Permulaan Baru Dan Peluang Membuat Mimpi Menjadi Kenyataan

 

ucapan harijadi untuk anak
Semoga dipermudahkan segala urusan dan dipanjangkan umur dalam keberkatan. Selamat menempuh SPM pada 14 Nov 2011 dengan lancar dan sebaiknya.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Yushi rieyn says:

    anak siapa kalau bukan anak kak jie kita :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Yushi rieyn ..kata kata cinta romantis yushi rieyn untuk diaMy Profile

  2. tinggi budak ni..
    Jom terjah post menarik dari Lan Bingka ..Korban raya korbanMy Profile

  3. Yushi rieyn says:

    tahun depan masuk universiti ker ,atau sambung tingkatan 6 ???
    Jom terjah post menarik dari Yushi rieyn ..Apa itu super impose ??My Profile

  4. Selamat hari lahir dan buat yang terbaik untuk SPM nanti…
    anda sungguh bertuah mempunyai ibu seperti kak jie..:0
    Jom terjah post menarik dari fikri91 ..Khas Untuk Yang Perasan PowerMy Profile

  5. tulisen den kwai len…tulisen den kwai len.moga angah tenang dalam menghadapi pepereksaan dan dapat menjawab dengan sempurna…..amin.

  6. Farahaznil says:

    wah..segak ala2 gaya korea gitu..haha…good luck !!

  7. mudah-mudahan dapat jawab dengan tenang dan tepat..amin.

  8. Pacifista says:

    good luck untuk SPM nanti 😀
    Jom terjah post menarik dari Pacifista ..Filem: Mael Lambung VS Ah ChaiMy Profile

  9. Happy Birthday buat angah dan semoga impian akan menjadi kenyataan. Selamat menempuh SPM!
    Kujie, kita sama-sama nantikan debaran 14 Nov walaupun debaran emak yang anaknya akan menempuh SPM, pastinya lebih hebat daripada debaran cikgu yang mempunyai pelajar yang akan menghadapi SPM.
    Jom terjah post menarik dari Kak Long Mawar Merah ..Masa spaggetiMy Profile

  10. Anak Kujie tingkatan 5, anak bongsuku, Adam, 5 tahun pada 7 Nov lepas.. tahun depan baru nak masuk sekolah makan… cabaran juga tu 🙂 .. Apapun.. gud luck untuk Amirul
    Jom terjah post menarik dari adamfaiz ..Wordless Wednesday 14 – 5 #AyatPutusCinta TerbaikMy Profile

  11. semoga berjaya…
    Jom terjah post menarik dari bardboo ..Beraya di PerantauanMy Profile

  12. mak kata die tak pernah tak tahajud masa joe amek spm dulu ;P

    gud luck!!!
    Jom terjah post menarik dari joegrimjow ..Rakyat Malaysia sukakan SEX?My Profile

  13. happy birthday angah, jawap periksa elok-elok.

  14. Selamat Berjaya Angah,semoga dapat lakaukan yang terbaik.Insyaallah 😀
    Jom terjah post menarik dari LoveHijau ..PageRank Blog 3My Profile

  15. mak aih gambar.. dah macam cover album dah.. 😎
    Jom terjah post menarik dari Izwan ..16 Cadangan Plugin WordPress Penting Untuk BlogMy Profile

  16. mohd firhan jasni says:

    selamat hari lahir angah. buat yang terbaik utk SPM nanti. insyaALLAH

  17. puteraduyong says:

    semoga berjaya hendaknya dan membahagiakan hati ibu… insyaallah…
    Jom terjah post menarik dari puteraduyong ..KASIHAN AYAHMy Profile

  18. Selamat hari lahir buat angah, beza 3 hari je dengan tarikh lahir sy
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Sorotan hari raya aidiladha 2011My Profile

  19. Fakarepain says:

    SPM senang je.. hehehe

    P/S : tipu jer.. hihi
    Jom terjah post menarik dari Fakarepain ..NAJIB DAN ROSMAH SELESAI TUNAI HAJI LEBIH AWAL DARI SEPATUTNYA ?My Profile

  20. kenapa orang kat sebelah tu? tersedak ke?
    Jom terjah post menarik dari ROJAK ..Still Lack of Cooking Oil in SabahMy Profile

  21. wah, nak hadiah gak…hehe
    Jom terjah post menarik dari Mohd Isa ..Drama Tentang Dhia Slot Akasia TV3My Profile

  22. Good luck angah..
    buat yang terbaik dan membanggakan ibubapa
    Jom terjah post menarik dari zool ..Isu kakitangan awam bakal dikurangkanMy Profile

  23. Happy birthday angah..
    Buat yang terbaik untuk SPM nanti :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Nadya ..Happy Birthday Fndrocka!My Profile

  24. dah tua dah dia
    Jom terjah post menarik dari bloghok ..PTPTNMy Profile

  25. Happy B’day buat Amirul
    Semoga jadi anak yang sholeh, rajin, berbakti pada orang tua dan berguna buat negara
    Anak makin besar nie Kak Jie..
    Jom terjah post menarik dari Rina As ..Update Google Pagerank November 2011My Profile

  26. semoga berjaya angah…

  27. good luck angah..wahh,spm tahun ni jatuh pada birthday saya….
    Jom terjah post menarik dari eyriqazz ..Kos Rawatan Perubatan Swasta Semakin MahalMy Profile

  28. Good luck!
    Jom terjah post menarik dari arena84 ..Gempar! Gambar Lucah Dalam Buku YasinMy Profile

  29. Salam,

    Happy Birthday, moga panjang umur murah rezeki, bestnya dapat hadiah dari mama 😆
    Jom terjah post menarik dari yanmie ..Giveaway Yanmieonline.comMy Profile

  30. Ujian besar sebelum melangkah ke Menara Gading.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Sepetang di Pantai PuteriMy Profile