Saya dah tahu, kamu?

Tahukah kamu sukan SEA sedang berlangsung sekarang?

Kontinjen Malaysia merupakan antara 4,200 atlet dari 10 negara ASEAN yang menyertai temasya Sukan SEA kali ini.

Tahukah kamu , kali keberapakah Sukan SEA dianjurkan tahun ini?

Tahukah kamu, tuan rumah Sukan SEA 2009?

Tahukah kamu?

Saya pun baru tahu… ha ha ha… :lol:

Itu pun selepas tindakan pemain kebangsaan adik kepada pasangan kembar yang hot seMalaya,   Zaquan Adha dilayangkan kad kuning kedua kerana cuba menyerang pengadil ketika skuad bola sepak negara kalah 1-3 kepada Vietnam.

Terimakasih Zaquan !

People do stupid things to make them popular, don’t you think so?

Tahukah kamu?

Kerana spam email ubat kuat saya semalam, ada yang suruh saya carikan mereka isteri ( lagi ) ?

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. hurm,Zaquan hot…
    rock beb

  2. Kadang-kadang malas nak ambil tahu… tapi tetiba ramai yang buka mata bila Malaysia belasah Thai!
    .-= samdaddycool´s last blog ..Koleksi terkini Baju blaus moden gaya kontemporari bermanik =-.

  3. wah..nak serang pengadil tu..best2..hehe ubat kuat 😯 ??haha hanya untuk org dewasa jer ni..huhu
    .-= Mr. Cuz´s last blog ..LEVEL 1 CABARAN MASTER KAMIBLOGGER =-.

  4. Pepatah arab ada mengatakan ” kalau nak popular maka kencinglah dalam telaga zam zam”
    .-= nuaeman´s last blog ..Sekeping Roti Tisu, Dua Gelas Nescafe Panas =-.

  5. knightblogger says:

    hehe..ye. baru tahu gak.. :mrgreen:
    .-= knightblogger´s last blog ..How to Choose Bad Web Hosting? =-.

  6. err… cakap pasal kembar tu nak serang pengadil… kehkehkeh… selalu dia suka sangat ngata orang lain gila… baru tau dia pun ada gila rupanya…

    agaknya baru nak paham pasal apa halim napi gi belasah dia dulu tu….

  7. Saya baru tau hari ni ada sukan SEA…

  8. saye tau..sebab memang suke tengok game..tak kisahla tempatan @ luar negara..selepas isu player malaysia serang pengadil, paper hari ini pasal isu pegawai yang macam melancong pula..bukan nak kerje tapi melencong..isk3.. 😯
    .-= hafizmd´s last blog ..Adakah Kita Jiran yang Peka? =-.

  9. Prestasi sukan kita yang tak best tu lah sebab kita semakin lupa dengan sukan negara kita sendiri. Saya lebih kenal pemain bola Arsenal daripada pemain Malaysia (Maaf ya).
    .-= denaihati´s last blog ..Kakak panik datang bulan pertama =-.

  10. HAHAHA yonna tahu tengah sukan sea ja!
    tapi taktau kat mana semua :p

    errr yonna tau pasal klik2 NUFFNANG ja! AHAHHAHA :mrgreen:
    .-= yonna yg tak tahu apa2´s last blog ..Y581 : 2 Kawan =-.

  11. hehe.. SUKAN SEA? saya pun baru tau..
    .-= zuls´s last blog ..Gambar Kemalangan di KB Mall =-.

  12. bukti nyata kedudukan sukan dalam masyarakat 1Msia…. dan keperihatinan kpd ahli2 sukan negara. Ada yg dah kena 14 – 0, kalah main bola sepak padang,… ingatkan main bola PS2 je boleh score gitu, itupun bila lawan budak 5 tahun..
    .-= Aykay´s last blog ..Kem Ibadah mengisi kemeriahan cuti sekolah =-.

  13. saya pun baru tahu bila baca di sini.. hehe
    .-= this is…´s last blog ..Nuffnang Has Made My Day… =-.

  14. esok malaysia lawan thailand…jangan gaduh2 ok
    .-= Lan Bingka´s last blog ..Berkenalan dengan bius =-.

  15. tirai sukan sea kontinjen negara dibuka dengan insiden2 yang kurang enak didengar isk2 sejak bila malaysian ni jadi kaki gaduh?? 😯
    .-= ~mrs azmi~´s last blog ..Selamat Pengantin Baru~ =-.

  16. memang panas pun ngan pengadil..berat sebelah sangat2..bini pengadil tu orang vietnam kot..hehe
    .-= wanmus´s last blog ..Download Percuma 16 Produk Berharga Sekarang =-.

  17. baru tau lepas bc n3 ni…huhu
    .-= zati´s last blog ..Mari mulakan hari dengan senyuman.. =-.

  18. agak tahu..tp x konfim ja tarikh sea game tu….hahaha

    **badi Msia telah kembali…takooootttt….
    **btw tahniah gak la wat Msia,aritu makan Timor Leste
    .-= aloqmalai´s last blog ..hari AIDS sedunia… =-.

  19. ♥chentatiku♥ says:

    kak jie,
    saya tahu!!!!!
    tahu pon sebab ayah angkat kena buar liputan kat laos..

    kalau tak, mesti tak tahu jugak
    sbb xde pape pon kat tv
    .-= ♥chentatiku♥´s last blog ..::you c♥n t♥ke my he♥rt:: =-.

  20. Alamak!

    Tie tak tahu pulak pasal sukan SEA tu…hehe…

  21. ramai yang tak tahu sebab takde lintas lansung untuk tahun ni dipaparkan di tv.
    .-= beliamuda´s last blog ..Bagai Debu Yang Ditiup Angin =-.

  22. yes! orang selalu cepat popular lepas buat perkara bodoh. sebab tu kadang2 ramai selebriti buat cerita tak senonoh pasal diri sendiri untuk publisiti murahan..

    p/s : kalau akak tak tulis pasal ni, saya pon tak tau pasal sukan sea.. ari2 dgr je kat tv ada sukan sea.. tp tak tau dkt mana dan bila :p