Gambar Bogelku Kena Curi

Gambar bogelkujie?

Baik korang cakap…..siap yang cari ni?

Kalau pun ada gambar bogel diri sendiri yang diupload dalam komputer tu siapa suruh……. kan dah tersebar kalot nak cari..eh..gambar bogel aku yang mana satu ye…kehkeh

Cara nak mencuri.

Hah!  Ini lagi satu… nak mencuri pun tanya Pakcik Google?  Banyak sangat terpengaruh dengan filem barat tentang teknologi canggih untuk mencuri intan berlian agaknya.

Alang-alang nak tanya, tanyalah cara buat bom ke, dadah jenis sabu ke..kan boleh kaya raya.  Tak kan nak curi getah sekerap pun nak tanya Pakcik Google.

©Kujie – saya suka meneliti keyword yang masuk – mengenali berbagai jenis pengguna internet.

pssst….! jangan lupa vote kat sidebar tu!

  1. kena hantar SPRM la siasat macam ni..
    .-= Azizuan´s last blog ..Beautiful Blogger Award From Yatie =-.

    • tak perasan…hehehe
      tak sedap lah sebut

      ” ko yahoo je…mesti jumpa’

      best lagi

      ” ko google je..mesti jumpa “

  2. salam kujie,ckp psl keyword ni pun mmg boleh ketawa guling2 la 😛

    hari tu ada keyword’cara bawak ikan naik airasia’ tadi pulak ‘nyonyot puting’.. 😆

    p/s cikmin dah vote..
    .-= cikmin´s last blog ..Bertuah kan saya?UPDATED! =-.

  3. Hahaha.. betul tu Kak Jie, apelah diaorang nih, carilah cara nak buat bom atom ke, cara nak tipu meter air ke, tipu meter letrik ke, cara nak buat panggilan free ke. :mrgreen: eh? Nape orang ramai nak cari perkara yang tak baik je eah?
    .-= amirulfaiz´s last blog ..Peperiksaan =-.

    • hoho .. x baek tgk aurat diri sendiri dan aurat org lain … hoho
      .-= hydir´s last blog ..Mari belajar kitaran hidup blogger =-.

  4. baik..saye mengaku..kerja saye semua tu..hehe
    .-= yoy´s last blog ..Kisah Aku dan Resdung. =-.

  5. tersedak kejap baca title, hahahahahahahaha
    .-= blowie´s last blog ..Final Piala FA 2010 – Kedah vs Negeri Sembilan =-.

  6. search guna yahoo.ahaha
    ketinggalan skrg org guna google
    .-= Wan Perlis´s last blog ..Kritikan Untuk Industri Hiburan Tempatan =-.

    • nak check ape jard?
      keyword ke atau betul ke dia dot dot ?

      kalau keyword – guna Sitemeter ke – counter and statistics tracker
      Kak Jie guna extremetracking atau kadang2 check kat clicky.com

  7. hahaha..
    siot tol sape yang search !!
    .-= MrRollies´s last blog ..Blog Berinformasi Di Malaysia (Part II) =-.

  8. macam2 keyword ada… tp kelakar plak gambar bogelku tu.. haha..
    .-= Amir´s last blog ..Jadi Mewah Kerana Blog Redmummy.com =-.