Press "Enter" to skip to content

Cara Untuk Beli Domain Di Serverfreak

Saya suka April – bukan sebab bulan kelahiran  boleh tiup lilin potong kek, tetapi ada promosi hebat!

Anggap saja hadiah dari saya..hehe walau sebenarnya ini adalah promosi dari serverfreak.

Serverfreak menawarkan 200 pendaftaran terawal domain berharga RM 28 untuk  top level domain com/.net/.info/.biz/.name/.org

Domain itu apa?

Domain tu nama server komputer seperti web server di internet.
top level domain = com, net, org, edu
2nd level domain = kujie2

Kepada blogger yang ingin punya domain sendiri, rebutlah peluang ini. Blogger² yang sedang meningkat, yang punya rancangan untuk masa depan, belilah sekarang. Takut² ada orang lain yang dah beli domain idaman bila masa kita perlukan.

Bagaimana cara nak beli domain?

Layari laman promosi serverfreak dan dapatkan maklumat tawaran hebat ini – link dan klik order now.

Lihat Senarai blog Malaysia yang menggunakan hosting Serverfreak

I have so many things but so little space.

18 Comments

  1. […] pada penyedia hosting ni pun naik serik , tapi mengikut dari testimoni denaihati , yanmieonline dan kujie kebanyakan diorang cakap hosting serverfreak ni terbaik , kalau tak tak kan diorang stay […]

  2. Yang mengunakan blogspot boleh ambil peluang dengan memilih nama domain yang berkenan di hati

  3. tapi jangan salah faham, domain tu lain, hosting tu lain

    kalau ada domain, kena host kat mana2 pula

    erk..baca entri yg kak jie link, kan…domain itu apa ?

  4. sesiapa pun boleh beli domain – dia mcm kad pengenalan alam maya…alamat rumah 😆

  5. hosting berapa pulak kak jie?lama dah saya tengok web serverfreak tapi tak faham pakej yang ada dalam tu.
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..Sperma tidak normalMy Profile

  6. orang berniada, adalah strategi dia orang…kalau perlu kita beli :mrgreen:

  7. benda naik….jgn promot benda tak baik sudah

  8. Klik laman web dia, baca maklumat lanjut dan cara2 nak order

  9. memang jimat…tengah pikir nak beli domain ape

  10. yas yas

    Dah buat dah…tp tang no 3 tu tak nampak lak….ko dh abih dah…..aisehhmennn
    Jom terjah post menarik dari yas ..TrexBenar atau PalsuMy Profile

  11. SHIMI SHIMI

    Kak Jie,
    promo baik nampak…
    Hahaha…
    nak tambah sikit lagi, dengan Serverfreak pasti anda takkan menyesal

  12. Harga pun murah.daripada harga yang aku beli
    di luar negara.

    Pada mula beli tu, takut juga tersilap.
    sebab masa tu tak tahu beli di malaysia.
    layan domain luar negara.sejak itu kenal
    wordpress dan hosting tempahan.

  13. azura azura

    saya baru beli domain serverfreak kak tengah bulan lepas…lambat lagilah untuk yang kedua… 😆
    Jom terjah post menarik dari azura ..Avatar dan FaviconMy Profile

Comments are closed.