Contoh Surat Tunjuk Sebab

Please be advised,regarding your kindness invitation on The XXXΒ  Media Event.

I would like to inform you that I will not able to attend the event due to my daughter’s sickness and treatment.

Again,thanks in advance for your kindness inviting me and hope I can fulfill it in your next meet.

Kak Jie
Apr 5, 2012 1:29AM

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. tak dapat gi program apakah ini?
    Jom terjah post menarik dari titan ..Raksasa Misai & Jambul AlifMy Profile

  2. Assalamualaikum,
    Moga Intan cepat sihat…banyak2 rehat ya
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Lelaki Malaysia Sedang Bermasalah?My Profile

  3. keluarga lebih penting.. πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari Lan Bingka ..Wordless WednesdayMy Profile

  4. Sekarang ni memang musim demam..
    kat office pun, ramai colleague yang xdatang, bukan sebab depa yang demam, tapi anak yang demam.
    Moga Intan cepat sembuh, ameen
    Jom terjah post menarik dari fana164 ..~Instagram for Android~My Profile

  5. Ibu Mifzal Arsyad says:

    semoga anak kak jie lekas sembuh..susah hatikan kalau anak x sihat
    Jom terjah post menarik dari Ibu Mifzal Arsyad ..ChatON Di BlackBerry TorchMy Profile

  6. Skrg2nya kak jie dah beri alasan yg terbaik & bkn rekaan semata2….family first..
    Jom terjah post menarik dari Cool Daddy ..LEGOLAND MALAYSIA @ NUSAJAYA, JOHORMy Profile

  7. Begini ye wat surat tunjuk sebab. Kompom A+. hehehe.
    Jom terjah post menarik dari Azwan ..Wordless Wednesday – Astro EverywhereMy Profile

  8. Janji ada inform dah ok tu πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari Azman ..Wordless Wednesday#Ngantuk or Lentok?My Profile

  9. kalau sakit, nak buat macam mana..
    Jom terjah post menarik dari ohcikgu ..1-300-888-427 – Nombor telefon baru kalau nak order tong gas PetronasMy Profile

  10. Kak Jie kalau tak pergi, biar saya substitute. Hehehe.

    Cantek widget negaraku kak jie πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari NoktahHitam ..SP: Make That Call Before It’s Too LateMy Profile

  11. xpe la anak tak sihat…
    nk buat macam mana kn…
    hope anak sepat sihat
    Jom terjah post menarik dari TopiJerami90 ..Himpunan bersih 3.0My Profile

  12. Anak tidak sehat hendak buat macamana. Sekurang-kurang memberitahu penganjur kalau senyap akan mengundang macam-macam gossip nanti.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Pinjaman pengajian PTPN diminta mansuhkanMy Profile

  13. uish..banyak jugak ubatbya tuu…get well soon to anak kak jie..
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..My Pinky MomentsMy Profile

  14. mudah2an anak yg kecil itu cepat sembuh hendaknya…
    dan kak jie sihat2 jua hendaknya…..

    huhuhuhu
    Jom terjah post menarik dari maza ..Lelaki tak akan masuk syurgaMy Profile