Berani buat terima padah, kalau tak sedia ucap syahadah

The latest breaking news and information on the latest blogger top stories!

tak faham? tak apa..cuma soalan bocor SPM!

©kujie – #JudulFilmTwitter –  I Know What You Did Last Tweet or  Abang,I Know What You Did Last Night

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

25 thoughts on “Berani buat terima padah, kalau tak sedia ucap syahadah”

  1. iye….ada cinta ada benci, simpan dalam hati

    p/s – dah pandai mentafsir entri kak jie skrg ni…deria ke-6 tu dah makin baik 😆

  2. tak pasti…semalam ada hantar email pada pihal hosting tanya kenapa pengunjung yang guna celcom broadband tak boleh akses blog… tak pula dia orang balas

  3. Story mory blogger berprofile tinggi tak boleh cerita kat kedai kopi la yob.

    Calon untuk Anugerah Festival Filem Malaysia tahun depan. Kalau keluar sekarang tak sempatlah Filem 2 Alam Dr Rozmey tu nak kutip 40 juta! 😆

  4. adoi ai… per cer ni? tak paham… oo ade gosip simpan sorang-sorang eh? hehehe.. meh la sini story mory. share le skit. nak tau gak kan. sambil sambil makan nasi lemak sambil bace blog +_+
    Jom terjah post menarik dari Kreuger ..Train Hey Soul Sister.My Profile

Comments are closed.