Aku ingin pulang

Kemanapun aku pergi
Bayang bayangmu mengejar
Bersembunyi dimanapun
Selalu engkau temukan

Aku merasa letih dan ingin sendiri
Ku tanya pada siapa
Tak ada yang menjawab
Sebab semua peristiwa
Hanya di rongga dada
Pergulatan yang panjang dalam kesunyian

Aku mencari jawaban di laut
Ku sadari langkah menyusuri pantai
Aku merasa mendengar suara
Menutupi jalan
Menghentikan petualangan
Du du du

Kemanapun aku pergi
Selalu ku bawa bawa
Perasaan yang bersalah datang menghantuiku
Masih mungkinkah pintumu ku buka
Dengan kunci yang pernah kupatahkan
Lihatlah aku terkapar dan luka
Dengarkanlah jeritan dari dalam jiwa

ku ingin pulang uhuu
Aku harus pulang uhuu
Aku ingin pulang uhuu
Aku harus pulang uhuu
Aku harus pulang

Jie ~ Rindukan mak…..wa’aaaa…….aku ingin pulang! Selamat Hari Ibu untuk semua ibuĀ² yang berkunjung ke sini….ibu red, ibu dea, ibu keshi, ibu mamajambu,ibu nat, ibu hayat, ibu bb, ibu lia, ibu jazz, ibu bintang, ibu ira, ibu nieys dan ramai lagi……..moga di permudahkan segala urusan dan menjadi ibu yang terbaik untuk anak-anak!
About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Red Mummy says:

    ibu red datang…

    cam mak indon lak aku rasa kak jadi ibu red ni

    kak…sama la kita ye menjadi ari ibu sedunia..

    aku br balik ni, tp terus jenguk blog ko ok! so skang aku nak tido, so that aku leh main futsal siang kang

    permisi buk!

  2. Noushy Syah says:

    Jauh dimata bukan jauh dihati begitu juga bila dah tiada disisi..kita sedekahkan doa2 ikhlas untuk mereka2 yang telah tiada…termausklah my mom jugak…muahhsss tumpang tiom pp kak Jie bole kan? uhuksss…

  3. al fatihah nat..semoga rohnya dicucuri rahmat

    am…selamat am…juga utk isteri am

    shin…. sabar…abis study leh blk

    EQ >> meh kakjie peluk…muaahhhh

  4. Equilibrium says:

    u made my tears drop…

    how i missed my mom…

  5. *ambo jie* says:

    memamng nak pulang tapi takleh…rindunyer…. dah dua tahun dok sini…waaaaaaaaa..telepon je laa…sapelaa nak bagi tiket free? nak balikk….rindunyerr kat mak…

  6. Selamat Hari ibu buat kujie dan semua ibu-ibu yang berkunjung disini ya

  7. nAt aka nAtsumi aka Tasha says:

    kak jie… hm… mak nat dah meninggal…. huwa… alfatihah