Miko Yang Macho

Miko Yang Macho!

Miko Yang Macho!

Miko….dok dendiam tengok saja tau!

.Miko!!! makan ape?

Miko!!! makan ape?

Mikoooooooooooo…..kau curi ye!  Lagak  alim-alim kucing

ehhh....ikan ada kaki?

ehhh....ikan ada kaki?

Bukanlah….. ada kaki ada ekor .  Tak baik tau berprasangka buruk

slurrppp...yummm..yummmm

slurrppp...yummm..yummmm

Ekor pun kau tak tinggal ye Miko?

erk....alhamdulillah

erk....alhamdulillah

Saya Miko Yang Macho. Saya adalah makhluk Tuhan paling seksi yang boleh dipercayai dan saya suka makan tupai!
p/s – saya belum ada awek
p/s – gambar pertama gunakan SE C902, gambar lain menggunakan Canon A1000 IS

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. mana dpt idea nak bg nama miko?

    ©Kujie ~ kat dahi dia ade bentuk mcm tulisan huruf ” M’ dan kebetulan adik ipar tu peminat drama korea, jepun…jadilah Miko bukan MIlo 😆

  2. Something wrong Miko nih.. tgk udang buat dek je… manusia pun menggelepar tengok udang galah besar penumbuk macam tu.. ish.. ish..

    samdaddycools last blog post..Smiling at Ekin

    ©Kujie ~ Miko mmg special..patuh dan taat tu :mrgreen:
    tapi tengok leher dia…amboiiii menjegok mcm nak terkam je 😆

  3. mcm2 aje selera si miko ni ye..tapi bagus jg,takyah tuan rumah susah2 nak sponsor ikan tiap2 hari..hehe
    *tgk miko teringat kucing saye dulu namenye chiko..warne oren juga.. :mrgreen:

    nadinezuharras last blog post..:: Kereta dan Kita

    ©Kujie ~ Miko yg penakut ttp cekap kot..hehehe 😆

  4. wah besnye 😎
    teringin sgt nak bela kucing nih..bilela leh dapat :roll:
    mintak hubby carik die wat dek je 😥

    mrs azmis last blog post..orang yang kita sayang~

    ©Kujie ~ pujuklah..gunakan ilmu tahap gaban tu… 😆

  5. cumelnye miko! n kagumnye tgk die steady jek tgk ikan n udang tuh.. 😆

    ©Kujie ~ saya tak suka kucing, bela kucing tetapi hanya kucing di rumah mertua saja yang boleh dekat..hehehe
    Miko ni mmg special, kadang2 bila kita bangun pukul 2-3 pagi ke bilik air, dia boleh tunggu depan pintu bilik air..mcm mengawasi je..bila kita masuk dlm rumah..dia pun ikut masuk 😆

  6. Lapar sungguh si miko ni..sampai lepak kekenyangan…hehehe..

    ©Kujie ~ mmg pelik si Miko ni, time makan je…kalau kita belum bagi dia makan..mengiau-giau je tak kiralah kita tengah baring melepak tengok time…

  7. tikus bermaharajalela di rumah tapi kucingku wat derk je.. haish…

    nikillass last blog post..Check Your Eye Sight

    ©Kujie ~ nak pawah kucing ke? erk…kalau betina bolehlah berbesan 😆

  8. Miko ni spesis Italiano ke, Kak Jie? :mrgreen:

    intans last blog post..Bulan Baru, Kerjaya Baru

    ©Kujie ~ ada huruf M dekat dahi dia..sbb tu namanya MIKO 😆

  9. eh..kak jie..dah renovate umah yer…ingat salah masuk tadi..Miko lapar kot..tuan dia lupa bagi makan ker?hehehe

    izzahs last blog post..Kisah seorang Isteri….

    ©Kujie ~ bukan renovate baru..ni theme lama, saja ganti hilang cemuih…
    sebenarnya tgh biul , ada masalah dgn wp sebenarnya…lum settle..tgh bx sgt
    si miko tu…hehehe..dia kucing paling baik pernah sy jumpa 😆

  10. Miko makan tupai?? hehehee.. selamat lah ikan kat rumah Kak Jie 😉

    Neezas last blog post..Allah tahu segalanya

    ©Kujie ~ selalunya ikan kt kolam tu intai kucing orang…ade sekor tu..kucing hitam..selalu dia dok perati ikan2 kt kolam…
    miko ni mmg boleh diharap 😆

  11. salam pagi mama…dh bfast ke…tgk miko mkn huiii selera trus landing tak ingat cam xmkn setahun 😆

    ©Kujie ~ hari ni g kenduri kahwen… kenyang dah.
    Miko tu manja mcm Intan 😀

  12. Eh….Miko makan apa tu??

    Kujie…kalau senang datanglah ke blog Tie ambik award… award setahun sekali je…hi hi..

    Ties last blog post..Award Istimewa untuk semua

    ©Kujie ~ Miko mkn tikus bukan Milo…Tie…nnt bile dah tempah baju lip lap, dtg sana ye..skrgni tak leh bz.sgt 😆

  13. ada tak gambar yang pakai kamera nikon coolpix2.?

    divas last blog post..KEPALA PEMBELIT KAWAN DIVA

    ©Kujie ~ kamera saya murah saja diva..itupun dah jenuh snap sana snap sini 😛

  14. Cam kucing2 saya nama Jelly n Gemuk yang suka bagi hadiah2 yang mengejutkan wife saya masa dulu2. sekarang dah takde apa tinggal the whole neighbourhood saya

    kruel74s last blog post..Factory outlet

    ©Kujie ~ Miko ni kucing mertua saya…masa sy blk kampung hari tu
    tapi mmg Miko ni baik 😆

  15. jeling ikan tu selepas makan tupai ke sebelum…. atau dia buat alim kucing je hehe..

    zinos last blog post..berbeza pendapat….

    ©Kujie ~ Miko ni mcm kucing rumah, tak de la galak sgt , penakut je..tapi selalu nampak dia dpt tangkap tikus dan tupai yg berkejaran di pokok2 rambutan tepi rumah..sedap tgok dia makan..sampai kita dtg ambil gambar pun dia wat dono je…..telannnnnn terus :mrgreen:

  16. Emmm… mana yang nak bagitahu ni. Kucing ke kamera…. :mrgreen:

    TokNabes last blog post..25 Jam !

    ©Kujie ~ hehehe..nk tayang udang galah besar2 yg dpt dr menjala depan rumah tu
    bukan apa..nnt ade pula yg keliru..atas tu qualiti gambar lain … satu guna hp , satu guna kamera 😆

  17. kucing nama Miko tu makan tupai?
    dalam gambar tu dia dok makan tupai la tu..?
    patut la dok macho je tengok ikan..

    baiduris last blog post..Sleeping cats

    ©Kujie ~a’ahaaa Bai
    selalu pula tu..bayangkan tupai yg dok meloncat tak jatuh ke tanah tu..dpt di tangkapnya
    tgok kepala dia tu…berani jengok dari jauh je 😆

  18. rezeki dpn mata..dia ngappppp je le..

    ©Kujie ~ heheheh..itulah kata org…kucing dgn ikan 😆