Cara Untuk Beli Domain Di Serverfreak

Saya suka April – bukan sebab bulan kelahiran  boleh tiup lilin potong kek, tetapi ada promosi hebat!

Anggap saja hadiah dari saya..hehe walau sebenarnya ini adalah promosi dari serverfreak.

Serverfreak menawarkan 200 pendaftaran terawal domain berharga RM 28 untuk  top level domain com/.net/.info/.biz/.name/.org

Domain itu apa?

Domain tu nama server komputer seperti web server di internet.
top level domain = com, net, org, edu
2nd level domain = kujie2

Kepada blogger yang ingin punya domain sendiri, rebutlah peluang ini. Blogger² yang sedang meningkat, yang punya rancangan untuk masa depan, belilah sekarang. Takut² ada orang lain yang dah beli domain idaman bila masa kita perlukan.

Bagaimana cara nak beli domain?

Layari laman promosi serverfreak dan dapatkan maklumat tawaran hebat ini – link dan klik order now.

Lihat Senarai blog Malaysia yang menggunakan hosting Serverfreak

I have so many things but so little space.

18 Replies to “Cara Untuk Beli Domain Di Serverfreak”

  1. tapi jangan salah faham, domain tu lain, hosting tu lain

    kalau ada domain, kena host kat mana2 pula

    erk..baca entri yg kak jie link, kan…domain itu apa ?

  2. Kak Jie,
    promo baik nampak…
    Hahaha…
    nak tambah sikit lagi, dengan Serverfreak pasti anda takkan menyesal

  3. Harga pun murah.daripada harga yang aku beli
    di luar negara.

    Pada mula beli tu, takut juga tersilap.
    sebab masa tu tak tahu beli di malaysia.
    layan domain luar negara.sejak itu kenal
    wordpress dan hosting tempahan.

Comments are closed.