Alahai…. Gebu Macam Mak Long

Inilah anak menakan baru – adik ipar saya baru bersalin pada 01/03/2010 secara pembedahan dirancang atas nasihat doktor kerana kesihatan si ibu yang mengidap Thalassemia . 4.08kg tu… Alhamdulillah ibu dan anak sihat.

Namanya Ku Saiful Aizal. Gebu macam Mak Long dia ni ….

p/s – baru sms suami, dia yang terlebih seronok sebab nama dia Saipul Anwar.

EDIT : Untuk jawap semua komen gebu-gebu dari abang kakak, pakcik dan macik , niΒ  Mak Long Aizal nak pesan…KalauΒ  korang tak sihat, elakkan dari melawat atau mencium bayi yang baru lahir kerana sistem imunisasinya yang masih lemah.

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

45 thoughts on “Alahai…. Gebu Macam Mak Long”

  1. em..gebu gila.. :mrgreen:
    .-= titan´s last blog ..Panduan Youtube – Buat Duit dengan Youtube =-.

  2. comelnyer…..geram rasanya..hehe πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜†
    .-= jaa´s last blog ..my first visit at hospital klang…..pity my friend,fatin sharmimi….. =-.

    1. @Bb Hussain,

      errkk. adakah secomel pipi maza?

      kalau secomel itu juga, maza rela buat BB cubit sikit ke pipi gebu maza ini..

      wakakakka
      psst: agak2 tergoda ke dgn ayat merapu ini?! hehehehe
      .-= maza´s last blog ..Dunia Yang Semak. =-.

  3. wah makin bertambah anak buah kak jie. Stanby je laa duit raya banyak2 yer…huhuhhuuhu…
    Anyway..te
    .-= Shaffik´s last blog ..Akhirnya Adsense Membuahkan Hasil =-.

    1. @Incik RestNrilekS, Dia org sekeluarga ni silent reader blog ini..ada beberapa post mengenai Aiman anak menakan Kak Jie di sini…

      Seronok tengok baby yang gebu macma tu sebab bila ingat mak dia yang sakit , keluar masuk hospital tambah darah waktu mengandung… πŸ˜†

  4. cute miyut baby tu..nie anak sedara kak G yg ke berapa ❓

    p/s: dah lama rasanya tak dapat baby baru.. :mrgreen:
    .-= Nadri´s last blog ..Sejarah Sambutan Maulidur Rasul s.a.w. =-.

    1. @Nadri, ini anak sedara sebelah kak jie – yg ke 11 13
      Kak Jie anak sulung, masih ada adik2 yang aktif πŸ˜†

      1. @Kujie, wahh! ramainya..keluarga yang besar..tentunya penuh rumah orang tua bila time raya..
        .-= Nadri´s last blog ..Sejarah Sambutan Maulidur Rasul s.a.w. =-.

    1. @rohaizad, tak pasti masa dia nanti, domain apa yg popular… blogger2 yg ada anak tu, beli domain anak2 cepat πŸ˜†

  5. Tembamnye!!! Nk cubet pipi dia!! πŸ˜‰
    .-= Fathiha Zainal´s last blog ..KISAH PALING SERAM – GENGBLOGGER.COM =-.

  6. wah, comel. haha
    .-= fitri´s last blog ..SONG REDONE; I Turn to you by Christina Aguilera =-.

  7. tahniah buat kakjie sekeluarga :mrgreen:
    alololo…mmg gebu..kiut…bape berat baby nie kakjie?? πŸ˜›

Comments are closed.