Boleh Tonton Beramai-ramai

Selalunya blogger mendapat tiket secara percuma untuk menonton tayangan perdana sesebuah filem baru yang ingin dipromosikan. Tetapi kali ini riuh satu negara mengenai tayangan atas jemputan istimewa juga.

Lokasi mewah Carcosa Seri Negara ! hebatnya! Tayangan SEXklusif menonton video rakaman aksi seks selama 20 minit itu secara bergilir mengikut kumpulan. Video itu didakwa membabitkan seorang pemimpin utama pembangkang dengan seorang wanita muda.

Pening kepala nak fikir, boleh pula buat tayangan umum video seks. Tak salah ke mengikut undang²?

Saya tak sentuhlah betul ke tidak watak dalam video itu Datuk Seri Anwar Ibrahim , tetapi berbezakah undang² sekiranya menonton video muat turun Maria Ozawa atau apa sajalah ( saya tak pandai nak bagi contoh tajuk sebab tak pernah tengok tetapi saya tahu ada membabitkan gadis² melayu ) di ruang tamu rumah teres dua tingkat?

Tak salah ke menganjurkan tayangan dan menonton tayangan tersebut?

Sudahlah setiap hari muka depan akhbar perdana bersiaran langsung dari mahkamah kes seks sampaikan beberapa perkataan ‘orang dewasa’ menjadi ngilu untuk dijawap kepada anak².

Jadi apa nak hairan kalau ada kes anak semuda 12 tahun pernah tengok filem lucah cetak rompak?

Google pun tahu melabelkan ‘melayu’ !

Cuba macam Rosalinda tu – menghasilkan video klip yang boleh membanggakan negara malah boleh ditayangkan untuk kategori U. Menghiburkan setiap lapisan masyarakat.

lek’s go lek’s go choping…. ( lor…video dah kena remove…best ape video ni )

©kujie – nak contact kawan² tu kejap lah, kot² dia antara jemputan istimewa tu.:lol:

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Comments

  1. sekarang ni jarang dah baca surat khabar, sebab rasa membazir je beli… kalau keje pagi sempat la dengar berita kat TV3… tapi bosan juga, tak ada cerita lain yang sama jerk… :lol:
    Jom terjah post menarik dari shay ..Kata PepatahMy Profile

  2. Tayangan Perdana Lagi says:

    hehe… tak baru dgr… xbaca paper la lately nie… betul2 mcm katak bawah tempurung… seb baik blogwalking dpt gak perkembangan tbaru negara :-)
    Jom terjah post menarik dari Tayangan Perdana Lagi ..Hukum Umat Islam Menyambut Hari ValentineMy Profile

  3. Assalamualaikum,
    sekarang ni, kanak-kanak seawal umur 10 tahun (sekarang dah 12 @ 13 tahun) dah ada di pusat perlindungan wanita kerana termengandung. Dia sendiri pun tak tahu sebab apa dia perlu ditempatkan kat situ…dia sendir juga tak tahu macam mana dia boleh mengandung. Errrr….kalau tanya nak salahkan siapa, masing-masing akan tuding jari kat orang lain ;)
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Tutuplah Lampu- Biarpun Ku Tidak Di SiniMy Profile

  4. denaihati says:

    Dunia akhir zaman ni boleh timbul beberbagai cerita dan kisah utk tontonan umum tu lah antara keburukan IT.
    Jom terjah post menarik dari denaihati ..Skandal Seks Anwar Ibrahim DOA AKUMy Profile

  5. decrewz says:

    Habis, kalau pemimpin dah naik dalam ranking search ‘sex’, lconfirm negara lain dah x respect Malaysia.. Kata negara malaysia negara islam..
    Jom terjah post menarik dari decrewz ..Cara Tukar Logo Admin Dashboard WordPressMy Profile

  6. macam-macam senario politik zaman sekarang.saya tak menangkan mana-mana pihak.undi juga rahsia.hehehe
    Jom terjah post menarik dari nasslimdiet2 ..Promosi Fibremax caselotMy Profile

  7. hehehe…. jangan dia guna perkataan tu dalam karangan kat sekolah sudah…pengsan cikgu

  8. Macam-macam hal sekarang. Dalam politik, benda haram dalam agama pun jadi halal..
    Jom terjah post menarik dari padlie ..Patah tulang kerana motorMy Profile

  9. Penat dah cerita 18sx ni bertahun tahun tak selesai², macam² istilah ‘orang dewasa’ nak kena terangkan kat anak²..dah lah anak saya tu dia baca, tak faham …cepat betul dia tanya

    ‘mama….liwat tu apa?”

    terkedu..sebab dah tua2 macam ni, nak menyebut pun segan silu

  10. muka depan berita seks, nak baca depan anak2 pun malu

  11. hmm..besalah tu…. :sad: skgni mcm2 ada… :???:
    Jom terjah post menarik dari princessmia ..Iran berjaya cipta piring terbangMy Profile

  12. Kalau ada jual tiket, GSC atau TGV tutup kedai..semua orang beratur macam bayar saman trafik :|

    Itu yg hairannya….kalau betul video tu, patut serah kat Maza le kan… AJK surau tu..boleh jadi bahan bukti

  13. Biasa orang kalau ada video lucah, nak sorok2 sebab itu kan satu kesalahan. Ini siap buat tayangan perdana

  14. Rasa keliru, apa yang nak dibuktikan kepada kita sebagai rakyat – apa faedah apa kebaikan yg kita2 orang biasa boleh dapat. Kisah murahan yang difokuskan.

  15. kena baca isu2 semasa ni …jgn tertinggal :lol:

  16. saja ckp je..tak terkeluar perkataan mcm tu..aish
    segan silu lah
    tak pernah2 nak tengok :lol:

  17. politik kotor….. kan pilihanraya dh nak dekat…

  18. ada tayangan perdana, lepas tengok balik buat review berapa bintang nak bagi :lol:

  19. tak tau mana satu betul sekarang ni..naik kompius dah tengok politik zaman sekarang..tapi takkan la sampai nak kasi tengok video beramai2 kot..cam pelik je :cry:
    Jom terjah post menarik dari aizuddin ..Saya Mahu Trafik Blog Dari TwitterMy Profile

  20. sampai ada tanyangan perdana ker?
    terdesak sangat gayanya..
    ini barulah namanya tak bermoral..
    bila ajak rakyat jelata tonton video yang terang2 melanggar susila manusia apatah lagi agama…
    Jom terjah post menarik dari izzah ..Tak Nak Percaya!!!My Profile

  21. tu yang saya risau.
    lani takdak anak lagi. takpala. anak menakan tak pernah nak tanya apa tu seks dan liwat.
    kalo depa tanya berakai la nak jawap

  22. sekrang ni susah nak cakap..kadang-kadang benda boleh dieksploitasi..tapi saya setuju dengan cadangan penulis..alang-alang nak buat video tu, baik buat video yang boleh mengharumkan nama keluarga dan negara..hehehe..
    Jom terjah post menarik dari Azreem ..Syarat baru BNM bagi memohon kredit kad berkuatkuasaMy Profile

  23. muhammad fakhruddin says:

    Maka tidak hairanlah kalau Bediuzzaman Said Nursi, ulama’ Turki yang menyaksikan kejatuhan Uthmaniyah mengatakan ‘Aku berlindung dengan Allah daripada syaitan yang direjam dan politik’
    Jom terjah post menarik dari muhammad fakhruddin ..Project Gutenberg–a source of free e-booksMy Profile

  24. Perkataan DEWASA di dada akhbar memang buat parent pening kepala nak explain kat anak2x kecil….

  25. Oh.. jemputan istimewa gitew..

    ingatkan ada jual tiket.. ahaks..

    Psst: org surau Kota Damansara dgn tok bilal masjid tak leh gi ke kak jie? …. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari maza ..Langkah-langkah Baharu Kad Kredit bagi Menggalakkan Pengurusan Kewangan yang Berhemat dan Amalan Perniagaan yang BertanggungjawabMy Profile

  26. entahnya..
    suka hati ja dia nak tayang video lucah tu..

    haish!!
    Jom terjah post menarik dari naimulfirdaus ..kepada pencari bahagiaMy Profile

  27. Letih melihat gelagat ahli politik kita masih tidak matang walaupun rambut sudah putih. Baik melihat gelagat anak yang sentiasa hatinya sentiasa luhur dan tulus
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Patut seluar koyak sebab punggung bertajiMy Profile

  28. entahlah…dunia..dunia
    Jom terjah post menarik dari rumah kuning ..Asal Cuti Je- Tanda Skrip PeriksaMy Profile

  29. hahaha….kena tonton berkumpulan, nak sekumpulan dgn jiji sbb jiji pandai buat review :lol:

  30. Boleh buat kutipan amal gituuuuu!!!

    Kalau betul lar ada tayangan perdana mcm tuh… malu nak mengaku rakyat malaysia.. semata-mata nak raih undi

  31. dua tiga tahun lagi,
    taip sex kat google keluar senarai nama pemimpin kita….adeih malunya

  32. ada ke…? tak dengar cerita la pulak… huhuhu…. :lol:

    kak ni akak jumpa yang U jerk, cuba akak gi youtube search yang lain, pergh…. bulan pose tak leh tengok tu, batal pose pun boleh…
    Jom terjah post menarik dari shay ..Dah Ada Di RumahMy Profile

  33. decrewz says:

    Takut nanti bila search pasal ‘sex’, perkataan ‘melayu’.,’malaysia’duduk di 1st page setiap masa.. :(
    Jom terjah post menarik dari decrewz ..Cara Tukar Logo Admin Dashboard WordPressMy Profile

  34. sy tau kawan tu siapa, hihihi mcm2 la skrg ni kakjie, pening nak fikir
    Jom terjah post menarik dari mijie ..Jalan-jalan di zoo taipingMy Profile