Berani buat terima padah, kalau tak sedia ucap syahadah

The latest breaking news and information on the latest blogger top stories!

tak faham? tak apa..cuma soalan bocor SPM!

©kujie – #JudulFilmTwitter –  I Know What You Did Last Tweet or  Abang,I Know What You Did Last Night

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Errr , kes apa ini ? Rasa macam tahu . Tapi , tak pasti pula
    Jom terjah post menarik dari Farah ..Terima Kasih Awak –My Profile

  2. cerita panas nih…
    dua-dua blog dah katup eh sekarang ni…

  3. soklan ni leh dapat markah free kot.. hihii
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Facebook Gugat KeselamatanMy Profile

  4. mestilah – suspek dalam kes ini juga berbahasa kasta tinggi² 😆

  5. hehehe….. entri ini ada kisah yang panjang
    tak nak ulas lagi… 😆

  6. denaihati says:

    dah lama saya pengguna celcom tersekat-sekat masuk blog ni….kan kekadang saya tanya kak jie sejak dolu2lagi.
    Jom terjah post menarik dari denaihati ..Jemaah Haji 2010 seruan suciMy Profile

  7. muahahah… lagi la bertambah blur. series neh. sejak 2 menjak kijer tempat baru ni… FOKUSSSSS 😆

  8. Kalau Berpacaran…Suhaimi Mior Hassan dgn Anna Rafali
    Jom terjah post menarik dari muhammad fakhruddin ..Maher Zain Vs. Adam ‘Lembut’ LambertMy Profile

  9. …(?)
    Jom terjah post menarik dari semut api ..Anak kecil main apiMy Profile

  10. bahasa sastera yang tinggi ni..agak sukar utk org biasa mentafsirkannya.. 🙂

  11. bagus!

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari maza ..Cendol di pohon rendang di tepi jalanMy Profile

  12. Hehe… gosip ape kah? 😈 Apa pun semoga soalan SPM tahun ni dapat dijawab dengan mudah oleh semua calon.. hehe
    Jom terjah post menarik dari mrnamie ..Pengawal keselamatan dan senjata apiMy Profile

  13. iye….ada cinta ada benci, simpan dalam hati

    p/s – dah pandai mentafsir entri kak jie skrg ni…deria ke-6 tu dah makin baik 😆

  14. tajuk entri tu adalah merangkami keseluruhan kisah…tak perlu karangan 500 patah perkataan 😆

  15. tak pasti…semalam ada hantar email pada pihal hosting tanya kenapa pengunjung yang guna celcom broadband tak boleh akses blog… tak pula dia orang balas

  16. entri yang paling ringkas. hope budak-budak SPM bleh jawab soalan bocor dengan jayanya.. =p
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Tepuk Dada Tanya Selera Yang Tak Boleh DipakaiMy Profile

  17. it’s hurt…

    deria keenam.. deria keenam. :p
    Jom terjah post menarik dari nursarah puteri biru ..bloggers: when people started loving you..My Profile

  18. saya tak faham la cikgu soalan SPM ni …
    tapi takper soalan susah selalu dapat markah bonus kan! 😉

  19. Gossip yang tak tau pokok pangkal ceritanya…
    Jom terjah post menarik dari zool ..Gambar Majlis Melaka Maju 2010My Profile

  20. ku tahu.. dan fhm =)
    Jom terjah post menarik dari Jard ..Aku dan kisah cincinMy Profile

  21. hari ni dapat komen di blog kak jie! dah setel masalah dengan celcom broadband ke?

    sekali topik niiii.. haha .. komen saya.. no komenn..
    Jom terjah post menarik dari zuls ..Offer Duit Twitter Wanmus dan Portfolio TwitterMy Profile

  22. huhuh… lain macam tajuk arini… rasa macam tahu, tapi buat2 tatau jer aaa… 🙂

    #JudulFilmTwitter yang kedua tuh macam menarik jer… 😀
    Jom terjah post menarik dari Eizil ..Mari bergambar dengan BlackBerry Torch 9800 Maxis10My Profile

  23. buat2 paham la..hehe
    Jom terjah post menarik dari Bb Hussain ..Maher Zain Live in Concert Feb 2011My Profile

  24. Story mory blogger berprofile tinggi tak boleh cerita kat kedai kopi la yob.

    Calon untuk Anugerah Festival Filem Malaysia tahun depan. Kalau keluar sekarang tak sempatlah Filem 2 Alam Dr Rozmey tu nak kutip 40 juta! 😆

  25. adoi ai… per cer ni? tak paham… oo ade gosip simpan sorang-sorang eh? hehehe.. meh la sini story mory. share le skit. nak tau gak kan. sambil sambil makan nasi lemak sambil bace blog +_+
    Jom terjah post menarik dari Kreuger ..Train Hey Soul Sister.My Profile