Bilik Untuk Di Sewa – Perempuan Sahaja.

Kosong

Intai bilik Along – kosong
Bilik Angah yang hijau – kosong
Bilik Intan – pun kosong sebab dia tidur di bilik saya.
Ada 4 bilik , 3 darinya kosong.


Yang tinggal Puan Cing dan Cik Bulan yang juga seekor diri seperti saya.

Bilik untuk disewa?  Owh tidak.  Kalau nak cari bilik untuk di sewa, jumpa  awek ni, dia ada bilik untuk di sewa.  Kawasan Selayang Height.  Perempuan sahaja.  Klik blog ni Satu Tapak Melangkah….Seribu Cerita Akan Terungkai….

Tengah taip entri ni Intan datang bergesel-gesel…” mama, jom keluar makan, sambut hari bapa”
” eh…mama bukan bapa”
” abah suruh ganti..”
– nak pow mama le ni

©Kujie – Lady Gaga saya juga hilang – ini mesti anak² saudara  3 orang yang  super hiperaktif tu datang…entah mana di soroknya Lady Gaga.

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

29 thoughts on “Bilik Untuk Di Sewa – Perempuan Sahaja.”

  1. URGENTLY AVAILABLE ON MARCH 2011.
    Flat PKNS Seksyen 7, Shah Alam. Level 5 (607).
    Deposit 1+1 (exclude utilities RM 60).
    Room rate RM 150 including maintenance fees (RM 10).
    Female Muslim.
    Facilties :
    • Groceries
    • Cooking is allow
    • About 1 km to UiTM
    • Foodcourt
    Please contact Mai 012-7308780

    1. sob..sob… sampai ati tanya soklan tu kat makcik
      sob..sob…kesian makcikt au…sob…sob….
      dah 8 bulan dah laki makcik p obesea
      sob…sob….
      dah blk cuti pun 3 minggu, sob…sob…
      dh terbang blk sana pun lagi sekali

      engko baru nak tanya!!!!

      hehehe 😆

  2. Hari ni sibuk hantar anak2 balik asrama. 2-3 tahun lagi kalau semua ikut perancangan kami pun tinggal berdua je. Begitulah pusingan hidup demi mencari ILMU.

  3. sekarang dok tinggal berdua ngan intan… sok2 giliran intan pulak ikut cam abang2 dia?? tinggalla mama ngan abah cam pengantin baru balik! hihi :mrgreen:

    1. harap2 masa tu abah dia dah balik dok menetap kat M’sia…huwaaa”’ 🙁 …..rasa mcm nk p dok berkhemah depan asrama anak2

  4. Saya baru nak tanya Kak Jie ni suka Lady Gaga ke ? Hehe 🙂 Sunyi nya rumah Kak Jie . Duduk berdua je .

    Apa – apa pun , Intan comel la . Pandai dia nak mengenakan Kak Jie .
    Jom terjah post menarik dari farah ..bila otak shut down .My Profile

    1. esok kalau kak jie dah jumpa Lady Gaga tu, kak jie snap gambo ye…upload… :mrgreen:

      banyak benda2 dlm rumah kak jie ada nickname

      motor karisma tu nama dia Shrek 😆

    1. Lady Gaga tu – satu benda yg ada kt rumah…. kak jie panggil Lady Gaga sebab mcm rambut palsu Lady Gaga yang keras warna pink

  5. salam..
    bila nengok kak jie ade buat entry baru pasal bilik untuk disewa…hati macam dah terdetik…

    bila baca entry…hati lonjak riang…hehe..

    terima kasih kak jie sebab tolong iklankan….

    susahnyer nak cari housemate sekarang….

    😐
    Jom terjah post menarik dari dL ..ishh…meremang…..My Profile

    1. @kujie berminat ng bilik sewa tu..tp kwn sy yg nk. kalo nk contact owner bole?sbb kt entry owner tu xde contact. ^_^

      ada org tweet Kak Jie… so boleh bagi contact nombor kat Kak Jie pula..hehehe..lepas tu Kak Jie bagi le pula kat org tu…berjela2 😆

      1. aduh..dah cube untuk hantar number kat column “hubungi” kat ats tuh..
        tapi tak tau la nape tak leh..
        server lembab kot..
        neh amek no saye…

        redha je la…huhu
        Jom terjah post menarik dari dL ..ishh…meremang…..My Profile

Comments are closed.