Saya dah tahu, kamu?

Tahukah kamu sukan SEA sedang berlangsung sekarang?

Kontinjen Malaysia merupakan antara 4,200 atlet dari 10 negara ASEAN yang menyertai temasya Sukan SEA kali ini.

Tahukah kamu , kali keberapakah Sukan SEA dianjurkan tahun ini?

Tahukah kamu, tuan rumah Sukan SEA 2009?

Tahukah kamu?

Saya pun baru tahu… ha ha ha… :lol:

Itu pun selepas tindakan pemain kebangsaan adik kepada pasangan kembar yang hot seMalaya,   Zaquan Adha dilayangkan kad kuning kedua kerana cuba menyerang pengadil ketika skuad bola sepak negara kalah 1-3 kepada Vietnam.

Terimakasih Zaquan !

People do stupid things to make them popular, don’t you think so?

Tahukah kamu?

Kerana spam email ubat kuat saya semalam, ada yang suruh saya carikan mereka isteri ( lagi ) ?

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

26 thoughts on “Saya dah tahu, kamu?”

  1. wah..nak serang pengadil tu..best2..hehe ubat kuat 😯 ??haha hanya untuk org dewasa jer ni..huhu
    .-= Mr. Cuz´s last blog ..LEVEL 1 CABARAN MASTER KAMIBLOGGER =-.

  2. Pepatah arab ada mengatakan ” kalau nak popular maka kencinglah dalam telaga zam zam”
    .-= nuaeman´s last blog ..Sekeping Roti Tisu, Dua Gelas Nescafe Panas =-.

  3. err… cakap pasal kembar tu nak serang pengadil… kehkehkeh… selalu dia suka sangat ngata orang lain gila… baru tau dia pun ada gila rupanya…

    agaknya baru nak paham pasal apa halim napi gi belasah dia dulu tu….

  4. saye tau..sebab memang suke tengok game..tak kisahla tempatan @ luar negara..selepas isu player malaysia serang pengadil, paper hari ini pasal isu pegawai yang macam melancong pula..bukan nak kerje tapi melencong..isk3.. 😯
    .-= hafizmd´s last blog ..Adakah Kita Jiran yang Peka? =-.

  5. kak jie,
    saya tahu!!!!!
    tahu pon sebab ayah angkat kena buar liputan kat laos..

    kalau tak, mesti tak tahu jugak
    sbb xde pape pon kat tv
    .-= ♥chentatiku♥´s last blog ..::you c♥n t♥ke my he♥rt:: =-.

  6. yes! orang selalu cepat popular lepas buat perkara bodoh. sebab tu kadang2 ramai selebriti buat cerita tak senonoh pasal diri sendiri untuk publisiti murahan..

    p/s : kalau akak tak tulis pasal ni, saya pon tak tau pasal sukan sea.. ari2 dgr je kat tv ada sukan sea.. tp tak tau dkt mana dan bila :p

Comments are closed.