Selamat Hari Jadi…Anakku

SELAMAT HARI JADI

Anak mama dah 8 tahun laaaaaaaaaa……!


Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

18 thoughts on “Selamat Hari Jadi…Anakku”

  1. psssstttt…pssssttt…psstttt…. Intan, ajak le mama gi shopping kat Habib Jewels beli persalinan emas baru hhuhuhu….lengkap satu set tak yah kurang satu apa pun yerk……Make sure semua bertatahkan intan……berlian…..sempena nama Intan tu…..hehehehehe

  2. Kak Jie, atas DO’A mereka ini, abang long cuma meng AMIN kan sahaja. Er… kek ada lagi ?

  3. wahh besaq dah..semoga anak mama membesar jadi insan yang berguna pada agama bangsa dan negara.+ sihat2 selalu! 😀 kem salam deh…hehu~ 😀

  4. yei.anak mama dh besar..
    mamanye apakabar?
    hehe.lama x dtg sini ek.

    kjie pe cite hangat skang?

    ceh, kecoh.huhu

  5. Selamat Hari Lahir buat anak KakJie.
    Semoga berjaya dalam segalanya dan menjadi anak yang solehah nanti hendaknya 🙂

  6. intan

    nak adiah kasut tak?

    untie bagi adiah kasut ye?

    mintak kat mama….mama nnt claim kat papa..

    muahssssssssssss intan!!

  7. happy birthday !!! semoga anak dara kak jie sihat n ceria selalu dan menjadi anak yg solehah! amin….

  8. pagi-pagi mudek ke hulu
    semata-mata hendak berkelahi
    pantang dicabar terus tak ingat mati
    lapan tahun sudah berlalu
    lapan puluh tahun lagi harus ditempuhi
    semoga sabar dengan cabaran yang menanti

    pantun merapu mad redo1… hehehe…

  9. Selamat ulang tahun ke 8 INTAN! semoga dipjg umur, murah rezeki dan kesihatan yg baik.

    Jangan lupa blajar masak okeh!

Comments are closed.