Bank Negara Malaysia Sedang Mencari Dua Orang Lelaki

Pagi tadi saya ke laman web Bank Negara Malaysia. Apa motif makcik cleaner pagi² buta pergi BNM tu ? Makcik cleaner dapat projet cuci tingkat atas BNM…hehehehe

Ada pengumuman penting yang baru ditempek dalam laman web tersebut. BNM sedang mencari 2 lelaki macho bergaya , mutu dan keunggulan. Dua lelaki melayu terakhir yang sangat dikehendaki untuk membantu dalam siasatan berhubung dengan aktiviti pengambilan deposit tanpa lesen.

Mereka adalah

Mohd Riezuan bin Jalil
(No. K/P: 800530-05-5435)

Basri bin Samsudin
(No. K/P: 731001-02-5357)

Encik² yang tinggalkan komen disini , sila sertakan nama penuh dan no kad pengenalan sekali ye.    Alamat terakhirnya di Melaka.  Siapa ye? Hasbullah Pit dari Melaka atau si Topo budak kentang itu?

Sekiranya anda mempunyai maklumat dan mengetahui dimana mereka ini berada, sila hubungi Bank Negara Malaysia

Ini adalah scheduled post – saya berada di Shah Alam petang ini.

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

35 thoughts on “Bank Negara Malaysia Sedang Mencari Dua Orang Lelaki”

  1. Pingback: negaraku.net
  2. erk..mamat nih. Ehm..tak penah nampak la.. 😕

    eyemans last blog post..Girls, did you know any Symptoms of a Cataracts?

  3. uish… ni kira khidmat masyarakat la ni kan kak jie.. hehehe…

    bagus gak supaya takda blogger kena tipu dua malaun ni..

    1. @jun, Jun..biarlah kita tak femes kan..
      slmt hari raya Jun…eeee..tiap kali p shah alam lalu area rumah Jun
      segan nk tepon 😆

  4. Sis…

    Last month ada seko kawan duk promote yg buluh mas ke apa ntahhh…Siot sungguh!Gua pulak duit byk…kasi ke skit pulakk dgn serabut duk meminta melabur la kononnn…Huhu! Ishh..

    Lepas ni..gua tak kira, mamat 2ekor ni..kaki buluh mas ke..buluh bentong ke…buluh lemang ke..Sebelum bawak balai, tibai cukup2 duluuuu….Amacam???

    Gua Emo ini ari…. 👿

    ROger!

    Aboos last blog post..Happy Birthday, Rock Star!

    1. @Aboo,

      Abg ipar saya kat kuala selangor ada bercakap, buluh mas nak jual produk iks dia..
      tak pasti pula skrg ni mcm mana..

      eeehhhh……….emo mcm org pms je… :mrgreen:

  5. nak tunggu kujie jawab my tag dalam blog ringgittune.blogspot.com , ala cepat la jawab tag…

    TAG TAG TAG TAG TAG TAG TAG TAG.. hehehehe

    lochoes last blog post..TAG ANGAU — wajib balas…

  6. 4 syarikat membuat deposit wang tanpa lesen… aku masih belum jadi mangsa… tapi 3 daripada 4 ada datang pada aku… 😕

    is150s last blog post..TAG Anggau

  7. BNM skrg dah takde duit ke, kasi la gambar kaler2 sikir, ada ke kasi gamba hitam putih mcm zaman 50-an dulu.. NONSENSE…
    memalukan je BNM ni..

    lochoes last blog post..TAG ANGAU — wajib balas…

Comments are closed.