Bukan Hari Ini… Tidak Ingin Tua Sebelum Waktunya

Dengan nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang. Iftitah kalam, sejambak kesyukuran dan dengan menggunung harapan selautan impian saya menyusun kata berbahasa ingin mengucapkan berbanyak terimakasih atas kiriman dan ucapan .

kredit : 9gag.com

Kepada Dato’/ Datin / Tuan / Puan / Encik / Cik yang begitu teruja untuk meraikan harijadi saya, saya dahului dengan ucapan terimakasih.

Walaubagaimana pun, saya ingin menyatakan bahawa saya tidak ingin tua sebelum waktunyaSaya tahu semua orang sayangkan saya dan tak sabar untuk menjadi orang pertama mengucapkannya tetapi angka² dan nombor² yang berlegar² itu agak menakutkan .   Dasar makcik tak sedar diri!!! Jom ramai² kita sepak je…

Terimakasih kawan² kerana menjadikan hidup saya lebih sedap dan penuh warna warni …

“A diplomat is a man who always remembers a woman’s birthday but never remembers her age.”

©Kujie – setiap tahun dapat ucapan terlalu awal – celcom pun hantar sms Happy Birthday Enjoy FREE 50 SMS bla..bla…bla…

psst…!  Saya nak keluar, ada appointment penting dan sudilah mendoakan ‘segalanya dipermudahkan Allah’ .

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

38 thoughts on “Bukan Hari Ini… Tidak Ingin Tua Sebelum Waktunya”

  1. selamat hari lahir yer kak jie..moge ceria dan senyum sokmo..baru sentiasa tampak muda dan berseri.. :mrgreen:

    p/s-dapat bungkusan istimewa dari sana ke? 😛

  2. happy besday akak jie…
    yey!! 😀
    .-= akmal´s last blog ..glory-glory man united!! aku very GAY today!! =-.

  3. moga dipermudahkan urusan dunia akhirat..amin..
    siapa yang nak tua?semua tak nak..hehe :mrgreen:
    .-= aizuddin´s last blog ..Basic Pasal Nuffnang Yang Patut Anda Tahu =-.

  4. Kak jie kesibukan aktiviti harian tidak mengizinkan saya untuk singgah mampir di blog ni. Tapi untuk hari yg istimewa ni saya ucapakan Hapi Birthday. Semuga Allah beri hidayah, rahmat, kesejahteraan, keredhaan, keampunan dan kejayaan dunia dan akhirat.
    .-= denaihati´s last blog ..Acer Aspire One untuk ANDA miliki percuma =-.

  5. Haha… birtday kita lama lagi.. so Jie tua dulu la tu, hihihi… :mrgreen:
    .-= Tie´s last blog ..Bila dugaan dikatakan balasan Tuhan =-.

  6. tidak sengaja berkunjung ke blog ini, dan menemukan theme wordpress yang simple. Saya pun jadi ikut-ikutan menggunakan PressPlay, dengan modifikasi warna sesuai selera saya. Salam perkenalan.
    .-= jemix´s last blog ..1st: “hello world” =-.

  7. Bagus kalau kita sedar yang kita dah tua..daripada jadi tua kutuk..
    pssst…aku pun tua gak…hahaha

  8. hapi belated besday yer… age is just numbers gitu, hehehe
    .-= Wawa´s last blog ..Bracelet =-.

Comments are closed.