Anugerah Kecemerlangan

Seperti ibu² lain, hujung tahun mesti sibuk untuk meraikan anak² pada majlis penyampaian hadiah. Hari ini hari terakhir persekolahan bagi tahun 2006. Saya pun turut meraikan anak² saya dan anak² saudara saya, semoga kecemerlangan mereka diteruskan sehingga ke peringkat yang lebih tinggi.

Anak saudara saya, Nurul Aimi Mat Lazim untuk anugerah 5A tahun 1

Anak saudara saya, Farah Khalida Mat Lazim untuk hadiah kehadiran penuh tahun 6

Anak saya , Amirul Syafiq  untuk anugerah cemerlang 5A – UPSR 2006. Angah mendapat wang tunai RM 80 berserta sijil.


Hadiah anak saya Intan  – sijil dan kotak pencil berserta alat tulis.

Cikgu dan cikgi cemerlang dengan gelombang kuning menyampaikan lagu ” Warisan “

Terimakasih cikgu………..

20 Replies to “Anugerah Kecemerlangan”

  1. ops silap lak.. hehe… Tapi xper kak.. kalo kejayaan bterusan smpai besa, anak akak bole beli bmw sndiri la.

  2. zang tahniah utk adik…. memandai lah pula ko demand bukan² ye….

    Juai sekerap selori pun lum tentu dpt stereng…:p

    jelly Terimakasih… sy dah reply kat myblogLog jawapan yg ditanya hari tu

  3. mak buruk siku.. hehe..alang2 da mintak kete, baek beli kete bmw ker, merc ker, baru gempak.. hehe. Bestnyer jadik anak akak.. hehe.. ari nih adik sy konvo la plak..

  4. arsaili amin…. semakin dewasa mereka, semakin takut… bila dah peringkat sekolah menengah, cabaran mendidik lagi besar.

    zang Angah? Thn lepas dia UPSR dpt 5A dia minta hp…bila dah beli kakjie yg guna..ha ha..dia tak guna pun. Harap² lain kali dia minta Persona ke..ha ha ha….

  5. ziana 2006…sekolah akan bagi anugerah untuk pelajar tahun sebelumnya pada hujung tahun ini sewaktu majlis tahunan.

  6. OD terimakasih..tak de kembang² dah OD… dah tepu tahap kekembangannya..he he he

    Arin sabar….jgn cepat sgt berharap dia melangkau tahun..he he ..biar kita puas menikmati tahap demi tahap dlm kehidupan dia…dan kita sama² merasainya :p

    zang makasih zang…. ye la..dah form 1, Intan Thn 2

    Hujung tahun ni lagi sorang..result PMR

  7. TAHNIAH..doakanla semoga dier lebih cemerlang dari sblmnya.. skrg dier da masuk form 1 kan?? lagi mencabar la..

  8. Arin akan merasa saat gini ..insya allah lagik 2,3 tahun ( sah2 tuh zaman si hanum tadika le nanti )..tak sabau nye…

  9. Salam Kujie…
    Fullamakkkkk… tahniahhhh… tahniaahhh… sejuk perut mengandung. Tu minum air tangan emaknya la tu, yang jadi bijak-bijak gitu. Wahhh…sampai ke sini OD nampak Kujie tersengih. Mau sampai new year’s eve tak hilang sengihnya (sebab sambung sengih sambut tahun baru)… ngeh. Sihat ke Kujie?

  10. tu cikgu sek.keb…..anak2 sedara aku tu SK, Intan je SJK(c)

    Kalo sjk(c) cikgu melayu ade 2-3 org..cikgu BM dgn cikgu Agama Islam

  11. pakcik mz sejuk time dok letak jeli masa nak scan je..he he he…time lain menggelegak kena tendang masa lam perut :p

    wawa tu la… kebetulan yg dirancang entah la…tp best la juga kali dpt tgok cikgu cikgi yg naik pentas menyanyi.

    mika ye la..len kali kita close up kat kasut ye.. :p

  12. tahniah kat intan & angah…

    amboi cikgu2 tak menahan ngan color kuning…mama naper xtgkap gambo kasut cikgu tue

Comments are closed.