Tulips – Cloudburst

Lama saya mencari lirik lagu Tulips sehingga saya pernah menghantar email kepada salah seorang ahli band tersebut yang saya dapat dari Myspace. Tapi tak de reply…huwa’aaaaa…tak kisahlah kerana sekarang saya telah menemuinya.

Tulips – Cloudburst

Must I feel, the way I’m feeling here right now
Like tulips all trampled on, until it will bloom again
Must I see her, the way I’m seeing her right now,
like an angel she floats above me,
and then she would disappear

Now anybody here
Got something to sing about
Maybe there’s nothing for us

Tomorrow comes today I’ll make mistakes
If tomorrow won’t go away, I’ll make mistakes

Must I love her, the way I’m loving her right now,
because it never seemed good enough
Will she love me, the way she’s loving me right now,
because I never seem good enough

Band Members :

Current Lineup:-
Ismawi – Vocals and guitar
Khaliz – Bass
Shyful – Guitar
Handri – Keyboards and piano
Eu Jihn – Drums

Past Members:
Rico – bass
Yoy – drums

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. wanwma – bergantung pada minat seseorang.. he he ..tak semua org boleh layan…lagu2 mcm ni

    kasawari – kakjie boleh masuk semua…kena seiring dgn anak2 zaman skrg…utk memantau anak2…kena la geng dgn dia org.!

    pasal IE, dah tau kan masalah dia…hahahah..kena guna IE 6.x ke atas..mana de org guna IE 5.x lagi skrg ni..hahahahha

    paling mudah guna mozila!

    ita.itu – salam…bergantung pada keselesaan lubang telinga masing2..hahahahaha

    neeza shahril yup….kakjie suka muzik dia.

  2. umi mia – Kak jie memang minat muzik indie…mcm The Official!

    pb – kebetulan ..kehkeh

    combi – aku suka muzik dia,pertama kali aku dia guna kt TV tak ingatlah utk rancangan apa, tapi dia tulis credit lagu ni …aku on the spot search kat imeem.com..jumpa

    kalau hang perasan, dah byk kali lagu ni jadi background muzik blog aku….

  3. Neeza Shahril says:

    First time dengar lagu ni.. tapi okaylah suara mat ni.. melayu kan.. tapi accent cam omputih gitu 🙂

  4. ita.itu says:

    best gak ek lagu ni jie…selalu gak pasan u kadang.. :)salam ziarah babe…

  5. Kak JIE..

    Wah siap sempat minat muzik tu.. he he.. belum lagi turun Sepang eh.. he he..

    p/s: Kak Jie.. kenapa blog ni bila surf dari IE 5.x semua border berlapis lapis.. biasalah laptop rumah ni dah uzur.. 75mhz jer speed.. dan side border terkebawah.. tapi bila surf dgn IE 6.x semua ok.. Abaikan jika bil tmnet dah dibayar.. he he..

    p/s2: wah ada iklan dvd duplication tu.. ada lesen ker. he he

  6. Best lagu ni..kali pertama dengar…ah..rasa cam melayang2, agaknya sebab tu la awak suka lagu ni yer… 🙂

  7. echah_syed says:

    awat hg suke lagu ni??? habaQ mai sat.. :p

  8. n3 kita sama hari ni.

    Ttg lirik lagu …

  9. wah…hidup Indie Band….

Trackbacks

  1. […] ini merujuk kepada entri saya di sini – Tulips. Tak sangka guitarist Cloudburst boleh menghubungi salam perkenalan. Mungkin dia akan terkejut bapa […]