Bertemu Blogger Blog Orang Dewasa

demo cara menyusukan anak oleh seorang bapa – tengok gambar ni teringat Intan pernah tanya ‘mama…..mama ada tak simpan botol susu yang dulu-dulu …masa  Intan kecik2…”

Disember 2009 saya bertemu pemilik blog orang dewasa ini selepas  beliau baru 2 bulan menjadi pengantin baru – inai masih merah dijari.

Kali ini, di restoran yang sama, kami bertemu lagi – dah bawa ‘handbag’ yang kuat meloncat!

Insyaallah kalau umur panjang, tahun depan jumpa lagi mungkin dah bertambah seorang lagi – tak kan nak ditewaskan oleh pengantin ISB kot!

Selamat Pengantin Baru Knizam

©kujie – seperti biasa, cuci baju selepas balik bercuti!  Entri cuti-cuti Malaysia, tungguuuuu……………!

47 Replies to “Bertemu Blogger Blog Orang Dewasa”

  1. anak sapa…. hero malaya tu 😆
    kak jie yg dekat ni dah banyak kali tertangguh2 nak jumpa tak jadi2…
    dah jodoh, dapatlah jumpa dgn maklong dia ni 😆

  2. hahahahaha…kadang-kadang lucu gak nampak si suami ni tgh susukan anak…lain ceta lagi kalo si suami tukarkan lampin@pampers bayi pompuan….sanggup tunggu isteri balik dari keja tukarkan lampin anak….tanya knp tak tukar lampin si kecik…adakah patut si suami ckp MALU….hehehe..apa pendapat korang sang suami di luar sana…???? 😕
    Jom terjah post menarik dari princessmia ..Mengamuk 28 jam kerana dilarang pandu keretaMy Profile

  3. 😉 Abg tak pernah bangun tgh malam untuk bancuh susu untuk anak.
    Tak reti nak susukan anak pakai susu botol.

    Teruk, kan ? Apa kelas jadi ayah mcm abg ni, kan?

    💡 Ahmad Asri menyusu badan sejak dilahirkan sehingga dia umur 2 tahun. Lain2 susu dia tak layan. 😎
    Jom terjah post menarik dari Abang Zul (9W2FLY) ..PILI BOMBA YANG HAMPIR DIBAKARMy Profile

  4. Intan sipu-sipu baca ni………. tahun depan dah 13 tahun
    usia dewasa untuk beli tiket komuter….uncle malu nak peluk Intan lagi, katanya 😆

  5. anak jantan dia yang umur 6 bulan tu suka melompat
    biasa2nya kami mak mak panggil anak kecik ‘handbag’
    sebab dah tak boleh nak kelek handbag lagi masa tu 😆

  6. dah 6 bulan kot.. hehe.. dah tau beze sama ada nangis nak susu ke nak tidok ke.. lapar ke.. nak suruh orang layan dia ke.. atau nangis nampak mende pelik. hehe.. semua tu lain lain ragam dia.

    erk.. dah balik umah eh? ate tak pegi la Akuaria? hehe.. best taw. 1st love kami bermula di sana. lol~
    Jom terjah post menarik dari Kreuger ..Apa pandangan Horaition Caine kepada @KNizam94My Profile

  7. ha…tu la kak jie agak lewat nak kompom nak jumpa malam tadi sebab korang ada anak kecik

    rasa seriau nak ajak keluar malam2…kesian Amirul..dah le mama dia kerja hari ni

    kalua dah settle tu baguslah….memang bapa2 kena tau serba sikit pasal ‘ragam’ anak² ni…kena pandai bezakan jenis2 nangis dia

  8. mbuahahaha… nak tergelak. hadoi ai.. bile mase gambar ni plak sempat snap.. adoi ai.. kantoi la. haha..

    ape pon.. kami gembira jumpa kak jie dan keluarga gak. terharu mai jauh-jauh semate-mate nak jumpe kami malam kemarin. erm.. thanks utk “yang itu” untuk amirul jugak.. Wakil cakap terima kasih. haha..

    p/s: malam tadi ade mende ikut balik rumah. amirul 2 pagi meracau. jenuh nak halau. erk.. mujur la pandai skit skit. :p
    Jom terjah post menarik dari Kreuger ..Apa pandangan Horaition Caine kepada @KNizam94My Profile

Comments are closed.