Nombor Telefon Klinik Haiwan Rawang

klinik haiwan rawang

Pejabat Pekhidmatan Veterinar Daerah Gombak, Rawang.
Tel : 03-60919962 / 03-60924148

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. mesti selalu pergi nih kan..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Anak Kaklong, Cendol Banting dan Blogging.My Profile

  2. mesti Kak Jie selalu pergi klinik tuh kan…???
    Jom terjah post menarik dari papa mifz ..Batal Jika Banjir BerlarutanMy Profile

  3. bagus kak jie ni…dah tentu org akan cari nanti…well..pengalaman..:D
    Jom terjah post menarik dari reezluv ..Don’t Like That La Bro Kini DibukukanMy Profile

  4. wah saya seh tidak punya kucing piaraan kak jie…

  5. Hari-hari diganggu dengan bunyi kucing mengawan. Ada tuan tidak bertanggungjawab bab pembiakan besepah-sepah. Lebih kesian kucing ditinggal tanpa makanan sementara tuan keluar bekerja.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Contest SEO Eridy medan menguji taktikalMy Profile

  6. Bagus bagi sesiapa yang ada haiwan peliharaan.. saya penakut dengan kucing..so mmg tak bela la.. hahaha….
    Jom terjah post menarik dari kesoma.rai ..Makanan yang membantu mengempiskan perutMy Profile

    • Memang kena tel dulu sebelum pergi klinik sebab dari pengalaman sendiri.. dah 2 kali pergi vaksin kucing dah habis. Salah sendiri sebab tak call dulu

Trackbacks

  1. […] nak suntik vaksin kucing, silalah telefon dulu . Nombor telefon Klinik Haiwan Rawang : 03-60919962 / […]

  2. […] Nombor Telefon Klinik Haiwan Rawang […]

  3. […] backlink ke entri contest SEO korang. Tapi biar yang berkaitan. Jangan pula korang cerita pasal kucing, korang letak link SEO […]