Dating Depan Mydin

Lewat malam tadi saya nampak Kak Long update live blogging  gambar tersebut dengan info Kuala Kubu Baru dan berkursus.   Saya reply komen – itu bukan KKB, area Serendah di hadapan Stesen Komuter.

Wah…Kak Long masuk kawasan jajahan saya secara diam-diam tak lapur diri dengan Tok Penghulu.   :lol: Niat hati awal pagi tadi nak sms  ugutan minta ufti.  Sibuk itu ini begitu begini, terlupa ( banyak sangat telan semut kot ) .

Petang tadi saya dengan Intan  ke Selayang.  Dalam perjalanan baru teringat nak sms Kak Long.  Sambil memandu Intan yang tolong taip sms.   Rupanya Kak Long dah habis kursus dan nak balik semula ke  selatan tanahair hari ini.

Mesti jumpa Kak Long – kami dah kenal beberapa tahun melalui blog.  Mahu tatap wajah sebenar kawan alam maya.  Saya berpatah balik ke Rawang semula.

Kalau dah jodoh tidak ke mana.

Manis tahi lalat Kak Long!

bye….bye Kak Long……. moga dapat jumpa lagi!

©kujie – gambar hanya untuk simpanan peribadi.

21 Replies to “Dating Depan Mydin”

  1. seronoknya lau dapat bertemu rakan-rakan yang selama ni berkongsi fikiran di alam siber jer..
    .-= Post terbaru fiezaradzi ..10 Perkara Memulakan Alam Pekerjaan =-.

  2. Pingback: Mawar Merah » Mawar Merah dan Ros Merah Jambu: Mata bertentang mata.
  3. ahah..cantik….
    .-= ishak´s last blog ..Lonely boleh menyebabkan kita menjadi loser ? =-.

  4. Wah, cepat betul Kujie melaporkan berita sensasi, wink! wink!
    Terima kasih sebab sudi bertemu, siap bawa hadiah pulak…dah tukar fikiran untuk minta uftilah tu!
    .-= Kak Long Mawar Merah´s last blog ..Kuala Kubu dan kursus. =-.

  5. tahi lalat pemanis wajah 😀
    .-= etomyam´s last blog ..Jadual Kemaskini Google Pagerank 2010 =-.

Comments are closed.