Cerita Ini Moga Berulang Biarpun Seratus Tahun Lagi

Klik gambar untuk kisah selanjutnya…. tau link [ dua haribulan dua belas dua puluh tahun lepas… ]

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Foro ini diambil di mana, indah sekali pemandangannya, terkesan sangat natural..

  2. sunyi sepi je jalan situ, tengok gmbar jalan pun menakutkan. kalau bawak kereta sorang-sorang confirm pandang depan je nak cepat sampai.
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Rambutan Kuning Si Rambutan GadingMy Profile

  3. selamat ulang thn along….walau dah baca entri tu…tapi masih baca berulang kali…hehehehe
    Jom terjah post menarik dari syamila ..Diari Adik HusnaMy Profile

  4. macam cerita dah kak
    Jom terjah post menarik dari azura ..Makan Som TamMy Profile

  5. Bumiputera Rockers “seribu tahun takkan mungkin”. Adeh kena klik link untuk tahu kisah seterusnya. Ok, roger that!
    Jom terjah post menarik dari Dulu Lain Sekarang Lain ..iPhone 5 Will Arrive In Malaysia This MonthMy Profile

  6. Memang cemas perasaan seorang ayah bila terjadi benda macam ni..nak pulak first baby….alhamdulillah semua nya selamat. 🙂

  7. Smart orang dalampic ni.. Ni kat chanlung yea?
    Jom terjah post menarik dari pokok manggis depan rumah ..SEGMEN BLOGLIST POKOK MANGGIS DEPAN RUMAHMy Profile

  8. macam baru upload ke instagram je efek gambar ni.
    Jom terjah post menarik dari faizul ..Waktu untuk naikkan prestasi kerjaMy Profile

  9. tahu dah tempat ni…ini jalan dari changlun ke perlis padang besar…memang sunyi takder kereta…tak pernah berhenti pun kat tepi sebab takut kena samun hehe….
    Jom terjah post menarik dari Norizwan ..Pertama kali terjah I-City Shah AlamMy Profile

  10. sepi juga nie jalannya
    nice share 🙂
    Jom terjah post menarik dari Ramzi ..Cara Memasang Artikel Terkait / Related Posts Gambar Dengan LinkwithinMy Profile

  11. Subhanallah, cantik tempat ini.
    Jom terjah post menarik dari Arrazi ..Kita Berbeza Kerana KebenaranMy Profile

  12. cantik sebenarnya bumi ciptaan tuhan ni kan … 😉
    Jom terjah post menarik dari puteraduyong ..UCAPAN TAKZIAH BUAT JUREY LATIFF DAN KELUARGAMy Profile

  13. memang view tersebut sangat indah. nak berbaring2 atas jalan sambil snap picture pun sempat kan

  14. background macam ni cantik buat wallpaper laptop
    Jom terjah post menarik dari Anarm ..Cuci Kereta di H & H Car Wash Service, KajangMy Profile

  15. mohd firhan jasni says:

    selamat hari lahir along.
    semoga dengan peningkatan umur, dapat dimanfaatkan untuk mencari bekalan untuk ke sana.
    semoga dimurahkan rezeki, dipermudahkan segala urusan, insyaAllah.

  16. Kadang-kadang pengkisahan sebegini selalu mengingatkan asal kita sebenarnya.
    Salam selamat hari lahir, Along!
    Jom terjah post menarik dari SHIMI ..Keberanian adalah apabila anda takut untuk menghadapi kematian…My Profile

  17. Happy Birthday Along!!
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..Happy Birthday!!!My Profile

  18. sukanya tengok view ni..kat mana kak jie? kenapa xde kereta lalu lalang?
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..Happy Birthday!!!My Profile

  19. Kalau diluar negara ada yang mengambil gambar berlatar belakang Grand Canyon.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..The Grand Finale Samsung AppStar 2012My Profile