Gambar Bogel Cikgu

Berita dari kosmo melapurkan seorang guru telah dirakam gambar bogelnya dah sekarang dijadikan kes peras ugut.

Siapakah cikgu bogel tersebut?

Cikgu Zara dari Muo itukah?

Cikgu Panji , tidak mungkin

Cikgu Isza yang bijak mathematik kah?

Cikgu Xpo yang sedang bercinta jarak jauh itu baru putus cinta kah?

Cikgu Naman yang boleh menjadi seperti suparman ?

Cikgu Kak Long atau Great Teacher Onizuka ( ? ) ?

oppp… happy birthday Cikgu Bat

psst! psst! cikgu..kalau ye pun nak cari bahan mengajar Pendidikan Seks di sekolah, janganlah berekperimen  seganas ini.

p/s – cikgu-cikgu jangan marah tau..simpan power tu, esok dah nak mula mengajar….!!

p/s – theme ini banyak lagi yg perlu diedit.

  1. bukan saya…bukan saya..saya sukakan gto saja…hik3..teruja kak jie mention saya,..terima kasih….
    .-= eyriqazz´s last blog ..Betulke Datuk Siti Nurhaliza dah Mengandung? =-.

  2. Pingback: Legasi Cinta Alisia bahan kimia Shafaza Zara Syed | Hidup Biar Sedap

  3. betul ke bende nih? or atau sekadar publisiti murahan?? cewah… :roll: :roll: btw, it interesting!
    .-= Hafiz Mohd´s last blog ..Blogger And Followers, Do They Need Each Other? =-.

  4. adeh..terkene plak cikgu tuh..hati2 yer kite semua..mintak jauhla benda2 camni..
    .-= hafizmd´s last blog ..Wanita Malaysia sudah kurang subur? =-.

  5. bat punye bday ker? ish ish ish.. tak tau pon.. senyap senyap je bat eh… selamat hari lahir untuk bat

  6. aku tersesat atau memang sebenarnya ini blog kak jie????
    .-= denaihati´s last blog ..Jemaah Tabligh tercemar akibat nila setitik =-.

  7. biar siapa pun cikgu tuh…setiap orang dari kita kalngan wanita perlu berhati-hati…mungkinbukan kita tapi nanti2 takut terkena dgn darah daging kita..sedaa mara terdekat..kawan-kawan rapat..beringat la ye..

    Kak Jie..saya takut baca berita-berita macam ni..trasa tak selamat je sekarang ni nak berjalan.

    • bergantung pada diri kita sendiri..jaga diri sendiri dan sensitif dgn beberapa perkara di sekitar..jgn terlalu mudah ‘menerima’ dengan org yg baru dikenali di internet

  8. berita kosmo x lengkap la..3 perenggan ja..berita harian pown sama..

    p/s:template baru?
    .-= Azizuan´s last blog ..Apakah Tweet Pertama Anda? =-.

      • ramai y teringin nak tau..smalam sorg kena culik,dera,bogel..rini cikgu plak..mau x pelik..haha
        .-= Azizuan´s last blog ..Apakah Tweet Pertama Anda? =-.

  9. hahahahahahahaha..lawok2..gambr kartun tu..siap bwk mode lg time ngajar..tp kat board ajar math bkn sains..ngiah3 :mrgreen:

  10. hahahha!! lawak la kak jie, abis semua nama cikgu kuar, hehehe!! siapakah cikgu bogel itu? jeng..jeng… :)

  11. aduh, cikgu, ustazah, lepas ni golongan apa pula. semuanya bermula dari yang TERLAMPAU (hu3).

    kita sudah berada di akhir zaman agaknya. tiba-tiba terasa PILU bila memikirkan masa depan kita, anak-anak kita.
    .-= megat´s last blog ..Bikin Konkrit, Memenatkan! =-.

    • bersosial dalam talian memang perlu lebih berhati2… jangan percaya sebarangan…kawan depan mata pun susah juga nak percaya…

  12. haha.. lolz.. budak2 zaman skrg memang ganaz.. x tahu adab!
    .-= Frantz-Senpai´s last blog ..Skill Hacker (Terbongkar) =-.

  13. aiya..nama saya pun ada gak ke? hahahhaa tp pembetulan, saya dah tak bercinta jarak jauh..hehe dah single mingle skrg ni