Update Gathering GengBlogger

Alhamdulillah saya dah selamat menghadirkan diri ke majlis  Gathering Geng Blogger 2010 bertempat di Taman Cabaran Putrajaya ( Putrajaya Challenge Park ). Mr.Kay jemput saya di stesen LRT Seri Petaling.

Kenalkan diri dengan gaya gini… blogger lelaki semua tak berani angkat muka..hehe:lol:

Selepas mendaftarkan diri, mula berkumpul untuk sesi ice breaking.  Tiap blogger kenalkan diri dan cerita serba sedikit tentang blog.  Juga sesi tambah rempah asam garam untuk memeriahkan suasana.

Ramai adik-adik blogger baru yang ditemui ( maaf tak dapat nak ingat semua , kalau sudi, komehlah kenalkan diri di sini pula ..hehe ) tetapi blogger senior Kak Ina Kl dah kenal.

Keputusan Pengadil adalah muktamad. Sebarang bantahan tidak akan dilayan dan pihak Urusetia berhak mengubah syarat-syarat pertandingan…..sesuka hati!:lol:

Ada blogger yang pernah jumpa di gathering sebelum ini seperti Azrul dan Faizal suami isteri.  Selain dari Mr.Kay, saya jumpa beberapa blogger yang kenal agak rapat melalui twitter – tentu sekali tuan rumah Joe , Bro Framestone ( pengerusi majlis ) , EjamOthman, Zool , Ariff Shah dan Azizan444 ( sorilah demo kecek gapo, Kak Jie  tak bapo pahe , Google Translate Kak Jie tak dapat detect):lol:

Yang lain-lain mungkin perlu ambil masa untuk lebih mengenali, maklumlah Kak Jie bukan muda remaja lagi, memori dah low. Add twitter @kujie kalau sudi.

Balik saya, terus bergossip  di twitter… memang dah agak,  suara saya yang macam gadis sunti ini akan menjadi isu ..hehe:lol:

  • – rehat untuk hari ini.  Esok baru update lengkap. Akan diupdate gambar lain bila saya dapat dari  blogger yang ada DSRL.
  • – terimakasih untuk Mr. Kay suami isteri kerana  jemput dan hantar saya ke Stesen ERL Putrajaya.
  • – jumpa seorang blogger istimewa yang comel!

©kujie – kerusi ERL keras macam batu, aduihhh… sakit badan.  Tren KTM Komuter lagi best!

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

67 thoughts on “Update Gathering GengBlogger”

  1. salam kak jie wah jeles betullah ….kalau macam ni ishak nak buat kat sarawak jugak nanti…apasal muka kakak tak nampak ? aisyemen…heheheh

  2. Salam..kak jie, saya sama group dengan intan anknya..hehehe..
    Bestla, kecil-kecil dah ada blog..hahaa..saya bari tahun ni ada blog..nice to meet u
    Jom terjah post menarik dari ayu ..Mahabbah Gaza 2010My Profile

    1. blog dia letak gambar saja..hehe
      lama dia tak update blog, hari2 kelua rrumah 6.45 am balik pun dah 6.30 petang

      penat dah..

  3. Kak Jie ! Seronoknya la . Rugi saya tak dapat datang .
    Terlepas peluang nak jumpa kak Jie 🙂

    Mesti best kan kat sana kak Jie .

    p/s : Muka Kak Jie macam muka mak cik saya . Seiras sangat !
    Jom terjah post menarik dari farah ..Hari Interaksi Intelek 2010My Profile

  4. kak jie..mana gmbar comel kita bersama?xdimasukkan sekali dlm post ni..hehehe..sori blk awal smlm..ada hal..kena gi jemputan kawin..apa2 pun suka jumpa kak jie n semua..

    **mood sedih xdpt belajar dr kak jie..:(
    Jom terjah post menarik dari sukur ..promo cuci the musical 2jom layanMy Profile

  5. salam.

    pakcik bukan tak nak pergi. pakcik jangkakan yang akan hadir tentulah orang2 muda. dan melihat dari gambar2 itu, memang benarlah jangkaan pakcik.

    kalau pakcik pergi takut ada yang kata,

    “pakcik duduk rumah jaga cucu lagi baik”

    komen di atas saya kopipes dari komen saya di blog joegrimjow

    1. pakcik… kadang2 org2 mcm kita ni ( sy pn masuk kategori juga ) kena pergi..
      kalau kita ada budak2 tu segan sikit tak bernai nak huha bukan -bukan..

      alasan ke dua – kadang2 dia gunakan ‘makcik2 pun ada ‘ utk dapatkan keizinan mak bapa…maklumlah ada orang dewasa, mak bapa dia orang lebih percaya.

      sebab itulah saya turun bagi sokongan pada Joe

  6. waa, nampak meriah la gath gengblogger ni. gaya kak jie kenalkan diri dah macam superhero la. hehehe! jangan marah kak jie, saya ngusik je. 😛
    Jom terjah post menarik dari Stargone ..Aku Menang Jackpot-My Profile

  7. kahkahkahkah! suara halus je! 😆 takpelah ma, bg peluang anak mama yg lain jumpa mama. mesti ramai teruja dpt jumpa mama. mama blogger la katakan LOL.

    esok mama update full ye. err td ptg masa yonna call mama, mama still kat gath sana ke?
    Jom terjah post menarik dari yonna ..“A Simple Gift For My Girlfriend”My Profile

  8. WAH!!! Macam mana maza boleh ketinggalan ni..huhuhu ❓ ❓ ❓ ❓ (why! why why)

    siang tadi memang nak gi Putrajaya..tapi entah mcm ada aral lah fulaks..huhuhu

    kalau tak boleh jumpa juga di sana..(tapi tak der worng mau jemput lah fulaks)
    Jom terjah post menarik dari maza ..Siapa yang rembat seliparkuMy Profile

  9. isk..isk..bila ada gathering GB ni? Adoi, nampak sangat ketinggalan keretapi saya ni..huhu. Mesti bestkan dapat berkumpul ramai-ramai macam ni.

    Next time nak pastikan tak ketinggalan lagi.
    😉

    Jom terjah post menarik dari Nia ..Aku dan DonashiMy Profile

  10. hm.. eh apsal cam kenal je mamat yg kena bulatkan tulisan yg ditaip tu.. huhuhuhuhu..memang pantas sekali update.. tu yg susah nak lawan SEO ngan kak jie tu..

    1. pergi utk bagi support dekat Joe, kesian dia uruskan macam2 untuk gathering… dengar khabar sampai kereta rosak dan blogger top tolong tolak…gossip luar acara hehe 😆

Comments are closed.