Pink Yang Sedap

Rasa muda remaja!

Sepanjang hidup seorang blogger selama 5 tahun, ini kali pertama menggunakan theme pink.  Nampak manis dan sedap!

Tiga tahun pertama saya sangat sinonim dengan hijau – kemudian menjadi natural.   Saya juga bukanlah pengemar ‘banner’ pada theme, lebih suka Clean & Clear yang nampak lebih matang .

Tiba-tiba buang tebiat nak guna warna ceria muda mudi .  Menteil.net yang baru bertambah umur pun gunakan theme pink yang  sangat manis seperti gula-gula kapas.

Masih ada beberapa part kecil yang perlu diedit.  Itu saja.

©kujie – terus terang , warna ini macam kembalikan rentak setelah tersandung.

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

67 thoughts on “Pink Yang Sedap”

  1. saya masuk tengok warna pink rasa macam segar aje…

    suka pulak…

    between, pluggin apa kak jie guna utk smiley kat atas comment box ni ye? nak jugak…

  2. ok kak jie… yang bulat-bulat kat post jugak dah di alter. termasuk related_post plugin. dah modified. erk.. ape lagi nak buat plastic surgery eh? kalau ade bagi tau. tapi malam besok saya tadek. lusa baru boleh buat operate. doktor kene bertugas malam la :p

  3. itulah.. mula2 masuk blog kak jie tadi ingat blog saper la ni.. (sbb bukak blog kkwan lain dgn ramainya..) rupa2nye blog kak jie.. mmg muda remaja lah..tapi tak salah pun..ok pe..

  4. cayalah kak jie..leh geng dgn belog sy utk kempen bulan ini..& support PSG 🙂

    haha! camne la boleh lupa letak ID kat komen yg atas tu..
    Jom terjah post menarik dari makdara TERdiva ..PINK SPECIAL GIVEAWAYMy Profile

Comments are closed.