Bila burung pun berkicau

Dapat beberapa A Letter From Heaven menarik dan boleh diexploitasi untuk entri blog. Next entrilah kot… hari ni mood santai dengan burung biru!

latest failing

Real followers?

twitter down

will you marry me

boyfriend

More at : webdesignerdepot.com

Jom tweet! Follow me on Twitter [link]

Eksploitasi :
1. Sudut negatif, iaitu mengambil kesempatan atas seseorang atau keadaan demi kepentingan diri sendiri.
2. Sudut positif, iaitu perbuatan atau tindakan memajukan sesuatu sumber alam dsb dengan sebaik-baiknya untuk kepentingan atau faedah masyarakat bersama – DBP

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

29 thoughts on “Bila burung pun berkicau”

  1. twitter best..
    so, will she marry him? πŸ™„
    .-= wniizati´s last blog ..Famous on Twitter with β₯ TweetLarge =-.

  2. haha,kakjie dalam proses mengrekrut followers πŸ˜›
    .-= blowie´s last blog ..Remaja dijatuhi hukuman 150 jam khidmat komuniti =-.

  3. haha semalam nak tweet cakap sakit kepala dan suhu naik..dia takmo proses pulak, over capacity kata dia… cancel lah, pastu masuk bawah selimut dan tidur macam kucing…err kucing parsi dah ada, kucing siam dah ada…err macam kucing kampung πŸ˜† :mrgreen:

  4. kahkahkah, terhibur juga.
    sungguh addicted!
    .-= megat´s last blog ..Suara Yahoo! Tenangkan Fikiran Dan Redakan Stress!? =-.

Comments are closed.