Cara Untuk Beli Domain Di Serverfreak

Saya suka April – bukan sebab bulan kelahiran  boleh tiup lilin potong kek, tetapi ada promosi hebat!

Anggap saja hadiah dari saya..hehe walau sebenarnya ini adalah promosi dari serverfreak.

Serverfreak menawarkan 200 pendaftaran terawal domain berharga RM 28 untuk  top level domain com/.net/.info/.biz/.name/.org

Domain itu apa?

Domain tu nama server komputer seperti web server di internet.
top level domain = com, net, org, edu
2nd level domain = kujie2

Kepada blogger yang ingin punya domain sendiri, rebutlah peluang ini. Blogger² yang sedang meningkat, yang punya rancangan untuk masa depan, belilah sekarang. Takut² ada orang lain yang dah beli domain idaman bila masa kita perlukan.

Bagaimana cara nak beli domain?

Layari laman promosi serverfreak dan dapatkan maklumat tawaran hebat ini – link dan klik order now.

Lihat Senarai blog Malaysia yang menggunakan hosting Serverfreak

I have so many things but so little space.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Yang mengunakan blogspot boleh ambil peluang dengan memilih nama domain yang berkenan di hati

  2. aduh kak jie, baru je beli semalam domain…tak perasan pulak post nih…nak try jugaklah..mana tau ada rezeki lagi…menyesal tak masuk blog kak jie semalam..haisshh
    Jom terjah post menarik dari Berita harian online ..Maxis Bakal Memperkenalkan HTC Desire SMy Profile

  3. dah baca, dh fhm ckit2…kena study lg..byk yg xtau ni.thanks tau.
    Jom terjah post menarik dari munna ..Tazkirah Jumaat – Hukum dan Fatwa sambutan April FoolMy Profile

  4. tapi jangan salah faham, domain tu lain, hosting tu lain

    kalau ada domain, kena host kat mana2 pula

    erk..baca entri yg kak jie link, kan…domain itu apa ?

  5. ow…kot la ada syrt2 utk blog yg dah 6 bln ke…setaun ke..xpun trafik 30k semggu ke…
    lau sume boleh sy pn bleh la…tq3
    Jom terjah post menarik dari munna ..Tazkirah Jumaat – Hukum dan Fatwa sambutan April FoolMy Profile

  6. sesiapa pun boleh beli domain – dia mcm kad pengenalan alam maya…alamat rumah 😆

  7. nak tnya, domain ni xkisah ke utk blog baru @ lama?
    Jom terjah post menarik dari munna ..Tazkirah Jumaat – Hukum dan Fatwa sambutan April FoolMy Profile

  8. Orait…thanks kujie.
    Jom terjah post menarik dari yas ..TrexBenar atau PalsuMy Profile

  9. hosting berapa pulak kak jie?lama dah saya tengok web serverfreak tapi tak faham pakej yang ada dalam tu.
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..Sperma tidak normalMy Profile

  10. orang berniada, adalah strategi dia orang…kalau perlu kita beli :mrgreen:

  11. benda naik….jgn promot benda tak baik sudah

  12. Klik laman web dia, baca maklumat lanjut dan cara2 nak order

  13. memang jimat…tengah pikir nak beli domain ape

  14. Dah buat dah…tp tang no 3 tu tak nampak lak….ko dh abih dah…..aisehhmennn
    Jom terjah post menarik dari yas ..TrexBenar atau PalsuMy Profile

  15. Kak Jie,
    promo baik nampak…
    Hahaha…
    nak tambah sikit lagi, dengan Serverfreak pasti anda takkan menyesal

  16. Harga pun murah.daripada harga yang aku beli
    di luar negara.

    Pada mula beli tu, takut juga tersilap.
    sebab masa tu tak tahu beli di malaysia.
    layan domain luar negara.sejak itu kenal
    wordpress dan hosting tempahan.

  17. saya baru beli domain serverfreak kak tengah bulan lepas…lambat lagilah untuk yang kedua… 😆
    Jom terjah post menarik dari azura ..Avatar dan FaviconMy Profile

Trackbacks

  1. […] pada penyedia hosting ni pun naik serik , tapi mengikut dari testimoni denaihati , yanmieonline dan kujie kebanyakan diorang cakap hosting serverfreak ni terbaik , kalau tak tak kan diorang stay […]