Whatever ( Folk Song in C) – Elliott Smith

Saya menang suka lagu ini, penyanyi asal Elliott Smith , tapi mamat youtube ni nyanyi pun best juga. Sepanjang cuti sabtu dan ahad memang saya sibuk. Ada kenduri rumah adik ipar. Layan lagu blues ini ye… hv a nice weekend!

Whatever ( Folk Song in C) Lyrics
Artist: Elliott Smith

They come here alone and they leave in twos
Except for you and me, who just came to use
If you’re all done like you said you’d be
What are you doin’ hanging out with me?

Why you tell me stuff that’s so plainly untrue?
If you’ll be straight with me, I’ll be straighter with you
If you’re all done like you said you’d be
What are you doin’ hanging out with me?

I haven’t wanted to do anything for a long time
But whatever you’ve got right now would probably suit me fine
If you’re all done like you said you’d be
What are you doin’ hanging out with me?

p/s ..kalau nak background entri kaler lain² tu… guna kod ni

<div style=”background:#FCDFFF;”>
entri
</div>

kod kaler lain boleh tengok kat HTML COLOR CODES

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie