Hari Ni Dah Sebelas.

Ulangtahun kali pertama kelahiran Intan tahun 2000.  Berdiri baru sama tinggi dengan abang²nya.

Bulan Jun 2010.  Sekarang duduk pun dah sama tinggi!

Mestilah………. Intan dah 11 tahunlah!

Happy Birthday Intan.

©kujie – tengok banyak gambar dia org bersama…Along & Angah tak pernah bertukar tempat.  Along mesti kanan Intan..hiraki tanpa sedar!

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. abang2 tu jaga adik dorang ni.. hehe.. happy belated birthday intan.. sebab dah lama tak lawat blog mummy jie nie..
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Lelaki Liat BerpuasakahMy Profile

  2. aii..sudah besar dahh intan. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari cikgu malaysia ..Kenapa Yahudi Bijak Part 3My Profile

  3. selamat ulangtahun kelahiran intan, suka tengok dua-dua gambar tu, rasa syadu je 🙂
    Jom terjah post menarik dari ch@ ..Blog adalah diri sendiriMy Profile

  4. teropong asap says:

    tak….abah dia jer yg pakai spek he he he.mama dia pakai spek hitam jer.

  5. teropong asap says:

    😆 darjah 5….sama macm abg2 dia

  6. selamat hari lahir intan.semoga intan menjadi anak solehah dan cemerlang dalam pelajaran.

  7. mrs jamal says:

    muka sume samer jerk..n yang pasti sume pakai spek..
    kak jie pakai spek jugak ker?
    Jom terjah post menarik dari mrs jamal ..Mengapa Aku DisalahkanMy Profile

  8. pejam celik pejam celik, kejap je berlalu
    Jom terjah post menarik dari wanmus ..Biar Naik Merangkak Dari Jatuh Berguling-Guling Macam TenggilingMy Profile

  9. selamat hari lahir buat intan 😛
    Jom terjah post menarik dari chekgu naman ..Pendedahan Ekslusif-Kembar EyriqazzMy Profile

  10. Happy birthday Intan..muah muah muah :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari iza~de~bintang ..Corat-coret Ramadhan -2My Profile

  11. mana boleh cubit anak orang tak tentu pasal…kan kujie
    😉
    Jom terjah post menarik dari klcitizen ..mati di MalaysiaMy Profile

  12. happy birthday intan! dah masuk teens nih.. have a wonderful life! 😉
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..Kalau binatang pandai berfacebookMy Profile

  13. happy birthday to intan ye kak jie…
    Jom terjah post menarik dari mx ..10 situasi lelaki wanita harus fahamiMy Profile

  14. intan start pakai spek darjah bape kak?
    Jom terjah post menarik dari Scromix ..Clicksor- Berbaloikah MenggunakannyaMy Profile

  15. happy birthday to intan
    Jom terjah post menarik dari ishak ..Perkhidmatan membuat banner gif dibuka sekarangMy Profile

  16. hmm boleh bikin satu filem tajuk, “geng cermin mata!” hehehhehe

    happy birthday intan…
    Jom terjah post menarik dari maza ..Bertukar PARAM!My Profile

  17. Happy Besday Intan…dia tua setahun dari anak sulungku, tapi lebih kurang kot sizenya
    Jom terjah post menarik dari adamfaiz ..Korban Mercun Melambung Ke Atas PokokMy Profile

  18. happy 11th birthday dak intan
    hehe 😀
    tang susunan gambau tu sama lah dgn adik beradik sy
    tetiap tahun mesti position yg sama
    ikut sapa lagi tua
    sigh~ 😕
    Jom terjah post menarik dari Kie-yu ..Entri Balas – 5 Kesilapan Semasa Aktiviti BlogwalkingMy Profile

  19. 2 hero 1 heroin… tak nak cukupkan 2 pasang ke kak jie? hehe.. Happy birthday intan.. =)
    Jom terjah post menarik dari aini ..Biskut Raya Pertama Aku Dah Ready My Profile

  20. hi intan! (eh ini blog mak intan)

    happy birthday to Intan! untung sambut time bulan posa, tak yah pikir nak makan macam2..hehehe ;p

    semoga sihat-sihat selalu, dan rajin tolong mak di dapur tau
    Jom terjah post menarik dari Faizal ..Sindiket MLM Kantoi Beramai-ramai- Guna Kereta Mewah belakaMy Profile

  21. Selamat Hari Lahir Intan 🙂
    Dah Besar Ye.. Hehehehe
    Jom terjah post menarik dari Gayah_Spears ..Contest Jiwa Anak MerdekaMy Profile

  22. tira hashim says:

    selamat hari lahir ,intan 🙂
    Jom terjah post menarik dari tira hashim ..monolog dalaman 12My Profile

  23. happy birthday to Intan 😀
    Jom terjah post menarik dari Azrul ..Majlis Berbuka Puasa GengBloggerMy Profile

  24. happy birthday yang ke 11 intan..
    Jom terjah post menarik dari arin ..MemancingMy Profile

  25. selamat hari lahir intan payung bulan bintang kak jie ni..hehe. semoga menjadi anak yang solehah dunia akhirat..amin…
    Jom terjah post menarik dari Kancilbiru ..Nak tanya korang ni-My Profile

  26. dah anak dara ……dah intan ni rupanya….
    Happy Birthday Intan…. 🙂
    P/s : Rasanya mak dara a.k.a kak jie lebih risau bila intan meningkat remaja kan??…. 🙄

  27. wahh… hehehe apa lagi.. kek! ngeh3
    Jom terjah post menarik dari kaizen ..STaTe oF DeNiaL DaH HaBiSMy Profile

  28. Salam bertandang di awal pagi..
    moga ceria dan sihat selalu…
    tahniah..Intan dah besar,yeahhh..
    jangan nakal2 besar tolong mak masak tau?
    Jom terjah post menarik dari zulkbo ..Virus Komputer Terbaru Di Alam MayaMy Profile

  29. intan! happy birthday budak comel! hihi. jadi anak yang baik ye 😆

    p/s : gambar intan masa setahun tu, mata dia sebijik macam mama hahaha
    Jom terjah post menarik dari yonna ..Jalan Bukit KukusMy Profile

  30. 3 3 ha berspek anak kak jie ni. mesti ulat buku ni.selamat hari lahir Intan.
    Jom terjah post menarik dari fazemy ..Hidup Ini Satu PerjalananMy Profile

  31. anak kakjie mmg tinggi tinggi! 😉
    Jom terjah post menarik dari blowie ..Peraturan asas bolasepak yang perlu kamu tahuMy Profile

  32. happy befday intan yg comel.. hehhee… rasa nak cubit pipi dia 😛
    Jom terjah post menarik dari syahirul ..Menunaikan hasrat ‘budak sakit’ bertemu blogger hebatMy Profile

  33. naik bot nak gi mana tu? hehe
    Jom terjah post menarik dari x-po ..PATUTKAH KITA BELASAH ORANG JAHAT UNTUK DIJADIKAN PENGAJARANMy Profile

  34. Hari lahir Intan ke hari ni? Selamat hari lahir. :mrgreen: