Konspirasi Cuma Alasan

Jangan berjanji dengan anak² – sepuluh tahun pun dia masih ingat.  Diungkit-ungkit.

Tiba² hari ini dia cari gambar 8 tahun dulu dan tunjukkan – ‘Intan dah tinggi………dah boleh main roller coster”

Apa nak jawap? Garu² kepala nak cari alasan lagi. :roll:

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. hehhee.. ingat lagi ni.. hihi.. kena tunggu abah balik la baru leh pergi.. boleh tak jawab gitu?
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..TV AlHijrah Mula BersiaranMy Profile

  2. mrs jamal says:

    tunggu papa balik
    Jom terjah post menarik dari mrs jamal ..Pengundi Dun GalasMy Profile

  3. jawatan kosong says:

    betul la tu.. budak2x punya daya ingat yang tinggi..tak boleh sembarang promise lagi 😳

  4. budak2 ni macam tu lah. Hik hikkk… kalau janji.. lama pun dia tuntut lagi. Alahai…

  5. haha, ambik.. ish ann patut cakap gitu ngan mama dulu.
    Jom terjah post menarik dari ann ..Perempuan sangapMy Profile

  6. boleh ambik jadi bini orang tuh..huhuhu :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari ishak ..Ada apa dengan pengalaman My Profile

  7. tak baik menipu budak² 😉
    dia tgok tv baca paper hari²

  8. tunggu abah balik 😉

  9. dia paling ingat bab kena ukur sebab tak cukup tinggi tu…masa nak main bumper car tu pun sama… 😆

    nasiblah sapa suruh jawap ” tunggu intan tinggi ” 😆

  10. wakakaka…

    power betul ingatan dia worng kan..

    tapi apa nak buat, kata worng lagi, “tempat jatuh lagi dikenang, inikan tempat bermain” best tu. tentulah dia ingat maa.. hahahah

    kujie. selamat berroller coaster lah ya. hehhe
    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari maza ..Cendol di pohon rendang di tepi jalanMy Profile

  11. juga…intan sudah semakin bijak dan pandai…
    Jom terjah post menarik dari Piston Pecah ..Lancer Vs InspiraMy Profile

  12. kena bawak pegi la tu.. nanti ari2 duk tunjuk gambar tu plak. haha
    Jom terjah post menarik dari eiman ..Korban Tsunami Mentawai MeningkatMy Profile

  13. kuat betul memori anak kujie ni ye..

    susah juga nak bagi alasan cam gitu..
    Jom terjah post menarik dari Pala Maldini ..MAS GET TOGETHERMy Profile

  14. Fitrihadi.com says:

    saya masa kecik dulu mintak apa mesti dapat jawapan “Lain kali lah”..lepas tu dah malas nk mintak apa2 sebab tau dah jawapannya hehehe
    Jom terjah post menarik dari Fitrihadi.com ..Video Puting Beliung di Mata Ayer- Perlis Semalam 281010My Profile

  15. hmmmm…perempuan main roller coaster tak ayu la..nanti tak ada orang nak pinang buat menantu..hik hik hik

  16. Woohoo… sure dah lama dia ngidam, tapi simpan jer dalam hati… skang tiba masa untuk ungkit balik kisah lama… 😀 comel jer…
    Jom terjah post menarik dari Eizil ..Kenangan terindah bersama si hitam manis Maxis10My Profile

  17. roller coster dah takde.. dorang dah robohkan… =P
    Jom terjah post menarik dari menteil ..Lelaki dan Pink!My Profile

  18. apa nak jawab ? 😆
    Jom terjah post menarik dari Zqah ..Pernahkah Anda Terfikirkan Bagaimana Malam Pertama Anda My Profile

  19. Hai…mana dia yang dah cukup tinggi tu.tengok kat gambar belum cukup tinggi tu.
    Jom terjah post menarik dari ann ..Koboi Tertinggal Topi!My Profile