May Day May Day

Housewife Day?

Saya baru terjumpa rupa² Housewife Day pun ada. Kenapa tak popular seperti hari² lain ye?

Antara Day² lain yang menarik di Bulan Jun 2008:

18/6 – International Panic Day, a day for everyone to be worried and concerned. Patutlah hari ini rasa lain je.. ha ha ha

20/6 – Ice Cream Soda Day is a great summer cooler – Ingatkan saya 20hb nanti ye!

26/6 – Forgiveness Day – is a time to forgive and to be forgiven. The world will be a better place for this day.

Blame Someone Else Day > First Friday the 13th of the year.

So…….if ther is somethin wrong whif the spellin of this artickle, it’s not my fault…..its’ yours

Oppp…lupa, Housewife Day tu pada 3hb November.

Sesiapa yang malas nak update blog tu , Lazy Day – 10hb Ogos. Jadi pergi balik blog masing² , Sila update jangan malas².

Source : Holiday Insights

Edit : Blog Day 31 Ogos > sumber BlogDay.org

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Neeza Shahril says:

    eh! 3 November tu birthday Mak Neeza… housewife Day sekali..
    relax sakan la Mak neeza kalau cam tu.. heheheh…

  2. muadz – kena bulatkan dgn marker pen warna merah kt kelender…

    hari ni yahhh….ice cream soda!

    maksu – tak pelik..setahun ada 365 hari!

    cendawanintim – baguslah..dari tatau dah jadi tau

    hari ni lebih baik dr semlm..

    😀

    umi mia – kalau dah ari2..tak de specialnya pula, kan

    yonna – yg selalu dgr kan..

    bz ke lazy?

    su – dia buat keje baru dlm hidup dia..

    neomesuff dream come true day…hehehehe

  3. Jiji – dah tick dlm kelender kuda..

    mz – holiday… semua org suka…

    ita – kita sendiri yg kena glmeerkan diri sendiri..hehehe

    arin – cuti satu hari..esok hari..pengsan!

    mcm tongkang pecah!

    kumbang – everyday..

  4. neomesuff says:

    saya-tetiba-jadi-jutawan day ada tak?

  5. Ermm… agaknya org yg cipta dan meletakkan nama pada hari-hari tu… tak de keje lain agaknya.

  6. err..
    lazy day tu mcm hari2 je huhu

  7. Umi Mia says:

    yeah..everyday boleh mintak present from husband….yeahyeah..(including lazy day..paling best tu)…

  8. cendawanintim says:

    lorrrrrrrr, camtuh plak erk…baru ku tahu…

  9. byknyer day, pelik ler

  10. muadzlife says:

    haaa!!

    esok kene beli sekerim soda yek…

    wah menanti dgn sabar tu kakjie 3rd nov for all domestic engineers…

  11. kumb@ng says:

    ari ni…Thurs Day… 😀

  12. wah…housewife day to kene celebrate le..takyah buat keje umah..cuti sehari..ok dak?

  13. ita.itu says:

    bagus ek hr utk housewife..utk ibu2 kan..tp mmg la x gamer

  14. alah … manyak sangat ‘day’ nya. tapi ‘holliday’ yg paling besh :))

  15. 5th December – Jiji’s Birthday heheheheh@!~

  16. abg long – hari membaca ke hari buku, abg long

    kalau hari buku – 23 April

    Kalau hari membaca bulan March kot..mcm pernah baca tapi tak ingat setepatnya

    alaf21fc – Nanti saya cari ye..rasanya hari²Hari Blogger..mcm kami yg dah addicted

  17. nieja – setahun ada 365 hari , kan..heheheh..so depa create la apa2 pun nama utk hari tu…
    kelakar2 pun ada..

    tak masuk akal pun ade..

    layannnnnn je la

    Intan – rasanya 10 ogos tu mmg kerap sgt muncul ye… seminggu sekali pun ada tu..

  18. cikgu panji – yg 10/8 tu grand day nya..yg tiap bulan ada tu…dia nyer sub2 day..

    😀

    adry – tiba2 pakcik google tu bawa kak jie kt site tu…best pula tgok mcm2 hari ada..tak de la kakjie selongkat semua..

    tgok2 mcm gitu2 je…

  19. sue – susah juga, kalau semua org salahkan org… hari tu semuanya salah, lah ye..hehehehe

    lily – lazy lazy pun… kuat merayau tu..

    kejap makan sana..kejap makan sini..

  20. alaf21fc says:

    Salam hormat. Ada tak hari untuk PEMBACA SEDUNIA ?

  21. Abang Long says:

    Siapa tahu berapa hari bulan untuk – BLOGGERS DAY ?

  22. whahhaha..
    mcm2 day ade..
    smua nieja baru tau..hihi

  23. Intan Rosnitta says:

    Biar betul ni K.Jie… Mcm2 “day” ada daa 😛

    Patutlah rasa mcm antara nak dgn x nak update blog hari ni…rupanya Panic Day! Opps tu bukan panic ek, tapi lazy. Mcmana pulak 10 Ogos ni mcm selalu muncul, bukan ke setahun sekali je.

    Eemmm… musykil ni 😀

  24. wah banyak nya hari.. ahaks ni dapat mana ni?? Kerr atau sendiri yang isytihar… hehehe…

    Macam best jerr hari ice cream soda tu… nyum nyum 🙂

  25. CIKGU PANJI says:

    10 ogos lazy day ye? rasanya dlm sebulan tu sentiasa ada je lazy day.hehe

  26. suealeen says:

    boleh ada eikk hari untuk blame orang? 😛