Mandi Bersama


via webcam – Malaysia 8.00 pm – Algeria 1.00 pm

Malam pun tak kisah nak mandi kalau di Malaysia , berkubang berendam.  Mama letak webcam kat tingkap dapur – Along, Andah dan Intan berendam sambil hai hai dengan abah.  Dulu-dulu kami selalu mandi bersama waktu macam ni –  Abah, mama, Along, Angah dan Intan …. sambil tengok bintang di langit.

Abah kat sana dah hampir musim sejuk – tengok air pun dah gigil :lol:

About angah

Amirul Syafiq -
I got an offer to a college
It’s 368 kilometers away from home…

"If you're confused you're in Fantasy or Reality, Then you're not in Reality"

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. bestnye dapat mandi beramai2 di rumah sendiri.. hehee
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Untungnya Jadi Wanita MengandungMy Profile

  2. bagus2…pakar motivasi Dr Fadhilah Kamsah pun rekomen mandi bersama buat yg dah berkahwin dan beranak pinak…

    Bukannya comolot tepi jalan…macam kambing jalanan jer…fuhhh 😯
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..5 detik dambaan seorang lelaki…My Profile

  3. ooo…pandai angah buat tajuk…hehe
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..5 detik dambaan seorang lelaki…My Profile

  4. ahahahaha.. desktop la pulak..
    Jom terjah post menarik dari Ayie ..Nuffnang-Adakah ini benarMy Profile

  5. haru…tak sejuk ke?hehehe
    Jom terjah post menarik dari slimdiet2 ..Dare to failMy Profile

  6. Aktiviti yang elok diamalkan bagi mengutuhkan lagi hubungan keluargaan.
    Jom terjah post menarik dari shaharil ..Demam Exam Sedang MelandaMy Profile

  7. akhirnya dapat juga jengah blog kak kujie ni kat umah… mana silap ntah sebelum ni tak boleh2 masuk..

    seronoknya beremdam yerk…
    Jom terjah post menarik dari shay ..Bosan sikitMy Profile

  8. tak sejuk ke mandi malam-malam =)
    Jom terjah post menarik dari anastasyea ..Stop Child AbuseMy Profile

  9. anak2 tu…. kehkeh
    nak control ayu je ckp tak apa 😆

  10. ini entri Angah…dia yg update
    kak jie sibuklah…ada ramai tetamu kt rumah

  11. mandi bersama bukan bluelah..bukan comolot tepi jalan

    tu tips rumahtangga pakar motivasi 😆

  12. Tajuk memang blue habis. Haha.

    Tak elok mandi malam-malam ni, orang tua-tua la yang cakap.
    Jom terjah post menarik dari Sylarius ..CutiMy Profile

  13. Sumijelly says:

    ingat betul2 mandi bersama…sekali web cam sebagai saksi mandi bersama…
    tajuk tak leh blah..hehehehe

    kak jie mesti rindu kekanda yek?? hehehe

  14. haha. ada yg terkena plak. 😀
    Jom terjah post menarik dari RedBoys ..Flash Banner Percuma Sempena Aidil AdhaMy Profile

  15. bestnye mndi ramai2..hehe
    Jom terjah post menarik dari zuarxpdc ..Betul ke Filem 2 Alam GagalMy Profile

  16. alamak! kita dah komen panjang2 tadi bila hantar, error dan terus ilang pula komennya…
    hmmm
    apa pun , kesimpulannya, seronok je kan, mandi ramai2 satu keluarga… teringin buat begitu, tapi kolam yang ada ni besar.. kongsi ramai2 ngan orang lain.. hehehe…

    lama tak jengah kak kujie.. jgn marah ye.. 🙂
    Jom terjah post menarik dari kella ..Teh Tarik VS Nescafe!My Profile

  17. huuuuuu…. musim sejuk memang gigil la kak jie.. huhuhu… bestnya dapat mandi manda sekeluarga begitu… siap kak jie leh rekod lagi! hehehehe… teringin gak begitu… tapi kolamnya besar.. kongsi ramai2 pula! hehehe
    Jom terjah post menarik dari kella ..Teh Tarik VS Nescafe!My Profile

  18. amboi kak jie, tajukkkk…..tak boleh blah, hehehehe
    macam menarik je nak masuk blog kak jie.

  19. awal lagi – baru 8 malam lepas maghrib
    abah kat sana tengah lunch

  20. bukan laptop – desktop
    jauh juga dari swimming pool

  21. Pernah hampir-hampir lappy masuk air..nasib bek x…scary woo huhu 😯
    Jom terjah post menarik dari Alysha Gallery ..Cotton In Da House!!My Profile

  22. baruje lepas mandi bersama semalam…oppss….
    Jom terjah post menarik dari eyriqazz ..TM Everyone Connects Birthday BatchMy Profile

  23. seronoknya bermandi manda sambil disaksikan dari jauh
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Muhammad Fahim di pantai cahaya bulanMy Profile

  24. wakakak…

    jangan lupa lepas mandi manda bersama2 itu, masing2 kena belajar niat lak..ahaks..

    alahaiii…
    Jom terjah post menarik dari maza ..Di Luar Kawasan liputan- TemigolMy Profile

  25. best nye.. 😉
    Jom terjah post menarik dari anis madu ..cerita sebelum tidur hajat sebelum matiMy Profile

  26. kali ini mandi manda menerusi internet ajelah.. huhuhu..

    malam2 mandi.. tak sejuk ke..
    Jom terjah post menarik dari Faarihin ..Aku Di SiniMy Profile

  27. hehe…best tue
    Jom terjah post menarik dari Cik Su ..DiGi BlackBerry Torch 9800 – Hot New FeaturesMy Profile

  28. jangan jatuhkan lappy tu dlm bath tub dah lah..
    kang terbang RM 🙂

    eh? tak kena short lektrik ker kak?
    Jom terjah post menarik dari Pocket ..329 Praying kuatkanlah iman ini My Profile