Keliru Jadi Kejutan!

Credit: Ian Spanier

Tak percaya? huh…….. saya lagi tak percaya!  

5 blog top berbahasa Melayu!

Blog saya ni mana ada berSEO yang optimum.  Tengok tajuk² blog – ada tak nilai dipasaran? Entri celah dapur !  Kadang² nak juga letak tajuk² yang menjadi carian dan nilai SEO tetapi tiap kali buat macam tu rasa entri  kosong tak ada jiwa.  Saya sendiri pun tak seronok.  Saya menulis blog untuk kebebasan diri sendiri dan bukan untuk  memenuhi syarat ketat Google!

Tadi jalan²blogwalking ada info terbaru mengenai Malaysia Top 100 kat blog Denaihati.com.  Terkejut, ok!  Blog Makcik Jie terselit antara mereka yang hebat.

Kemudian saya check nilai blog… bukan apa kot² ada orang nak beli, bolehlah saya beli tiket kapalterbang ke Algeria jumpa si dia tu.

Kujie2.com has the estimated value of $30,523 and ranks # 69,900 in the World (Alexa). With the daily ads revenue: $46 and pageviews per day: 3,613.

sumber: valuethewebsite.com

©kujie – dikalangan bapak-bapak, saya wakil ibu-ibu ye…!

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

41 thoughts on “Keliru Jadi Kejutan!”

  1. kalau seorang ibu menulis…biar nampak kosong tapi setiap anak tahu isinya…heheheh macam masakanlah… biar pun telur goreng… cuba tanya anak bandingkan telur goreng mana lebih sedap… tentu dia kata emak masak lagi sedap…hehehehe

    apa apa pun tahniah….boleh jadi inspirasi kaum hawa lepas ni…tak terkecuali kaum adam juga…hehehe
    Jom terjah post menarik dari zikri ..Build UR own PCMy Profile

  2. Wahhh tahniah. Bukan calang-calang orang boleh jadi macam tu kan? Kurang2 mesti hari-hari update, hari-hari buat cerita, sentiasa cergas aktif di alam maya. Lain2 kriteria saya pun tak tau dan tak pasti.

    Btw, juri mana yang buat penilaian tu? Atau ada badan/organisasi khas yang membuat kajian statistik blog seluruh dunia? apakah lagi kriteris yang mereka perlukan? Manalah tahu, boleh juga saya menumpang ilmu, dan belajar untuk mencapai tahap sebegitu (cewahhh.. berangan sungguh saya. Tak laa..)
    Jom terjah post menarik dari azieazah ..Ramadhan- Pen Merah Pen Biru- U Marah I Love UMy Profile

  3. Kalau kak jie “Tak percaya? huh…….. saya lagi tak percaya!” ..saya lagi SUPER TAK PERCAYA …tapi bolehlah jadi motivasi untuk menulis bahasa melayu dengan lebih baik tidak rojak merojak.
    Jom terjah post menarik dari denaihati ..5 Blog Berbahasa Melayu yang TopMy Profile

  4. @x-po macam luahan perasaan kecewa je tu sebab komen nya sama je kat blog yg lain. Setuju tu dengan reply kak jie. Insyllah saya akan lebih rajin re tweet entri x-po kalau pun tidak mengomen seperti mana selali saya buat di blog2 lain yg terjumpa button re tweet.
    Jom terjah post menarik dari denaihati ..5 Blog Berbahasa Melayu yang TopMy Profile

  5. Hahahaha… tapi mengapa ramai blogger mengatakan bahawa anda merupakan blogger yang selalu bermain dengan SEO dan berdamping dengan Google? 🙂 🙂
    Jom terjah post menarik dari A-Y-I-E ..Saya seorang pemaluMy Profile

Comments are closed.