Bertemu Blogger Blog Orang Dewasa

demo cara menyusukan anak oleh seorang bapa – tengok gambar ni teringat Intan pernah tanya ‘mama…..mama ada tak simpan botol susu yang dulu-dulu …masa  Intan kecik2…”

Disember 2009 saya bertemu pemilik blog orang dewasa ini selepas  beliau baru 2 bulan menjadi pengantin baru – inai masih merah dijari.

Kali ini, di restoran yang sama, kami bertemu lagi – dah bawa ‘handbag’ yang kuat meloncat!

Insyaallah kalau umur panjang, tahun depan jumpa lagi mungkin dah bertambah seorang lagi – tak kan nak ditewaskan oleh pengantin ISB kot!

Selamat Pengantin Baru Knizam

©kujie – seperti biasa, cuci baju selepas balik bercuti!  Entri cuti-cuti Malaysia, tungguuuuu……………!

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Always THE BEST ! Tak dak tandingan…
    Jom terjah post menarik dari Abang Zul (9W2FLY) ..HAPPY BIRTHDAY TO YOU !My Profile

  2. Dodoi la dodoiiiii…tidur la anak kuuuu….. 😆

  3. Baru 1st time Jai dengar kak jie org panggil camtu…hu3
    Jom terjah post menarik dari decrewz ..Buffered Earning Yang ke-4My Profile

  4. haha…itulah…apatah lagi yg jauh ni…lg susah plak…hehe
    Jom terjah post menarik dari Mohd Isa ..Hayatilah Sambutan Maulidur RasulMy Profile

  5. tak penah dengar sitilah ‘handbag’ tu. ingat pe tadi.hehehe
    Jom terjah post menarik dari slimdiet2 ..Cabutan bertuahMy Profile

  6. off topic – feed commentluv macam ada masalh je tu..cuba baca entri ni..dan baiki > http://www.kujie2.com/blog-tutorial/memastikan-backlink-dari-blog-commentluv.html

  7. kebetulan memang duduk depan dia…
    leka dok belek anak tak sedar dah tu

  8. contoh yang baik kita kena kongsi 😆

  9. biasa perempuan dah ada anak kecik tak boleh nak kelek beg tangan lagi….itulah gantinya 😆

  10. anak sapa…. hero malaya tu 😆
    kak jie yg dekat ni dah banyak kali tertangguh2 nak jumpa tak jadi2…
    dah jodoh, dapatlah jumpa dgn maklong dia ni 😆

  11. sampai anak tu tertido 😆

  12. :mrgreen: wah comel baby si azman ni..tahun depan kita doakan beliau dapat kembar….
    Jom terjah post menarik dari ishak ..Tip Menjaga Kesihatan Organ Pembiakan WanitaMy Profile

  13. kesemua anak saya tiga org tu pun menyusu badan…

  14. hehehe…. gotong royong sama2 , kan

  15. kak jie tak kerap jumpa….kebetulan kak jie masuk tanah jajahan dia..kena mengadap tuk penghulu :mrgreen:

  16. apa pulak kelek niiiii
    Jom terjah post menarik dari Affan ..Kanada Snow Day- yay Cuti!My Profile

  17. teringin juga nak jmpe blogger2 dewasa.. blogger2 sebaya pun tak jmpe lagi.. 😆
    Jom terjah post menarik dari Izwan ..RT @izwanyusof89 – Tweet Tweet TweetMy Profile

  18. hahahahaha…kadang-kadang lucu gak nampak si suami ni tgh susukan anak…lain ceta lagi kalo si suami tukarkan lampin@pampers bayi pompuan….sanggup tunggu isteri balik dari keja tukarkan lampin anak….tanya knp tak tukar lampin si kecik…adakah patut si suami ckp MALU….hehehe..apa pendapat korang sang suami di luar sana…???? 😕
    Jom terjah post menarik dari princessmia ..Mengamuk 28 jam kerana dilarang pandu keretaMy Profile

  19. hahahaa sonok je klu dpt candid pic kan 😆
    lagi2 aksi menyusukan baby, sib baik guna botol susu…ehehe *gurau*
    Jom terjah post menarik dari yanmie ..Majlis pertunangan adik iparMy Profile

  20. Salam,
    Papa mithali gitu…senang hati isteri tercinta 😉
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Sambut Hari kekasih aka Valentines DayMy Profile

  21. Ho3.. Anak dipanggil handbag… Istilah org lama2… Org muda2 sekarang x berapa faham..he3
    Jom terjah post menarik dari decrewz ..Buffered Earning Yang ke-4My Profile

  22. wah, kak jie dah jumpa amirul lah. sy gak tak g jumpa lg. hehe…comel tak amirul kak jie? hehe
    Jom terjah post menarik dari Mohd Isa ..Drama Begitukah Cinta Slot Akasia TV3My Profile

  23. suka gambor tu! sekali-sekala ayahnya yg susukan baby!

  24. wahh rasa macam we want her to stay kecik jek!! heheh. intan – stay cute – from uncle hazrey and honey

  25. bahagia kan bila dpt tgk baby yg chumel n sihat.

    gelak kuat dgn istilah handbag meloncat

  26. 😉 Abg tak pernah bangun tgh malam untuk bancuh susu untuk anak.
    Tak reti nak susukan anak pakai susu botol.

    Teruk, kan ? Apa kelas jadi ayah mcm abg ni, kan?

    💡 Ahmad Asri menyusu badan sejak dilahirkan sehingga dia umur 2 tahun. Lain2 susu dia tak layan. 😎
    Jom terjah post menarik dari Abang Zul (9W2FLY) ..PILI BOMBA YANG HAMPIR DIBAKARMy Profile

  27. princeduyong says:

    itu yang sepatutnya…suami jaga anak…isteri keluarkan anak… 🙂
    Jom terjah post menarik dari princeduyong ..SUDAH TUAMy Profile

  28. betullah tu maksu…………….. adeih…
    ingat dah sampai rumah..bolehlah golek2…rehatkan badan

  29. tumpang happy kawan2 dah bertemu jodoh

  30. Intan sipu-sipu baca ni………. tahun depan dah 13 tahun
    usia dewasa untuk beli tiket komuter….uncle malu nak peluk Intan lagi, katanya 😆

  31. bestkan kalau lelaki pandai jaga anak 😆

  32. dia yang kelek budak tu dari mula sampai 😆

  33. anak dia yang suka melompat bila dipegang :mrgreen:

  34. anak jantan dia yang umur 6 bulan tu suka melompat
    biasa2nya kami mak mak panggil anak kecik ‘handbag’
    sebab dah tak boleh nak kelek handbag lagi masa tu 😆

  35. hahaha…..entri bersirilah nanti…kehkeh 😆

  36. mana gambaq muka clear ma? :mrgreen: blogger geek tuuu haha
    Jom terjah post menarik dari yonna ..Benda BodohMy Profile

  37. selamat berbahagia gitew… hehehe
    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  38. Intannnnnnnnnn!! Lama tak jumpa intan. Kim salam intan for me and honey. Hug her for us pls!! 🙂

  39. Bagusnye.. suami mithali.. 😉
    Jom terjah post menarik dari padlie ..Bang- tolong baiki komputerMy Profile

  40. contoh blogger lelaki yang baik ni 😛

  41. sy kalu balik kg, maknanya blk semula ke kl, maka bukak kedai dobilah, hehehe

  42. Intan melihat dengan penuh persoalan didalam kepala 🙂
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Kenapa tiba-tiba MacaronMy Profile

  43. handbag yg kuat meloncat? LOL

  44. handbag yg kuat meloncat tu ape la ek.. tinggi betul sastera.. tak tercapai akalku 😯
    Jom terjah post menarik dari Ezany-Kun ..4 Bintang Untuk Filem KhurafatMy Profile

  45. dah 6 bulan kot.. hehe.. dah tau beze sama ada nangis nak susu ke nak tidok ke.. lapar ke.. nak suruh orang layan dia ke.. atau nangis nampak mende pelik. hehe.. semua tu lain lain ragam dia.

    erk.. dah balik umah eh? ate tak pegi la Akuaria? hehe.. best taw. 1st love kami bermula di sana. lol~
    Jom terjah post menarik dari Kreuger ..Apa pandangan Horaition Caine kepada @KNizam94My Profile

  46. ha…tu la kak jie agak lewat nak kompom nak jumpa malam tadi sebab korang ada anak kecik

    rasa seriau nak ajak keluar malam2…kesian Amirul..dah le mama dia kerja hari ni

    kalua dah settle tu baguslah….memang bapa2 kena tau serba sikit pasal ‘ragam’ anak² ni…kena pandai bezakan jenis2 nangis dia

  47. mbuahahaha… nak tergelak. hadoi ai.. bile mase gambar ni plak sempat snap.. adoi ai.. kantoi la. haha..

    ape pon.. kami gembira jumpa kak jie dan keluarga gak. terharu mai jauh-jauh semate-mate nak jumpe kami malam kemarin. erm.. thanks utk “yang itu” untuk amirul jugak.. Wakil cakap terima kasih. haha..

    p/s: malam tadi ade mende ikut balik rumah. amirul 2 pagi meracau. jenuh nak halau. erk.. mujur la pandai skit skit. :p
    Jom terjah post menarik dari Kreuger ..Apa pandangan Horaition Caine kepada @KNizam94My Profile