Gambar Bogelku Kena Curi

Gambar bogelkujie?

Baik korang cakap…..siap yang cari ni?

Kalau pun ada gambar bogel diri sendiri yang diupload dalam komputer tu siapa suruh……. kan dah tersebar kalot nak cari..eh..gambar bogel aku yang mana satu ye…kehkeh

Cara nak mencuri.

Hah!  Ini lagi satu… nak mencuri pun tanya Pakcik Google?  Banyak sangat terpengaruh dengan filem barat tentang teknologi canggih untuk mencuri intan berlian agaknya.

Alang-alang nak tanya, tanyalah cara buat bom ke, dadah jenis sabu ke..kan boleh kaya raya.  Tak kan nak curi getah sekerap pun nak tanya Pakcik Google.

©Kujie – saya suka meneliti keyword yang masuk – mengenali berbagai jenis pengguna internet.

pssst….! jangan lupa vote kat sidebar tu!

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. haha, pelik2 je la kan apa yang orang cari ni.. 👿
    .-= beliamuda´s last blog ..Separuh Akhir Piala Thomas 2010: Malaysia vs China =-.

  2. Sesungguhnya keyword memainkan peranan penting. Terpana sebentar dengan keyword itu, adakah aku yang taip, Oh Tidaks!
    .-= akuvision´s last blog ..Gangguan Hyperhidrosis =-.

  3. Azizuan says:

    kena hantar SPRM la siasat macam ni..
    .-= Azizuan´s last blog ..Beautiful Blogger Award From Yatie =-.

  4. Pelik2 sungguh keyword yg sampai kat blog kak jie ni..hehe..

    p/s – hati2..ade yg tgh nak curik gambar..hehe

  5. he3 😈 😈 😈

    btul3 🙄
    😳

  6. macam2 orang sekarang nih.. semua info ada di internet, mau cari atau tidak aje..
    .-= eiman´s last blog ..Blog Berwajah Baru dengan DISQUS Comment, Selamat Tinggal Intensedebate =-.

  7. Mr.Bintang says:

    kak jie… yg cara nk mencuri tu bukan ke dia tanya yahoo… hehehe.. 😛

    • tak perasan…hehehe
      tak sedap lah sebut

      ” ko yahoo je…mesti jumpa’

      best lagi

      ” ko google je..mesti jumpa “

  8. Kenapa kata kunci-kata kunci yang ganjil ini land kat website kak? Ha 😀

  9. bahaya betul (ganaz) orang-orang sekarang google.. :mrgreen:
    .-= samdaddycool´s last blog ..Bila si kecil menangis… =-.

  10. salam kujie,ckp psl keyword ni pun mmg boleh ketawa guling2 la 😛

    hari tu ada keyword’cara bawak ikan naik airasia’ tadi pulak ‘nyonyot puting’.. 😆

    p/s cikmin dah vote..
    .-= cikmin´s last blog ..Bertuah kan saya?UPDATED! =-.

  11. macam-macam ye kak jie.. yg peliknye die detect blog kak jie.. hahaha
    .-= fiezaradzi´s last blog ..Pusat Jagaan Atau Pengasuh, Mana Satu Pilihan Anda =-.

  12. Hahaha.. betul tu Kak Jie, apelah diaorang nih, carilah cara nak buat bom atom ke, cara nak tipu meter air ke, tipu meter letrik ke, cara nak buat panggilan free ke. :mrgreen: eh? Nape orang ramai nak cari perkara yang tak baik je eah?
    .-= amirulfaiz´s last blog ..Peperiksaan =-.

  13. Apalah nak tengok gambar bogel org len…
    tengoklah gambar bogel sendiri eh..
    .-= Mr Kamikaze´s last blog ..Penyamun Pun Macam James Bond… =-.

    • hoho .. x baek tgk aurat diri sendiri dan aurat org lain … hoho
      .-= hydir´s last blog ..Mari belajar kitaran hidup blogger =-.

  14. kak jie…pulangkan! 😆
    .-= Lan Bingka´s last blog ..Diajar mengurut dalam mimpi =-.

  15. hehehe… cam ne la bole cari mcm tuh?
    .-= Maria´s last blog ..dia mula buat mural… =-.

  16. bukan saya punya kerja..tolong!!
    .-= aizuddin´s last blog ..Trick : Cara Senang Apply Widget Wowzio =-.

  17. wah..sampai begitu sekali..heheh
    .-= Bb Hussain´s last blog ..Spaghetti Bolognese & Sambal Gulai Tempoyak =-.

  18. baik..saye mengaku..kerja saye semua tu..hehe
    .-= yoy´s last blog ..Kisah Aku dan Resdung. =-.

  19. saya pun suka tengok keywords..hehe
    .-= chekgu naman´s last blog ..Spesies Katak Puru Yang Boleh dimakan?? =-.

  20. terkejut tengok title entri kak jie yang ini .

    lagi terkejut bila tengok keywords yang ada .
    adoi , macam macam jenis orang.
    .-= farah´s last blog ..tak setia ? =-.

  21. adamfaiz says:

    boleh buat ubat ilmu hitam tu..

  22. terkesima sekejap melihat keyword itu…alahai macam2 la sekarang ni yer….tak boleh bayangkan kalau gambar bogel dicuri….memang tak keluar rumah la jawabnya…
    .-= Azrul´s last blog ..10 Sebab Menggunakan Internet =-.

  23. tersedak kejap baca title, hahahahahahahaha
    .-= blowie´s last blog ..Final Piala FA 2010 – Kedah vs Negeri Sembilan =-.

  24. betul tu kakjie… macam2 perangai manusia skang ni. pening.. pening

  25. kat blog saya tiap2 hari ada jer keywords cara buat dadah.. ishhh simpang tol..
    .-= cikgu isza´s last blog ..Dah tobek muka murid perempuan tuuu.. =-.

  26. uishhhh, tajukkkkk, tak hingat, suspen je

  27. apalah yang dicari tu yer..hehe
    .-= FTN´s last blog ..Nihongo 101 : Mari Belajar Bahasa Jepun – Segmen Terbaru FTN =-.

  28. Wan Perlis says:

    search guna yahoo.ahaha
    ketinggalan skrg org guna google
    .-= Wan Perlis´s last blog ..Kritikan Untuk Industri Hiburan Tempatan =-.

  29. hehe.. ku guna statcounter
    .-= jard´s last blog ..Soalan-soalan dari pembaca…. =-.

  30. camna nak check tu? huk huk
    .-= jard´s last blog ..Tentang Perempuan : Kenapa tak kahwin-kahwin lagi? =-.

    • nak check ape jard?
      keyword ke atau betul ke dia dot dot ?

      kalau keyword – guna Sitemeter ke – counter and statistics tracker
      Kak Jie guna extremetracking atau kadang2 check kat clicky.com

  31. adeh, terkantoi plak sy yg search..wakakaka

  32. MrRollies says:

    hahaha..
    siot tol sape yang search !!
    .-= MrRollies´s last blog ..Blog Berinformasi Di Malaysia (Part II) =-.

  33. adoiyai.. ingatkan ape, rupanya keyword da.. hehee
    .-= syahirul´s last blog ..Senarai nama-nama anak dalam Islam =-.

  34. Salam Kak Jie.. perghhh panas panas teruja dan dengan lajunya klik.. hehehe

    Haha.. sampai ke sini jugak benda tuu rupanya ya.. Saya carik resepi rendang je kak jie.. 🙂
    .-= Incik RestNrilekS´s last blog ..No Rafiqin, No Kesatria Poyos, No Piala FA 2010 : Just Another Rojak : ) =-.

  35. macam2 keyword ada… tp kelakar plak gambar bogelku tu.. haha..
    .-= Amir´s last blog ..Jadi Mewah Kerana Blog Redmummy.com =-.

  36. Kelako2 sampai terasa nak minum teh o je.. huhuhu
    .-= zool´s last blog ..Sajak – Aku tahu apa fikirmu =-.