Awek Abah Mama Muda

Selamat berhujung minggu semua… selamat beropen house dan bersesak di jalanraya!
awek abah

senyum…..  tak perlu kata apa-apa 🙂

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. bab suara tu, memang tak dinafikan.

    haha..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Mari melancong ke Banting.My Profile

  2. nasib baik awek abah ngah bini abah tu org yg sama..hehehe:-p
    Jom terjah post menarik dari JMR ..Restoran Flora Terrace, Hampshire Place KL || Spaghetti Salted Fish memang rare!My Profile

  3. Dah dengar suara kak kujie masa gathering blogrrr haritu. memang suara orang mudalah. hehe
    Jom terjah post menarik dari Fadhil ..Salam Media: Pengiklanan Patuh SyariahMy Profile

  4. masih muda lagi ye.. wewit..
    Jom terjah post menarik dari Tempat Ping Blog ..Tips BanjirMy Profile

  5. Ayat last tu yang paling sporting..hehe
    Jom terjah post menarik dari Hafiz Rahim ..Ada Apa Dengan Hard Rock Cafe Kuala LumpurMy Profile

  6. Suara muda. hehehe. Igtkan awek mana tadi
    Jom terjah post menarik dari Ammar ..Kenapa Kebanyakkan Biskut Ada Lubang-Lubang Kecil?My Profile

  7. Suara yang bagus adalah anugrah dari Allah SWT, selalu dijaga
    Jom terjah post menarik dari Jefry ..Jasa Sedot WC Depok Telp. 021-9311-8787 | Sedot WC Jakarta DepokMy Profile

  8. Mungkin salah satu sebab hubby kak Jie hati dengan kak Jie ketika zaman bercinta dahulu kot. 🙂
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Entri pemanas badan blog AkuBiomedMy Profile

  9. hahaha..ada jugak seloka mcm ni..memang sproting la ma +anak+abah..hahaha
    Jom terjah post menarik dari Hafizul ..Wordless Wednesday #25 – Ukur Lilit 19 cmMy Profile

  10. sbb tu suara bagi wanita juga aurat
    Jom terjah post menarik dari auc dot com ..Bukti Baru Bush Telah Tahu Mengenai Serangan 11 September 2001My Profile

  11. Itu baru dengar suara… =)

    p.s-pandai2 budak2 laaa ni…dgr suara dah tau tua atau muda…
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Terima Kasih Daddydee & Cik TomMy Profile

  12. hehe mama suara kecik , tu yg best 🙂
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Piket Oleh Pekerja Kilang Mafipro SDN BHD Taiping (Kilang Sardin Ayam Brand)My Profile

  13. memangle depa tak caya.. suara kak jie ala2 fasha sandha gitew.. heheh
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..Dalam diam – diam rupanya dia teringin jugakMy Profile

  14. jaga makan barulah suara sedap.hehe..
    Jom terjah post menarik dari qadar ..Kata-Kata Motivasi: 9/9/12My Profile

  15. Anugerah yang tak ternilai tu. SENYUM!
    Jom terjah post menarik dari Kak Long Mawar Merah ..Raikan Bahasa Kebangsaan KitaMy Profile

  16. hehe..mama awet muda tu..ad rahsie ke..:)

  17. apa rahsia suara macam awek belasan tahun ni kak…boleh kongsi tak? nak bagi petua tu kat isteri.heh.. 🙂
    Jom terjah post menarik dari wandisini ..Apa Yang Tidak Best Rumah Terbuka?My Profile

  18. Tajuk en3 yg mengancam. Hehehe
    Jom terjah post menarik dari rumah kuning ..Ubat Oh Ubat. Kenapa Tak SedapMy Profile

  19. untung la suara awet muda hohohoho
    Jom terjah post menarik dari topo ..Topotato.com Kembali heheheMy Profile

  20. kak jie kena bagi tips bagaimana nak jadikan suara tu awet muda.
    Jom terjah post menarik dari hatiputera ..Exceeding QuotaMy Profile

  21. suara muda ? apakah rahsia yang puan amalkan ? hehehe..
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Entri yang terlalu lucahMy Profile

  22. hehehe.. jgn kwn2 angah rembat no tepon awek abah tu sudah la..

  23. Kalau ada anak dara lagi lah parah bila jalan-jalan ada pulak orang tegur pada anak ni adik ke sambil tunjuk pada si ibunya … haaa
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Kisahnya Secebis Hati part 2My Profile

  24. LOL…^_^..awek muda..apa rahsia?hehee

  25. Nak request lagu buleh? 😆
    Jom terjah post menarik dari Affan ..Beraya dan Jalan-Jalan di Ottawa, KanadaMy Profile

  26. Hahaha….memang Kak Jie nampak muda,walaupun anak2 dah besar panjang 🙂
    Jom terjah post menarik dari azman ..Projek Tapai PulutMy Profile

  27. Suara mama yang awet muda.. 😀
    Jom terjah post menarik dari Hairul Azni ..Blogger Kanak-Kanak Diusik HantuMy Profile

  28. hihi…sweet la akak anak beranak nih..
    (tak sabar nk tunggu anak dayah besar,nak sembang mcm nih)
    Jom terjah post menarik dari hidayah ..tips kali ini : dari kak ina KLMy Profile

  29. senyum tak perlu kata apa -apa. hihi.. romantik !
    Jom terjah post menarik dari muazfaris ..Giveaway Buku “Blog + Google AdSense = Duit” untuk semuaMy Profile