Gambar Bogel Cikgu

Berita dari kosmo melapurkan seorang guru telah dirakam gambar bogelnya dah sekarang dijadikan kes peras ugut.

Siapakah cikgu bogel tersebut?

Cikgu Zara dari Muo itukah?

Cikgu Panji , tidak mungkin

Cikgu Isza yang bijak mathematik kah?

Cikgu Xpo yang sedang bercinta jarak jauh itu baru putus cinta kah?

Cikgu Naman yang boleh menjadi seperti suparman ?

Cikgu Kak Long atau Great Teacher Onizuka ( ? ) ?

oppp… happy birthday Cikgu Bat

psst! psst! cikgu..kalau ye pun nak cari bahan mengajar Pendidikan Seks di sekolah, janganlah berekperimen  seganas ini.

p/s – cikgu-cikgu jangan marah tau..simpan power tu, esok dah nak mula mengajar….!!

p/s – theme ini banyak lagi yg perlu diedit.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Comments

  1. la kalo bkan dlm it pn org trdkat pn bleh..

  2. :grin: takut ye,,,abg amir ade

  3. :roll: nak buat mcm mana. ini canggihnya teknologi

  4. ye ke cikgu…leh sy isi brang x cikgu…huhu :shock:

  5. salam..
    18 sx
    ni..he he :roll:
    .-= zulkbo´s last blog ..Dulu Pandang Ke Timur (Jepun)..Sekarang Baik Jangan.. =-.

  6. nakal pemikiran anak murid ni…
    .-= beliamuda´s last blog ..Motorola Charity Night – Meraikan Kanak-Kanak Kurang Bernasib Baik =-.

  7. bukan saya…bukan saya..saya sukakan gto saja…hik3..teruja kak jie mention saya,..terima kasih….
    .-= eyriqazz´s last blog ..Betulke Datuk Siti Nurhaliza dah Mengandung? =-.

  8. haha…pendek akal juga cikgu ni…apo ler…hehe
    .-= mohdisa´s last blog ..Antara Ada Dan Tiada Rezeki =-.

  9. Musykil macam mana student tersebut boleh mengambil gambar cikgu :o

  10. minta dijauhkan perkara begitu terjadi kepada diri sendiri, sanak saudara,kawan-kawan dan kenalan semua.
    .-= rumah kuning´s last blog ..Oh…Tolonglah Saya. =-.

  11. erk? kalau cikgu tu dah 45 tahun.. kluar senarailah nampaknya cikgu isza. Sian cikgu tu.. boleh di ambil sebagai peringatan ni..
    .-= cikgu isza´s last blog ..TAK TIDUR LENA KERANAMU =-.

  12. Hafiz Mohd says:

    betul ke bende nih? or atau sekadar publisiti murahan?? cewah… :roll: :roll: btw, it interesting!
    .-= Hafiz Mohd´s last blog ..Blogger And Followers, Do They Need Each Other? =-.

  13. adeh..terkene plak cikgu tuh..hati2 yer kite semua..mintak jauhla benda2 camni..
    .-= hafizmd´s last blog ..Wanita Malaysia sudah kurang subur? =-.

  14. kreuger says:

    bat punye bday ker? ish ish ish.. tak tau pon.. senyap senyap je bat eh… selamat hari lahir untuk bat

  15. Bahayanya… ish2 mintak dijauhkan
    .-= zik´s last blog ..Sakit kepala! =-.

  16. wah..suparman wak joko,,

    semestinya buka i ye..hehe
    .-= chekgu naman´s last blog ..Menangi Fridge Magnet Comel dan Keychain Dengan Meneka Tulisan Chekgu =-.

  17. denaihati says:

    aku tersesat atau memang sebenarnya ini blog kak jie????
    .-= denaihati´s last blog ..Jemaah Tabligh tercemar akibat nila setitik =-.

  18. wah!!!
    nak pergi sekolah balik la…
    hahahhahaa

    dunia makin pelik la…
    isk isk isk
    .-= mie´s last blog ..:: tag from jaja :: =-.

  19. mak aih…
    seram nya skrng ni….
    kdg2 tekno maju sgt pon payah gak kalo ada yg terlampau bijak nak ambik kesempatan
    .-= fana164´s last blog ..~My Favourite Surfing Spot~ =-.

  20. cuti sekolah dah habis..jalan akan sesak kembali.. :smile:

  21. ish ish ish… kesiannya cikgu tu..
    .-= Adry Sabry´s last blog ..Me a wedding photographer??? =-.

  22. uiks takutntya dgr berita ni..kot2 ada nak murid yg advance surf the net..tak ke memalukan..huhu..
    apa-apapun kita perlu kembali kepada Nya..
    .-= Bb Hussain´s last blog ..Arissa loves the camera =-.

  23. Cik Norfa says:

    biar siapa pun cikgu tuh…setiap orang dari kita kalngan wanita perlu berhati-hati…mungkinbukan kita tapi nanti2 takut terkena dgn darah daging kita..sedaa mara terdekat..kawan-kawan rapat..beringat la ye..

    Kak Jie..saya takut baca berita-berita macam ni..trasa tak selamat je sekarang ni nak berjalan.

    • bergantung pada diri kita sendiri..jaga diri sendiri dan sensitif dgn beberapa perkara di sekitar..jgn terlalu mudah ‘menerima’ dengan org yg baru dikenali di internet

  24. Azizuan says:

    berita kosmo x lengkap la..3 perenggan ja..berita harian pown sama..

    p/s:template baru?
    .-= Azizuan´s last blog ..Apakah Tweet Pertama Anda? =-.

    • cukuplah tu… sikit2 lah yg org teringin nak tau..he he he

      minimalis yg sedang diedit lagi …

      • ramai y teringin nak tau..smalam sorg kena culik,dera,bogel..rini cikgu plak..mau x pelik..haha
        .-= Azizuan´s last blog ..Apakah Tweet Pertama Anda? =-.

  25. farahaznil says:

    hahahahahahahaha..lawok2..gambr kartun tu..siap bwk mode lg time ngajar..tp kat board ajar math bkn sains..ngiah3 :mrgreen:

  26. Mmmmm ni iklan cari jodoh ye? :mrgreen:
    .-= Anyss´s last blog ..Berpetualang ke Aceh: Satu Catatan Kembara =-.

  27. erk! terasa teringin lah pulak back to school:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

    boleh tak, Cikgu Besar?
    .-= maza´s last blog ..Nenek Saya Sayang Saya… =-.

  28. MrRollies says:

    AHAHA,,
    lawak la xD

  29. Lupa nak tanya kak.
    dia merujuk laman web sosial apakah?
    .-= Lord Zara´s last blog ..Kau Boleh Hina Karya, Blog Dan Diri Aku – Tapi Jangan Kau Hina Pembaca Aku! =-.

  30. hahahha!! lawak la kak jie, abis semua nama cikgu kuar, hehehe!! siapakah cikgu bogel itu? jeng..jeng… :)

  31. hahaha…sabar je kak kujie ni..
    abis semua nama cikgu dilistkan.. :)

  32. Tu lar….kena berhati-hati kan? :p
    .-= tekkaus´s last blog ..Lee Chong Wei Wins All England 2010 Badminton Crown! =-.

  33. aduh, cikgu, ustazah, lepas ni golongan apa pula. semuanya bermula dari yang TERLAMPAU (hu3).

    kita sudah berada di akhir zaman agaknya. tiba-tiba terasa PILU bila memikirkan masa depan kita, anak-anak kita.
    .-= megat´s last blog ..Bikin Konkrit, Memenatkan! =-.

    • bersosial dalam talian memang perlu lebih berhati2… jangan percaya sebarangan…kawan depan mata pun susah juga nak percaya…

  34. gilak! itu dah jadi khazanah movie 3gp melayu malaysia dah
    .-= Luth Textile´s last blog ..Aku trauma? =-.

  35. hahaha~
    dan zara belum ada teman lelaki lagi kak~
    hahaha~

    =)

    paling atas namaku~
    aww~
    haaha~
    .-= Lord Zara´s last blog ..Kau Kentut, Kau Sedut. Kau Berak, Kau Cuci. Ini Bukan Iklan Pewangi Tandas Tapi Sekadar Pelawas. =-.

  36. Frantz-Senpai says:

    haha.. lolz.. budak2 zaman skrg memang ganaz.. x tahu adab!
    .-= Frantz-Senpai´s last blog ..Skill Hacker (Terbongkar) =-.

  37. aiya..nama saya pun ada gak ke? hahahhaa tp pembetulan, saya dah tak bercinta jarak jauh..hehe dah single mingle skrg ni

Trackbacks

  1. Legasi Cinta Alisia bahan kimia Shafaza Zara Syed | Hidup Biar Sedap says:

    [...] mula memenuhi ruang Aksara Keraian hasil sulung Cikgu Dunia Sebelah Zara yang digossipkan mempunyai gambar bogel di internet [...]