Selamat Hari Jadi…Anakku

SELAMAT HARI JADI

Anak mama dah 8 tahun laaaaaaaaaa……!


About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Terimakasih semua….atas doa dan nasihat juga..tunjuk ajar dari makcik² ..pakcik² semua tu…..

  2. Merakemas says:

    psssstttt…pssssttt…psstttt…. Intan, ajak le mama gi shopping kat Habib Jewels beli persalinan emas baru hhuhuhu….lengkap satu set tak yah kurang satu apa pun yerk……Make sure semua bertatahkan intan……berlian…..sempena nama Intan tu…..hehehehehe

  3. semoga jadi anak yg solehah..amin

  4. waaa, hepy besday untuk anak akk ye..moga menjadi anak yg solehah bila dah besar nnti..amin:)

  5. Abang Long says:

    Kak Jie, atas DO’A mereka ini, abang long cuma meng AMIN kan sahaja. Er… kek ada lagi ?

  6. Rickywan says:

    Hai kak jie…selamat hari jadi buat intan yer..

  7. syu[G]haz says:

    wahh besaq dah..semoga anak mama membesar jadi insan yang berguna pada agama bangsa dan negara.+ sihat2 selalu! 😀 kem salam deh…hehu~ 😀

  8. Selamat Hari Jadi..!!Tahniah..anda dah besar

  9. che sayda says:

    yei.anak mama dh besar..
    mamanye apakabar?
    hehe.lama x dtg sini ek.

    kjie pe cite hangat skang?

    ceh, kecoh.huhu

  10. happy birthday intan… drpd mak lang & wani

  11. IndahSakura says:

    Selamat Hari Lahir buat anak KakJie.
    Semoga berjaya dalam segalanya dan menjadi anak yang solehah nanti hendaknya 🙂

  12. Happy Birthday to Intan…

  13. epi bezday intan payung berlian emas perak …
    cepat besar ya nak? bleh jaga mak nanti ..

  14. Red Mummy says:

    intan

    nak adiah kasut tak?

    untie bagi adiah kasut ye?

    mintak kat mama….mama nnt claim kat papa..

    muahssssssssssss intan!!

  15. nAt aka nAtsumi says:

    happy birthday !!! semoga anak dara kak jie sihat n ceria selalu dan menjadi anak yg solehah! amin….

  16. mad redo1 says:

    pagi-pagi mudek ke hulu
    semata-mata hendak berkelahi
    pantang dicabar terus tak ingat mati
    lapan tahun sudah berlalu
    lapan puluh tahun lagi harus ditempuhi
    semoga sabar dengan cabaran yang menanti

    pantun merapu mad redo1… hehehe…

  17. Zana Sadri says:

    Selamat ulang tahun ke 8 INTAN! semoga dipjg umur, murah rezeki dan kesihatan yg baik.

    Jangan lupa blajar masak okeh!

  18. Lily . Lulu . says:

    HAPPY BIRTHDAY to you !!
    semoga panjang umur, berjaya dan bertambah comel

    🙂