Izinkan Saya #retis Hari Ini!

Pagi Isnin yang ceria. Kemunculan di Twiter pagi ini disambut dengan usikkan

HR @_HanifRamli_ @kujie td ada bc kt paper hakak punya mengadu pasal syiling bru..akak la kan? hehe

HR @_HanifRamli_ @kujie hahahaha ni la org yg tak byr parking tu hehehe :p

Belum mandi lagi dah feeling #retis! Bagilah mak peluang nak feeling² ye nak.

kujie2.com di sinar harian

Paksa Angah keluar beli suratkhabar. Tudia….entri asal Duit Syiling Baru Tak Laku telah diedit lebih cantik dan tersusun oleh wartawan Anita Binti Abu Hasan dari Sinar Harian  (Kumpulan media Karangkraf)

Isu duti syiling baru adalah isu pengguna rakyat marhaen seperti saya, yang kebanyakkan dari kita menghadapinya.  Ini bukan #kakikomplen tetapi secebis pengalaman sebenar.

isu duit syiling baru Isu front page tu….  tetapi tak ramai blogger berminat nak ulas isu ini .

 

Apesal Tak Klik?

Comments

  1. says

    wah bagusla kakjie , ada idea yang boleh disumbangkan bukan takat pembaca blog malahan untuk pembaca akhbar juga.

    saya pernah tersilap buat bayaran di foodcourt ofis saya kerana saya confuse dengan saiz duit syiling yang baru ni.

    jadi , sekarang ni bila dapat je duit baru, saya akan masukkan dalam tabung.

  2. says

    Assalam…
    Saya selalu jumpa duit syiling baru dalam poket baju hubby tiap kali nak masuk mesin basuh. Macam tak laku je duit tu… Tak ada sapa pun peduli. Tapi duit syiling lama, berebut-rebut nak ambik dan masukkan dalam tabung…
    Jom terjah post menarik dari iza ..Seminggu Tanpa Jalur LebarMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.