Love You Baby

 

Minum banyak  H2O  supaya Angah dapat cukup oksigen dan bertenang di dalam dewan peperiksaan ye…

Untuk semua anak² lain yang menjadi calon SPM 2011, semoga berjaya menjawap kertas peperiksaan dengan baik dan mendapat keputusan yang cemerlang.

Kalaulah sekolah dia dekat , saya mungkin pergi hantar makanan tengahari dia hari ini sambil tanya macam mana, ok tak…boleh jawap tak… macam mak mak orang lain

Tajuk entri  adalah quote paling in sekarang ….

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Lakukan yang terbaik.. Insya Allah tu hasilnya akan memuaskan
    Jom terjah post menarik dari Rina As ..Submit Url dengan Fetch as Googlebot | Google Webmaster ToolMy Profile

  2. Pacifista says:

    anak takde amik SPM tahun ni tapi anak murid ada.hehe… 😛
    semoga kejayaan & kecemerlangan milik mereka 😀
    Jom terjah post menarik dari Pacifista ..Soalan Bocor SPM, Soalan Ramalan SPMMy Profile

  3. good luck untuk angah. 🙂
    Jom terjah post menarik dari ohcikgu ..5000 Guru akan kerja 9 jam sehari tahun depan. Beban atau tidak?My Profile

  4. all the best n gud luck buat angah..insya Allah..preparation da ok..mesti leh jawab punya =)

  5. semoga anak kak kujie berjaya dalam peperiksaan
    Jom terjah post menarik dari Juan ..Cerpen – Matahari Disebalik AwanMy Profile

  6. Ala… SPM tu KACANG ja… Hahaha
    Jom terjah post menarik dari LensaHp ..Dah bersedia untuk hadapi bala?My Profile

  7. good luck angah , siap minum h20 tu ..

    a’ah perasan juga tajuk entri tu di twitter 🙂
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Jawab Tag :Pengalaman Ada AnakMy Profile

  8. gud luck angah.. 😀 all the best..
    Jom terjah post menarik dari blackrosehunter ..Simptom Kanser yang Selalu Diabaikan.My Profile

  9. good luck angah..ke mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi? maknya pandai, anaknya pun sure pandai…
    Jom terjah post menarik dari eyriqazz ..How I Made RM5,191.36 From NuffnangMy Profile

  10. ciksembang says:

    best of luck utk angah.. tak sangka sama pula dengan entri saya utk hari ini
    Jom terjah post menarik dari ciksembang ..Selamat menempuh SPM 2011 Isnin iniMy Profile

  11. Teringat setiap kali makin hampir peperiksaan akan dibekalkan air penerang hati. Berbotol-botol minum sampai kembung pun ada.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Hari Graduasi abang KoningMy Profile

  12. alhamulillah, lega mamanya baca sms tu 😆
    Jom terjah post menarik dari yanmie ..Macaron Di Harrods KLCCMy Profile

  13. syafiq_lomotech says:

    kurang makan – macam saya
    kurang minum – tak boleh. saya biar tak makan. asal jangan tak minum haha

    sebab kalau tak minum otak macam slow 😐
    Jom terjah post menarik dari syafiq_lomotech ..HaywireMy Profile

  14. Hari nie paper paling penting, pra syarat no 1 menentukan kualiti SPM – BM, Insyallah Angah boleh menjawab dengan baik, sememangnya kata-kata ibu adalah doa keramat dan mustajab Kak Jie 😀
    Jom terjah post menarik dari LoveHijau ..Blogger Jom Dapatkan 1 USD Pertama AndaMy Profile

  15. gud luck untuk angah… paling “in” eh ….? hehehhee
    Jom terjah post menarik dari adamfaiz ..11/11/11 Memang IstimewaMy Profile

  16. anak mak ni ….lepas bm kertas 1 dah sms… pass, katanya 😀
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Buggy Ride Gunung Jerai Menjelajah Cerita MistikMy Profile

  17. budak ni kurang makan, kurang minum
    selalu kena bahan ‘ belajar sains, 75% kandungan badan adalah air tapi kurang minum air, mcm mana’ 😆 😆
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Percutian Di Regency Jerai Hill Resort, Gunung JeraiMy Profile

  18. wandisini says:

    selamat menjawap dengan cemerlang
    Jom terjah post menarik dari wandisini ..My Birthday 11.11.11My Profile

  19. Sobri Mansor says:

    Jawab exam dengan tenang. Berkat doa dari ibubapa pasti anak akan berjaya

  20. Fakarepain says:

    pesan kat Angah supaya sentiasa cool masa jawab exam..

  21. Insya Allah berkat doa emak pasti berjaya
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..PenakutMy Profile

  22. anak besar mana pun tetap kecil di mata ibu bapanya…good luck to angah….
    Jom terjah post menarik dari azura ..Gurindam hikmat melayuMy Profile

  23. comelnya..hehe

    good luck!!!
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..Jadi Cikgu ni Mudah-Episod : Buruh KasarMy Profile

  24. Asalam…mudah2an berjaya.. 😉

  25. Good Lucky Angah…Semoga Jawab soalan yg tepat okey…
    Jom terjah post menarik dari Cik Rose Cute ..Nabila Huda Berbikini Di pulau TiomanMy Profile

  26. Good luck buat angah, comel topi 😀
    Jom terjah post menarik dari yanmie ..Layan Sepang Saturday Night Fever RaceMy Profile

  27. syafiq_lomotech says:

    saya selalunya lagi beberapa jam nak exam takkan makan. kalau pagi, saya akan ‘puasa’ makan time ‘sahur’ 😆 rasanya lebih relax gitu
    Jom terjah post menarik dari syafiq_lomotech ..HaywireMy Profile