Julie Mengandung

Saya syak Julie mengandung!

kucing mengandung

Gemok dia lain macam je… bukan lemak tapi perut yang pejal dan berisi.  Sensitif pula tu.    Dia kerap berbaring kat lantai sejuk macam ni.

Entah siap bapa kepada anak-anak Julie?

Saya cuba bandingkan perubahan yang berlaku kepada Julie.

Tanda-tanda kucing mengandung.

  • Perut yang besar – positif
  • Puting susu membengkak dan warna kemerahan ( pink) – positif

puting tetek kucing

  • Meningkat nafsu makan – positif
  • Tidak suka didukung – positif
  • Tabiat-tabiat berahi dan mengatal dah berhenti – positif

Julie baru berumur 7 bulan, umur yang terlalu awal untuk menjadi ibu.

Selain daripada tanda-tanda seekor kucing bunting, apa lagi yang kita boleh pastikan betul ke kucing kita dah bunting?

Nota : Kalut dok fikir macam mana pula bila Julie dah beranak nanti?

 

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

20 thoughts on “Julie Mengandung”

  1. Ha ha ha..selain dari 14 feb yg kluar malam x balik2 tu, dah berapa kali dah terlepas dari kawalan ketat ibu tiri dia ni kak??

    Takkan la 14 feb aritu terlanjur, now dah ada tanda2? Nih mesti dah bnyk kali menyusup keluar jumpa bopren tanpa pengetahuan kak jie nih

    Ekeke
    Jom terjah post menarik dari Lagenda Mahsuri ..DEFINISI BARU WIKEN KAMIMy Profile

  2. pregnant test kit xde utk kucing eh?hehe

    teringat dulu macam² ragam pernah jumpa time kucing nak beranak..

    ada yang minta diteman, tepuk² peha suruh teman dia kat kotak tempat beranak

    ada yang beranak celah peha saya

    dan pernah juga tengok live kucing beranak..hehe
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..Muslim NiagaMy Profile

Comments are closed.