dari Gimi ..Replace QuotesMy Profile

  5. Tudung yang boleh menutup aurat..
    Jom terjah post menarik dari Aya ..Salun Mencuci Telinga. Biar Betul?My Profile

  6. eh, kan ada online shop tu. ada diskaun lagi. tak payah tunggu datang KL ..hehe

  7. Ummi Hanie says:

    sebelum ni mmg tercari2 online shop jual tudung bidang labuh
    boleh bookmark e-shop ni 😉
    Jom terjah post menarik dari Ummi Hanie ..Lagi artis-artis dapat hidayah : Al-Mawlid & klip video Cahaya Seluruh AlamMy Profile

  8. wow! saya memang carik tudung bidang 60 kak.. swk susah sangat nak carik… kalau ada pon, jenis kain tak best.. harus ke sana kalau ke KL nanti…
    Jom terjah post menarik dari Amni ..Untuk Kebaikan KamuMy Profile

  9. jom terjah kat sini plak…
    Jom terjah post menarik dari Mr. A ..Camar Bulan milik Malaysia Sejak 1978My Profile

  10. tengok baju pun cantik2 😳
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Pasta Spiral Goreng Ala MamakMy Profile

  11. tak knal pon kat mane tmn gombak ria tu.. huhu
    Jom terjah post menarik dari Fakarepain ..GEREJA DIARAH MOHON MAAF SECARA TERBUKAMy Profile

  12. Boleh beritahu mak & makcik2 ni 🙂
    Jom terjah post menarik dari Lord Zara ..Lirik Aku Maafkan Kamu : Puitis Dan Sesuatu.My Profile

  13. Suka tengok e-commerce site utk inspiration.
    Okay pergi ke i-nur sekarang 😉
    Jom terjah post menarik dari nizamghazi ..Berapa Kerap Update Artikel Untuk Beloved Readers?My Profile