Bibir Datuk Siti Yang Seksi!

Pagi² buta saya buka email ,dapatlah kiriman bibir seksi ni..ha ha ha…kelakar sangat. Tapi sudah namanya selebriti, diri diperhati orang terperinci. Jom kita baca email ini sama².

Kalau namanya sudah Datuk Siti Nurhaliza, semuanya diperhatikan orang – dari hujung kepala hingga ke hujung kaki. Walaupun ramai berkata tubuh Datuk Siti semakin berisi sejak berkahwin dengan Datuk Seri Khalid Mohd Jiwa, penampilan penyanyi lagu Ku Mahu itu sebenarnya tetap anggun dan cantik.

Tapi sejak kebelakangan ini, ada pihak mula perasan sesuatu yang berbeza pada wajah Datuk Siti. Ya… bibir Datuk Siti kita yang manis itu semakin mekar, seksi dan menggiurkan!

“Sekali pandang macam Angelina Jolie pun ada,” seloroh seorang kawan rapat Murai Batu.
Cuba lihat foto kandid di atas. Ia diambil oleh krew murai.com.my pada majlis persandingan Ning Baizura di Dewan Martrade, KL, tidak lama dulu. Hai, lama juga Murai Batu simpan foto ini sebab nak buat kajian mendalam. Dah puas belek dengan kanta dan hantar ke makmal, nampak gaya terpaksalah Murai Batu akui akui bibir Siti itu memang seksi macam Angelina Jolie sekarang berbanding foto lama di sebelahnya!

Alahaiiii……….cantiknya. Teknik solekan kot atau guna lipstik berjenama yang berharga ribu² lemon … jangan fikir yang negatif dulu !!!!

email ini saya edit bahagian kolegen² tu ye….

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Dr Azwan says:

    Kak Jie : Nak komen ckit. 1st skali saya ni peminat ct tau..

    mana boleh banding ct dengan hanya dua keping gambar. Cariklah gambar banyak2 sket…. baru boleh banding ct dulu ngan ct skarang… ok kak jie.. kena buat tugasan baru ni..

    Orang periksa darah tinggi pun at least kena banding 3-4 bacaan kan.. ini pulak nak banding gambor ct.

    Tapi saya lagi suka banding bibir dan dagu pelakon ummi aida dulu dengan sekarang… hehe..

    Tapi itu pandangan saya.

  2. one love says:

    sama ada bibir dia bengkak tu!
    hahahhha!
    atau cucuk sikit kot
    atau teknik solekan nurul sentiasa syukor!
    heheheehe

    kesian jadi celeb nie, smua diperatikan…

    “penat kawan dengn orang popular kerana diorang tak pernah ada masa yang cukup untuk pasangannya!”
    quote kawan saya! (walaupun xde kena mngena dengan cite ct ini. ngeh ngeh ngeh)

    lebih baik jadi mcm kami (esp saya le), bahagia walaupun tak seberapa… hehehehhee

  3. ---> kelat says:

    dulu anok dare… skrg kan dah jd bini datokkk… tu yg beza ketara sgt kot… huhuhu…

  4. hahaa jie..lipstick ku yg free beli ape ntah dpt aritu…x pandai ler nk mekap mcm cik kak ni..mahai tu, selera jun bese2 aje, hikks!

  5. ::redZ-Ziaf:: – dia duta Maybelline lagi ke?

    erk..pose gambo bibir sekeping, kakjie nk tgok..

    ha ha ha

    maksu – cantik kan lipstik dia… mengiurkan…:D

    arin – tag lipstik kaler merah buleh tak ?

    manga to read – baca la entri ni dulu…tu sy dpt dari email je…saje nk share dgn makcik2 ni..suruh depa p beli lipstik… pikat suami!

  6. puterisatu – tula..tak moh fikir yg negatif…kita puji2an hari jumaat ni

    tp mmg cantik bibir dia…

    erk…kat mana erk buleh buat ejas2 mcm tu.. ha ha ha

    mommy lily – salam kenal. Apa pun yg dia guna,lipstik ke..ape ke…mmg cantik , kan.

    org pompuan tak kedekut utk puji pompuan yg lain , kan..

    :p

    elyn – huhuhu…elyn buat la dulu, pastu paste gambo kita org nk nengok hasil dia dulu…:p

  7. mz – kalo DK, awai2 lagi rejet!

    ala pakcik…saja nk bagi berbagai2 kaler lipstik , kan… topik org pompuan suka ni.

    muadz – tenyeh lipstik pun tak pandai ke…?

    ezza erisa – lipstik dia cantik, kan..colour dia menarik..tp tak dinafikan…bibir dia pun cantik..ha ha ha

    suealeen – dok dapur mmg tak pakai lipstick jugak

    arin – amboiii…muncong dia time pheewittt tu

    lipstik brand ape tu?

  8. manga to read says:

    Hebat lah korang.. Bibir pun boleh perasan…
    Fanatik tul…

  9. kak jie..tumpang lalu..anda telah di tag..
    http://lemprica.blogspot.com/2008/04/di-tag-lagi.html

  10. ~mama ranggie a.k.a eira~ says:

    mungkin cara die make up bibir tu kot!

  11. iya ler, mungkin lipstick

  12. Anonymous says:

    MAYBE IT’S MAYBELLINE…!!!

    kih! kih! kih!

    bibir saya lagi seksi…. wakaka…!! tp cik siti kite tetap menten… vogue n bergaya n anggun

    luv u acik siti…!!

    ::redZ-Ziaf::

  13. kak jie jgn risau …. kite2 pun bleh dpt bibir camtu… pijarkan jer bibir kite ngan cili!!! conpom giur bengkak ahahhahahah

  14. Mommy Lily says:

    cantiknya bibir siti kann..

    tkkan inject vitamin c kot ..tk mungkin…tp lain sikit kan …

    sori jie, tumpang komen, salam kenal

  15. PuteriSatu says:

    teknik makeup kot kak…lagipun ct kan dah berisi sikit..maybe effect gak kat bibir kot…huhuh..

  16. phewittt datuk ct..

  17. suealeen says:

    sokong ezza erisa.. cantik kaler dia.. tapi kita tak pakai lipstik..

  18. ezza erisa says:

    lipstik dia menyelerakan la….
    cantik je tgk
    (kaler lipstik..bukan bibir siti)..hehehe

  19. muadzlife says:

    saya x pandai mekap…

  20. semalam citer cawan. ni pepagi dah bukak citer bibir laks ;)) huhuhuhu *sib baik bibir ct, ehh bibir datuk k yg punya. tak selera … :)) ekekeke*