Jom tuntut rebet petrol

Cik Serena saya 14 Mei 2008. Yess… boleh pergi tuntut rebet petrol rm 625.

Edit : Saya dah tuntu rebat petrol rm 625,   Cuma perlu bawa kad pengenalan, isi sekeping borang ( yg di bagi oleh kerani di Pejabat Pos ) dengan nama, alamat, no tel, no kenderaan dan cap ibu jari. kiri  Tak perlu bawa geran kenderaan.
Itu saja.. seminggu duit i RM 625 itu pun selesai.. he he he

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. InTAN – dah g tuntut rebetnya Intan..boleh g shopping..hehehe

  2. Intan Rosnitta says:

    K.Jie…

    wow..n3 kali ni sungguh bermanfaat!

    Mcm skima je ayat ni 😛

  3. Reez – Untung dpt claim tapi bkn untung penuh sebenarnya..tak kenyang pun..

    itu cuma gula²

    lily – haha ha….tu dah biasa…

    suara – owh..tengah kaya leni…

    kakjie belum sempat nk p pejabat pos…hari sabtu tu mmg sibuk keluar dari pagi lagi

  4. mz – tulah..cik serena tu dptkan gaji utk setahun rm 625, encik shrek rm150

    la la la..rm 625 tu dpt isi tank penuh 4kali je

    neeza – boleh..janji kereta tu atas nama neeza.

    dia bukan check siap yg guna..yg memandu..hehehehe

  5. cikgu panji – abis cikgu salah kelas sains rumahtangg ke..minyak masak

    he he he

    ita rm 625 tu mcm2 buleh buat tu..hahahahha..tp setahun sekali je dpt

  6. maksu – utk kita2 je..hehehehe

    muadz – memang sesak pun..kakjie pun lem sempat p tuntut..tak sanggup nak beratur..ada masa lagi ni

  7. zura – pergi sendiri lah..bawa kad pengenalan je

    kalo tak moh…suruh kakjie,ok kot

    arin – lewat tak pe janji dapat…

  8. Salam k’jie

    Maklumat yg k’jie berikan ini, telah buat poket su penuh buat seketika. Alhamdulillah, duit dah selamat di tuntut ari ni… 🙂

  9. Lily.Lulu. says:

    kalau nak tuntut punyalah kasi masa sampai tahun depan ye kak jie ..

    cuba kalau dorang yang tuntut kat kita, nak cepattttttt aje ..

    hahaha !! nyampah jek saya ngan mereka itew ~

  10. Ermmmm…

    Beruntungla Kak Jie dapat claim rebet ni… Reez tak boleh da nak claim sebab road tax renew bulan Feb 2008 aritu…

    Rugi… Rugiiii….

    🙁

  11. Neeza Shahril says:

    thanks Kak Jie.. errr.. kalau orang dok oversea tapi ada kete kat mesia, boleh jugak la kan.. hehehh..
    sebab bila balik masih kena isi petrol kan.. masih kena renew road tax, insurance.. betul kan..

  12. kayo lah cik kujie jap lagi ni. baguih betui cik serena yg seksi itu … mendatangkan hasil :p

  13. ita.itu says:

    wah bestnye kan..harus serbu nih…mana tau dpt kat sy ke rm600..hehe..

  14. CIKGU PANJI says:

    rebet petrol?? yess..yess.

  15. muadzlife says:

    harap2 fasa 1 ni berjalan lancar..jgn ada problem kang 2nd phase x jalan lak..saya 2nd phase nnt…uwaaaa

  16. muadzlife says:

    sila2 le merebet kan diri..

    kat opis saya ni pun jenuh owang bercerita pasal tu jer…

    hiks…

    jem le jalan p pejabat pos esok

  17. tq 4 info

  18. saya bulan 9 baru merasa le..good luck ye kak jie dalam menuntut rebet tunai..

  19. zura lias says:

    kak jie,kalo saya renew 18/6..saya boleh terus mintak le ek..tp sy gune org tgh renewkan..kang kot die sebat duit sy..ehehhehe