25 Replies to “Berani buat terima padah, kalau tak sedia ucap syahadah”

  1. iye….ada cinta ada benci, simpan dalam hati

    p/s – dah pandai mentafsir entri kak jie skrg ni…deria ke-6 tu dah makin baik 😆

  2. tak pasti…semalam ada hantar email pada pihal hosting tanya kenapa pengunjung yang guna celcom broadband tak boleh akses blog… tak pula dia orang balas

  3. Story mory blogger berprofile tinggi tak boleh cerita kat kedai kopi la yob.

    Calon untuk Anugerah Festival Filem Malaysia tahun depan. Kalau keluar sekarang tak sempatlah Filem 2 Alam Dr Rozmey tu nak kutip 40 juta! 😆

  4. adoi ai… per cer ni? tak paham… oo ade gosip simpan sorang-sorang eh? hehehe.. meh la sini story mory. share le skit. nak tau gak kan. sambil sambil makan nasi lemak sambil bace blog +_+
    Jom terjah post menarik dari Kreuger ..Train Hey Soul Sister.My Profile

Comments are closed.