Bukan Hari Ini… Tidak Ingin Tua Sebelum Waktunya

Dengan nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang. Iftitah kalam, sejambak kesyukuran dan dengan menggunung harapan selautan impian saya menyusun kata berbahasa ingin mengucapkan berbanyak terimakasih atas kiriman dan ucapan .

kredit : 9gag.com

Kepada Dato’/ Datin / Tuan / Puan / Encik / Cik yang begitu teruja untuk meraikan harijadi saya, saya dahului dengan ucapan terimakasih.

Walaubagaimana pun, saya ingin menyatakan bahawa saya tidak ingin tua sebelum waktunyaSaya tahu semua orang sayangkan saya dan tak sabar untuk menjadi orang pertama mengucapkannya tetapi angka² dan nombor² yang berlegar² itu agak menakutkan .   Dasar makcik tak sedar diri!!! Jom ramai² kita sepak je…

Terimakasih kawan² kerana menjadikan hidup saya lebih sedap dan penuh warna warni …

“A diplomat is a man who always remembers a woman’s birthday but never remembers her age.”

©Kujie – setiap tahun dapat ucapan terlalu awal – celcom pun hantar sms Happy Birthday Enjoy FREE 50 SMS bla..bla…bla…

psst…!  Saya nak keluar, ada appointment penting dan sudilah mendoakan ‘segalanya dipermudahkan Allah’ .

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Baru menyertai blog ini sebagai reader, hepi belated besday!
    .-= akuvision´s last blog ..Gangguan Hyperhidrosis =-.

  2. Azizuan says:

    selamat melangkah lagi setapak menjadi warga emas..keke

  3. selamat hari lahir yer kak jie..moge ceria dan senyum sokmo..baru sentiasa tampak muda dan berseri.. :mrgreen:

    p/s-dapat bungkusan istimewa dari sana ke? 😛

  4. oo.. dah lepas ye bday kak jie.. happy belated birthday.. mg happy dan bahagia selalu..
    .-= fiezaradzi´s last blog ..Prihatin Atau Diam? =-.

  5. selamat bercuti.. dan happy belated birthday

  6. happy birthday kak jie….semoga…still sihat

  7. happy besday akak jie…
    yey!! 😀
    .-= akmal´s last blog ..glory-glory man united!! aku very GAY today!! =-.

  8. selamat hari tua ye makcik:)

  9. aik, bile besday kak jie ni?
    kite share besday same ke?
    hehe

    jgn lupe 20 hb
    ahaksss

  10. selamat bercuti.. dan happy belated birthday

  11. semua nak tahu ni bila birthday kak jie..bg la date..
    .-= Bb Hussain´s last blog ..Spaghetti Bolognese & Sambal Gulai Tempoyak =-.

  12. HAHAHAHA minggu depan kan ma? :p
    .-= yonna´s last blog ..Singkat =-.

  13. walaupon umur saya dah 31, saya x rasa tua pon..apsal ehh?
    ni ke org kata ‘tua x sedar diri?”
    hehe
    .-= Hidier´s last blog ..Wang mudah…wang mudah – Ada ka? =-.

  14. moga dipermudahkan urusan dunia akhirat..amin..
    siapa yang nak tua?semua tak nak..hehe :mrgreen:
    .-= aizuddin´s last blog ..Basic Pasal Nuffnang Yang Patut Anda Tahu =-.

  15. ya!! marilah kita sama2 meng’awet’kan diri dengan menghentikan waktu yg ada..

    hihihi

    selamat mematangkan diri kak jie..
    semoga dipermudahkan segala urusan 😀
    .-= kutaksempurna´s last blog ..Budak baru belajar tak boleh SOMBONG! Nanti kena jolok 😛 =-.

  16. Semoga k. jie sentiasa bergembira, berbahagia dan diberkatiNya bukan setakat di hari ulangthn kelahiran, tapi selagi nyawa dikandung badan dan selepas nyawa diambil Allah pencipta alam. Sayang k jie….
    .-= rumah kuning´s last blog ..Kerja Buat Sepanjang Minggu Lepas =-.

  17. salam kak jie,
    realiti hidup.. umur makin bertambah tapi perjalanan hidup makin pendek..

    SELAMAT HARI LAHIR 🙂
    .-= cikgu isza´s last blog ..Dah tobek muka murid perempuan tuuu.. =-.

  18. denaihati says:

    Kak jie kesibukan aktiviti harian tidak mengizinkan saya untuk singgah mampir di blog ni. Tapi untuk hari yg istimewa ni saya ucapakan Hapi Birthday. Semuga Allah beri hidayah, rahmat, kesejahteraan, keredhaan, keampunan dan kejayaan dunia dan akhirat.
    .-= denaihati´s last blog ..Acer Aspire One untuk ANDA miliki percuma =-.

  19. Haha… birtday kita lama lagi.. so Jie tua dulu la tu, hihihi… :mrgreen:
    .-= Tie´s last blog ..Bila dugaan dikatakan balasan Tuhan =-.

  20. tidak sengaja berkunjung ke blog ini, dan menemukan theme wordpress yang simple. Saya pun jadi ikut-ikutan menggunakan PressPlay, dengan modifikasi warna sesuai selera saya. Salam perkenalan.
    .-= jemix´s last blog ..1st: “hello world” =-.

  21. wakakakka.. tahniah dan happy birthday gitew.. ramai org ingat birthday kujie.. ahaks..

    heheheheh

    ameennnn

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    .-= maza´s last blog ..Rini, aku juga punya dunia tersendiri. =-.

  22. Dah birthday ke kak? 😀

  23. Bila hari jadi kak Gie?? hehe 😛
    advance selamat hari jadi kalau dah makin dekat…dan happy belated birthday kalau dah terlepas 🙂
    .-= marki´s last blog ..Bila si Jejaka DSLR bertemu si Manis Photoshop.. =-.

  24. salam hari lahir buat kak jie walau belum masanya 😛
    .-= syahirul´s last blog ..Setahun setelah pemergianmu =-.

  25. epi becoming befday kak jie.. 😉 (1st time tgl komen kt sni..heheh

  26. hepi belated besday..
    .-= hamizah´s last blog ..Danish ke Sekolah =-.

  27. ramai nya bezday bulan april, happy becoming besday ya kak jie..!
    .-= nursarah´s last blog ..yang annoying tentang FB dan pengkomen tegar shoutbox. =-.

  28. Semoga terus berbahagia dan terus dalam lingkungan rahmatNya.. 😆

  29. Semoga terus berbahagia, sejahtera dan diberikan kesihatan yang baik…

  30. tak kisah la bila pun..tapi nak ucap jugak hepi besday..hehehe 😀
    .-= Faizal @ FTN´s last blog ..Esok Ada Gatsby Deodorant Street Fair di Berjaya Times Square, Tapi… =-.

  31. adamfaiz says:

    Bagus kalau kita sedar yang kita dah tua..daripada jadi tua kutuk..
    pssst…aku pun tua gak…hahaha

  32. hapi belated besday yer… age is just numbers gitu, hehehe
    .-= Wawa´s last blog ..Bracelet =-.

  33. akak nk hadiah pe? sy bg teddy bear bsr nk tak? hikhik

  34. Saya selalu ngaku diri saya tua… tua la… tua setiap saat. Rindu sama, kak Jie! :mrgreen:
    .-= suealeen´s last blog ..Bicara anak-anak… =-.

  35. birthday akak eh?
    happy birthday kak

    jom singgah blog kite.. ;p