Media Trip Ke Pulau Pinang

image

Sekarang saya berada dalam feri meniñggalkan Pulau Pinang selepas habiskan 2 hari 1 malam di sini.

Syukur walaupun cuaca hujan sejak awal pagi, akhirnya semua jadual berjaya duselesaikan.

Penatlah juga kalau nak ikutkan jadual yang padat. Pasukan media bertolak dari KLCC jam 2.30 petang dan tiba di hotel penginapan jam 8.30 malam.  Lepas makan malam, dah tak larat nak merayap mana, terus masuk tidur.

Hari ni selesaikan 3 lokasi pengambaraan sebelum beli buah tangan sikit untuk anak-anak.  Dapatlah sehelai sari.

image

Inilah media trip paling jauh pernah saya pergi. Kebetulan Along cuti 2 mjnggu, boleh uruskan Intan ke sekolah.

Selain wartawan dari  2 akhbar, hanya 3 blogger termasuk Ben Asahari dan Rebecca selain crew production untuk pengambaran video yang ikut program ini.

Moga perjalanan balik ini selamat sampai…..

Posted From My GT-i9300

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. semoga selamat sampai tujuan ya kak jie… itu kain sari nya bagus kali kak aku jadi kepingin… hehe
    Jom terjah post menarik dari resep kuliner ..Pepes Gurami PrestoMy Profile

  2. Tak sabar tunggu update dari Kak Jie, nak tahu juga tentang apa review tu nanti. Agak-agak bila Kak Jie nak update?
    Jom terjah post menarik dari HipMommy ..New York Skin Solutions ScamMy Profile

  3. Pulau Mutiara. Kalau tidak Nasi Kandar atau jeruk buah Pala.

  4. Ke pulau pinang, bekerja bisa sambil rekreasi nie, bagus tu Kak Jie…
    Di tunggu liputan selanjutnya 🙂
    Jom terjah post menarik dari Rina ..Create Horizontal Tabbed Content Menu Using jQuery And CSSMy Profile

  5. Kalau kak jie sendiri yg turun padang….pasti ada “sesuatu” yg menarik utk ke sana..

    Menunggu entri media trip…terbaiklah kak jie!
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Siri Kesihatan 1:Oh! KolesterolMy Profile

  6. Sangat premium 3 orang blogger je tu 🙂
    Jom terjah post menarik dari profhariz ..Ulasan 5 Diet Plan Paling PopularMy Profile

  7. penggambaran media pasal apa Kak Jie
    Jom terjah post menarik dari Juan ..Cadangan Bajet 2014 Malaysia Sebagai Rakyat MarhaenMy Profile

  8. Itu tempat saya tu Pulau Pinang, apa agaknya yang istimewa bawa blogger ke sana ya…ternanti-nantikan postingnya.
    Jom terjah post menarik dari Shubhi ..Pembentangan bajet 2014: Perkara yang perlu dihentikan kerajaanMy Profile

  9. Nnati tunggu update seterusnya kisah dari Penang. Rezeki ye kak…
    Jom terjah post menarik dari JunAina ..Majlis Kahwin Dulu-DuluMy Profile

  10. lama dah tak pergi penang
    Jom terjah post menarik dari blogger lelaki ..Lelaki Ini Hidup Tanpa DuitMy Profile

  11. wahh.. apa agenda di sana kak?
    semoga perjalanan pulang dipermudahkan.. 😀
    Jom terjah post menarik dari kesoma.rai ..Advance birthday presentMy Profile

  12. Kira kak jie penting juga macam wartawan media
    Jom terjah post menarik dari hafiz ..Panduan buang lemak pantasMy Profile

  13. Bestnya kak kujie. Tak pernah ke penang lagi.
    Jom terjah post menarik dari Fiza Rahman ..STRATA TITLE Dan MAKSUDNYAMy Profile

  14. Dah lama juga tak singgah penang ni…. Fridge magnet satu kak jie..Hahaha,…
    Jom terjah post menarik dari eyriqazz ..Modal Kahwin Satu LagiMy Profile

  15. wahh..best la dapat gi penang tu..
    Jom terjah post menarik dari encik bakul ..Bukti bayaran terbaru dari kerja JOBDIRUMAHMy Profile

  16. boleh la share pengalaman dengan saya yang tak pernah pergi p.pinang nih…huhu
    Jom terjah post menarik dari Farid Adam ..Running Man Episod 168My Profile

  17. Best dapat merasa pengalaman tgk org shooting iklan dan jalan2.
    Jom terjah post menarik dari azman ..Kenapa Banyak Rokok Seludup?My Profile

  18. Best dapat merasa pengalaman tgk org shooting iklan dan jalan2 🙂
    Jom terjah post menarik dari azman ..Template Foto Besar Untuk Blogger dan Foto BloggerMy Profile

  19. patut ler Ben pun ada pergi….media trip yang berbaloi dan bererti buat bloggers…..
    Jom terjah post menarik dari sukma ..CPUV Guess Watches Q4My Profile

  20. Bertuah dapat terpilih dan murah rezeki akak. Kisah apakah sehingga ke P.Pinang?…Mesti sesuatu yg sangat mengujakan sehingga akak sanggup pergi jauh. Keterujaan menanti… 🙂
    Jom terjah post menarik dari Bin Muhammad ..Menara Jam Kemerdekaan Malaysia #VMY2014My Profile