Bila burung pun berkicau

Dapat beberapa A Letter From Heaven menarik dan boleh diexploitasi untuk entri blog. Next entrilah kot… hari ni mood santai dengan burung biru!

latest failing

Real followers?

twitter down

will you marry me

boyfriend

More at : webdesignerdepot.com

Jom tweet! Follow me on Twitter [link]

Eksploitasi :
1. Sudut negatif, iaitu mengambil kesempatan atas seseorang atau keadaan demi kepentingan diri sendiri.
2. Sudut positif, iaitu perbuatan atau tindakan memajukan sesuatu sumber alam dsb dengan sebaik-baiknya untuk kepentingan atau faedah masyarakat bersama – DBP

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. twitter best..
    so, will she marry him? πŸ™„
    .-= wniizati´s last blog ..Famous on Twitter with β₯ TweetLarge =-.

  2. twitter adalah fenomena skg ni.. tpi ramai lagi yang takde pakai kat sini.. addicted juga dengan twitter.. selali berkicau sensorang..
    .-= beliamuda´s last blog ..Through My Window – Everyone Connects =-.

  3. Sekarang memang ramai dah Twitter addicted kan! πŸ™„
    .-= Kak Long´s last blog ..Mimpi yang tersirat =-.

  4. nice!! haha! the best way to show the world what Twitter had done to us all. haha! :mrgreen:

  5. Lawak betul lar kak! :p Bagus punya.
    .-= tekkaus´s last blog ..I Can Cook Too =-.

  6. haha,kakjie dalam proses mengrekrut followers πŸ˜›
    .-= blowie´s last blog ..Remaja dijatuhi hukuman 150 jam khidmat komuniti =-.

  7. fuhh! nasib baik den tak mabuk tweetty. huhuhu

    sbbnya, tak celik tweety ler.. wakakakak

  8. haha.. funny comic about twitter =D
    .-= kenwooi´s last blog ..Conquering Fort Cornwallis =-.

  9. heheh.. lawak twitter memang best! πŸ˜€
    .-= zuls´s last blog ..Grafik.. memang penting.. =-.

  10. twitter yek? lom lagik…hehe
    .-= jun´s last blog ..Daging singgang merah =-.

  11. :mrgreen: πŸ˜† πŸ˜€
    .-= kruel74´s last blog ..My Budget 2010 wish =-.

  12. tak menyesal aku join twitter ni … yg best sempat juga buat duit tu
    .-= denaihati´s last blog ..Contest Weblog Popular 1Malaysia : Hadiah Tambahan =-.

  13. sampai begitu penting tweeter tu ye…hmmm
    .-= Lan Bingka´s last blog ..Langkah bendul =-.

  14. HAHAHAHAHHAHAH mama! kita sama!!!! sumpah gila tweet sekarang ni!!!!! :mrgreen:
    .-= yonna´s last blog ..Y555 : Roda Dalam Blog =-.

  15. belum terjebak ngan twitter neh.. tataule kot sok lusa terjebak same πŸ˜†
    .-= mrs azmi´s last blog ..Entry ke 100: Hangus! =-.

  16. haha semalam nak tweet cakap sakit kepala dan suhu naik..dia takmo proses pulak, over capacity kata dia… cancel lah, pastu masuk bawah selimut dan tidur macam kucing…err kucing parsi dah ada, kucing siam dah ada…err macam kucing kampung πŸ˜† :mrgreen:

  17. Salam hormat wahai kujie.

    Nak tergelak …

  18. kahkahkah, terhibur juga.
    sungguh addicted!
    .-= megat´s last blog ..Suara Yahoo! Tenangkan Fikiran Dan Redakan Stress!? =-.

  19. hahhaaha..
    lawaknya,,,
    best,,
    twitter addicted!!