password wifi

Kasyaf Khairi – Saya Sangat Osem

Pagi tadi sebelum pergi pasar ternampak komen ini.

kasyaf khairi

Amboi, rasa kembang macam skirt yang baru di beli dari  Bach Plus Size .

Sekali fikir, jadi gerun pula.

Amboi… tingginya kasyaf si Khairi ni. Kalau biasa dengan pengajian tassawuf keraplah telinga mendengar perkataan kasyaf ni.

Rujukan Kamus Dewan, Kasyaf berasal daripada perkataan Arab yang bermaksud (berkenaan ahli sufi) penyingkapan rahsia alam ghaib melalui pandangan mata hati.

Kasyaf menurut penerangan guru saya secara umum ialah kebolehan melihat atau mengetahui perkara yang tidak nampak dengan mata kasar.  Kalau secara khusus, Kasyaf adalah beberapa pengertian yang lebih mendalam.

Saya andaikan kasyaf  Khairi ini telah menembusi ruang luar talian hidup saya. Boleh nampak lintasan-lintasan imej di fikirannya.

Mari tengok printskrin di bawah!

password wifi

Ya Allah… macam mana dia tau saya sangat osem!  Macam mana dia boleh tau username wifi rumah saya?

Khairi ni seorang engineer memang ada Kasyaf, tak percara korang kena tengok kat blog dia – Khairi-Mohd

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

22 thoughts on “Kasyaf Khairi – Saya Sangat Osem”

  1. Membaca blog kasyaf Khairi teringat tulisan Eizil dalam blognya “Semoga hari-hari mendatang, akan dapat meningkatkan prestasi penulisan ke tahap yang lebih baik. Cemburu melihat penulis-penulis hebat yang mampu mengatur kata begitu indah sehingga dapat membuai perasaan pembaca.
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Nasi lemak AirAsia ada kisah kontroversiMy Profile

Comments are closed.