nenek sudah tua, gigi tinggal dua…

Hari ni pagi² lagi dah tergelak sampai bergelodak segala isi perut. Memang kelakar sangat². Kisahnya macam ni :

GEMAS: Kisahnya lucu, tetapi membawa pengajaran. Seorang Mat Rempit tertelan dua gigi palsu teman wanitanya ketika asyik bercumbu di sebuah pondok di ladang sawit di Felda Gugusan Palong, dekat Bahau, di sini.

Itu baru intro….punya gelak sampai meleleh airmata.

Mat Rempit berkenaan yang bimbang rahsianya diketahui umum pergi ke sebuah hospital swasta di Melaka untuk menjalani pemeriksaan X-ray. Doktor yang merawat Mat Rempit itu mendapati gigi palsu terbabit masih berada dalam perutnya dan memberi sejenis ubat cecair bagi mengeluarkannya ketika membuang air besar. Akhirnya setelah lima jam, dua gigi itu dapat dikeluarkan.

Remaja terbabit dibenarkan pulang ke rumah sebelum menyerahkan dua gigi itu kepada teman wanitanya. Gigi itu bagaimanapun dicampak gadis berkenaan kerana berasa geli.

Kisah penuh di sini : Tertelan gigi palsu kekasih

Adoiiiilahhhhh……….. gigi pelesu punya cerita. Jika kisah ini belum mampu membuatkan anda geli gigi, baca juga cerita ini >> light-is-coming-soon

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Kih kih kih …..

    Heran laa…macam mana bercium sampai boleh tertelan gigi tu..?? Uwekk!!

    Makcik Tingtongs last blog post..suka suka lagi

  2. maksu – nafsu menguasai diri sampai lupa gigi tak de gam …ha ha

    ita.itu – mana nk ingat bende len dah time tu…hahahaha

    anasdila – kurus kering sbb tak lalu nk makan..ha ha ha

    uncle – tak sanggup nk bayangkan….hehehehe

    itulah…. selamber badak je dia buleh p bagi balik gigi kat gelpren dia tu….

    tapikan..bukan salah dia pun….dua2 salah…:p

  3. rei – kan..sbb tu mama suruh rei dtg masa sok blur kt TS…hiks!

    combi – hang baca..yg alami tu..entah uwekkk..uwekkk..patlima kali dah :p

    budin – uweeekkkk….. geli arr!!!!

    umi mia – derang ni kalo tokok tambah mmg berbakat…hiks…!!!
    tapi kisah ni mmg buat kakjie sengeh sorang2…:p

  4. iza – tahniah…tu pantun ori tu..boleh daftar utk dpt hak cipta ..he he he

    muadz – ha ha ha… gigi yg tanggal…tak sempat yg lain tertanggal…hiks!

    angrian -kelakarlah sgt2 ..ha ha ha..mesti fobia nk buka peti sejuk lepas tu…:p

    dok nampak gigi dok sengeh dlm gelas :p

    c.intim – share joy double joy…share sorrow , half sorrow

  5. U.N.C.L.E says:

    bila pikir-pikir cakap budin tu, camna agaknya siksanya si mat rempit tu nak meneran keluar gigi palsu tu…. kalu t**k keras pon jenuh nak meneran, inikan gigi palsu yg bergigi.. aduiiiiiiiiiii … haaa ambik ko.. pi cium lagi anak dara org…

  6. AnasDila says:

    gigi pelesu di telan mat rempit….punye la besau gigi pun tak perasan ek…sampai tertelan…hehehe

    lepas ni,ntah2 mat rempit ni tgk gigi pun geli pasal gigi penah keluar kot bawah…hahahah

  7. ita.itu says:

    mcm2 kan..cane leh x pasan tuh

  8. jahaaattlahhhh!! eh, sori, bukan jie… tu ler, org yang ber______ tu.

  9. Umi Mia says:

    hahaha…lawak-lawak..komen2 kat atas ni pun lawak…hahaha

  10. DUNIABUDIN says:

    gigi palsu yang keluar daru jubur mana boleh masuk mulut lagi… teruknyeeee

  11. echah_syed says:

    erkkkkkkkk yani teruknyer tuh rase cam nak muntah baca weiiii !

  12. adeeehhh ai…lawak tul la mamat tuh…ape kes lak la sampai tertelan gg palsu…adeehhhh…(sambil guling2 kat lantai)

  13. cendawanintim says:

    adoiiii laaaaaaaaaaa….thanks K. Jie, at least reda sket tensen keje nih…

  14. aNgRiAni says:

    pasal tertelan gigi palsu ni mmg lawak…tapi sengal gak dorang tue kan…

    yani ada kisah benar pasal gigi palsu ni kak jie…mak yani pakai gigi palsu sbyk 3 batang iaitu 1 batang gigi kacip, 1 taring, and 1 geraham kecil. kebetulan ari tu mak tak pakai sebab nak rendam dalam air ubat gigi palsu tue…entah apo namanya…pastu pak ngah yani singgap jap…nak makan tgh hari katanya…so kebetulan dia dahaga and terus menerus gi buka peti sejuk…dia tertgk ada air dalam gelas (gelas warna coklat tue kak)…and tak perasan ada gigi palsu mak yani…diminumnya air tue…and…boomboomboomkebaboomm…
    and gigi palsu mak tersangkut kat mulut pak ngah yani…huhuhuhuhu…riuh satu umah…hahahahhahahahahhahaha…

    time tu yani form 6…hehehehehehe…

  15. muadzlife says:

    hmm.. sampai lupa dunia gitew…
    tu lah buat lagi..

  16. Burung kakak tua
    Hinggap di jendela
    Mat rempit punya crita
    Gigi pelesu aweknya hilang dua…

    Hahaha siap buat pembetulan lagi ^.^

  17. Burung kakak tua
    Hinggap di jendela
    Mat rempit punya crita
    Gigi pelesunya hilang dua…
    ^.^

  18. lily – ha ha ha..ganas betul aktiviti derang tu….sampai ke gigi di telannya ;p

    umi-e – jgn muntah kt sini..hahahaha…makcik cleaner cuti:p

    zool – ko tek geli erk..kena kt batang idung baru tau :p

    neeza – cite ni kalo bergebang dgn kawan2..pakat tokok tambah mmg best….jgn tersedak tersembul gigi udah le…

    mesti ingat punya…kenangan mengusik usus perut :p

  19. Neeza Shahril says:

    neeza ada terbaca kisah ni baru2 ni. menggelikan hati dan tekak. loya neeza. entahlah.. bila but gigi palsu, gigi betul pun geli. Ini pulak gigi palsu.. buat gitu pulak tu.. adoiii.. mesti ingat sampai mati pakwe dia ni hehehee…

  20. ala tu nak geli ..
    cam ne nak idup semati…

    sudahlah..

  21. hehehehhe lawaklah jie :p eerrrrrrrrkkkkkkkkkk 😀

  22. Lily.Lulu. says:

    hoho ..
    sengal laa bab gigi tertelan tuh

    😛

Trackbacks

  1. […] meroyan ke apa, pagi² Jumaat buat lawak 18sx.  Patut bagi tazkirah… Nenek sudah tua gigi tinggal dua 3B Pontianak […]