Dating Depan Mydin

Lewat malam tadi saya nampak Kak Long update live blogging  gambar tersebut dengan info Kuala Kubu Baru dan berkursus.   Saya reply komen – itu bukan KKB, area Serendah di hadapan Stesen Komuter.

Wah…Kak Long masuk kawasan jajahan saya secara diam-diam tak lapur diri dengan Tok Penghulu.   :lol: Niat hati awal pagi tadi nak sms  ugutan minta ufti.  Sibuk itu ini begitu begini, terlupa ( banyak sangat telan semut kot ) .

Petang tadi saya dengan Intan  ke Selayang.  Dalam perjalanan baru teringat nak sms Kak Long.  Sambil memandu Intan yang tolong taip sms.   Rupanya Kak Long dah habis kursus dan nak balik semula ke  selatan tanahair hari ini.

Mesti jumpa Kak Long – kami dah kenal beberapa tahun melalui blog.  Mahu tatap wajah sebenar kawan alam maya.  Saya berpatah balik ke Rawang semula.

Kalau dah jodoh tidak ke mana.

Manis tahi lalat Kak Long!

bye….bye Kak Long……. moga dapat jumpa lagi!

©kujie – gambar hanya untuk simpanan peribadi.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. seronoknya lau dapat bertemu rakan-rakan yang selama ni berkongsi fikiran di alam siber jer..
    .-= Post terbaru fiezaradzi ..10 Perkara Memulakan Alam Pekerjaan =-.

  2. ahah..cantik….
    .-= ishak´s last blog ..Lonely boleh menyebabkan kita menjadi loser ? =-.

  3. Wah, cepat betul Kujie melaporkan berita sensasi, wink! wink!
    Terima kasih sebab sudi bertemu, siap bawa hadiah pulak…dah tukar fikiran untuk minta uftilah tu!
    .-= Kak Long Mawar Merah´s last blog ..Kuala Kubu dan kursus. =-.

  4. lajak sikit sampai la tempat saya he..23x
    .-= Bro Framestone´s last blog ..[Breakfast]Nasi Goreng Sambal Petai =-.

  5. kak jie, sy pun selalu gak gi kkb untuk kursus
    .-= mijie´s last blog ..Saya bukanlah pakar =-.

  6. Wah bestnya 🙂
    Lama dah dok kata nak jumpa tapi tak menjadi. Akhirnya jumpa jugak yer…
    Bila Kak Long nak melawat kawasan jajahan Iza pulak ni hehe

    Kak Jie akan datang belah2 sini dalam sehari 2 ni kan..jemput abang 😉
    .-= iza~de~bintang´s last blog ..Serambi Mekah, Sudikanlah Menerima Datangku… =-.

  7. ade jugak geng dok hulu ni yer.. Saya Batang Kali mari… Termasuk jajahan kak Kujie tak???
    .-= syani´s last blog ..Tahniah Acik!! =-.

  8. kak jie nk g dating jugak..hihi..
    .-= din´s last blog ..AF8 Teori Konspirasi =-.

  9. saye duduk selayang kak!..
    jom dating dpn mydin selayang pulak..

    heheh
    .-= death_luver´s last blog ..Okeh..Aku Mengaku Tiada Idea..KeywOrds Pon Okeh Kot…. =-.

  10. saya pun banyak tahi lalat..tak tahu manis ke tak..hehe
    .-= chekgu naman´s last blog ..MC kerajaan VS MC swasta =-.

  11. etomyam says:

    tahi lalat pemanis wajah 😀
    .-= etomyam´s last blog ..Jadual Kemaskini Google Pagerank 2010 =-.

  12. saya pun ada tahi lalat juga kujie
    tapi tak tahulah manis ke tidak

    seronok berjumpa kawan blog kan…
    macam berjumpa pen pal zaman dulu2
    .-= klcitizen´s last blog ..Tak nak makan nasi dah… =-.

  13. lama tak gi KKB…
    .-= syahirul´s last blog ..Camtasia Studio 7 memudahkan penghasilan video =-.

  14. lepak jap cni..
    .-= Neo´s last blog ..Kerja ngan awek.. =-.

  15. Salam Kak Jie..

    Ehhh mana mydinnya? hehehe :mrgreen: :mrgreen:
    .-= Incik RestNrilekS´s last blog ..RestNrilek’S Blogging Community =-.

Trackbacks

  1. Mawar Merah » Mawar Merah dan Ros Merah Jambu: Mata bertentang mata. says:

    […] ke KUALA KUBU BARU untuk menghadiri kursus jangka pendek. Saya melalui SERENDAH, kawasan jajahan Kujie dan sempat mengambil gambar untuk live blogging dan berhenti sebentar di kawasan yang bernama RASA […]

  2. […] This post was mentioned on Twitter by piston pecah, kujie. kujie said: entri baru – dating dgn blogger depan mydin http://bit.ly/aV1ycX […]