Pink Yang Sedap

Rasa muda remaja!

Sepanjang hidup seorang blogger selama 5 tahun, ini kali pertama menggunakan theme pink.  Nampak manis dan sedap!

Tiga tahun pertama saya sangat sinonim dengan hijau – kemudian menjadi natural.   Saya juga bukanlah pengemar ‘banner’ pada theme, lebih suka Clean & Clear yang nampak lebih matang .

Tiba-tiba buang tebiat nak guna warna ceria muda mudi .  Menteil.net yang baru bertambah umur pun gunakan theme pink yang  sangat manis seperti gula-gula kapas.

Masih ada beberapa part kecil yang perlu diedit.  Itu saja.

©kujie – terus terang , warna ini macam kembalikan rentak setelah tersandung.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. afiq aiman says:

    mmg nice theme ni…kalau sy pakai agak kurang ok sbb sy laki..hehe..semoga berjaya mengedit agar lebih menarik
    Jom terjah post menarik dari afiq aiman ..Blogger Dan Wartawan-Apa BezanyaMy Profile

  2. 😀 comel la pink. pernah ade theme pink tp masalah komen pulak. tukar balik yg kuning raja (konon). segar bugar tgok pink kaler nih.
    Jom terjah post menarik dari mummy nana ..Yang Cantik dan MenarikMy Profile

  3. saya masuk tengok warna pink rasa macam segar aje…

    suka pulak…

    between, pluggin apa kak jie guna utk smiley kat atas comment box ni ye? nak jugak…

  4. wah, dah lama tak singgah blog kak jie. dah berwajah baru rupanya. pink lagi, comel gitu. hehe
    Jom terjah post menarik dari Mohd Isa ..Kepentingan Backlink Dalam SEOMy Profile

  5. ok kak jie… yang bulat-bulat kat post jugak dah di alter. termasuk related_post plugin. dah modified. erk.. ape lagi nak buat plastic surgery eh? kalau ade bagi tau. tapi malam besok saya tadek. lusa baru boleh buat operate. doktor kene bertugas malam la :p

  6. itulah.. mula2 masuk blog kak jie tadi ingat blog saper la ni.. (sbb bukak blog kkwan lain dgn ramainya..) rupa2nye blog kak jie.. mmg muda remaja lah..tapi tak salah pun..ok pe..

  7. ok.ok… caie tu dah ok, dah ada
    terimakasih sifu 😉

  8. harap2 tetamu suka..lebih suka theme kujie lama..sekadar pandangan je

  9. ok kak jie… nama DIV dia adalah “caie”. kak jie carik dalam style.css tu jugak. kalau tadek ape ape input.. so kak jie tambah ID baru macam ni:-

    #caie { color: black; }

    ok.. itu jer.. kalau perlu adjust lagi.. sila bagi tau ye.
    Jom terjah post menarik dari Kreuger ..Hari pertama – Amirul ditinggalkan kepada pengasuhMy Profile

  10. sangatlah jambu kujie oii
    Jom terjah post menarik dari matjoe ..Pull Tea Session With Abg Ensem – This is my 400th PostMy Profile

  11. itulah… kadang kadang tukar mood pon bagus… bertambah ceria… dan bertambah awet muda….hehehehe(efek hati penuh keceriaan…)
    Jom terjah post menarik dari zikri ..Kisah Hidup Nabi Muhammad ep 11My Profile

  12. Syafrizal says:

    memang nampak muda remaja gitu hehe
    janji tak sakit mata
    Jom terjah post menarik dari Syafrizal ..CAP- Harga rokok patut naik RM30 sekotakMy Profile

  13. 😛 suka warna pink !! Intan suka tak bila kak jie tukar theme warna pink ?? :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari zqah ..Unique Visitors Mencecah 1000 Lebih Selama 2 HariMy Profile

  14. Wah. macam blog baru.
    Tapi saya perasana tulisan bawah selamat datang tu dah reset balik.
    So ni jadi kunjungan pertama saya. Hehe
    Jom terjah post menarik dari Affan ..Wikipedia- Palestin vs Israel!My Profile

  15. pink boleh bikin hati gundah sedikit ceria kans? 😉
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..whats wrong with blogspotMy Profile

  16. Ingatkan tersalah blog tadi.. kerap benar menukar2 sekarang ye..
    Jom terjah post menarik dari Pala Maldini ..PEMAIN BADMINTON YANG MENJENGKELKAN !My Profile

  17. makdara TERdiva says:

    cayalah kak jie..leh geng dgn belog sy utk kempen bulan ini..& support PSG 🙂

    haha! camne la boleh lupa letak ID kat komen yg atas tu..
    Jom terjah post menarik dari makdara TERdiva ..PINK SPECIAL GIVEAWAYMy Profile