Gambar Romantik 19 Tahun Dulu

Jangan terkejut kejung depan pc pula tengok gambar ni.  Fokus pada gambar frame paling bawah sebelah kanan.  Gambar romantik tu tewas tipis dengan babak romantik atas katil Fizow dan Puteri Fateen dalam drama Puteri Salju dan dipintas mudah dengan gambar 2 pieces Bunga Citra Lestari je … Adil lah juga sebab gambar Makcik Jie tu masa umur 24 tahun .:lol:

Nampak?

Kalau tak nampak – buka browser google, search image.  Taip ‘gambar romantik’

©kujie – entri ni tak de pekdah pun utk korang, saja  menceriakan diri sendiri ! scary giler nak keluarkan entri skrg ni ,  mcm ade Suruhanjaya Diraja Blogger ‘tumpang lalu ‘ ( bloghopping ) utk nilai sampah ke wangi ke busyuk ke entri kita.

bloghopping =  Following links from one blog to another, reading about the lives of people you have absolutely nothing to do with – ( urban dictionary)

36 Replies to “Gambar Romantik 19 Tahun Dulu”

  1. sweetnyee.. bila laa nk boleh beromantik-romantik cmtu.. skrg ade halangan lagi.. huhu..
    .-= Post terbaru Anarm ..Kenapa manusia suka menzalimi haiwan? =-.

  2. nampaknya romatik sangat lr ni..hhehe…traffic lagi nih..heheh
    .-= Post terbaru ishak ..I love you juliana evans =-.

  3. dapat trafik percuma lagi tu hehe
    .-= Post terbaru Syafrizal ..Bekam – Perawatan Sunnah Nabi =-.

  4. haha.. ni yg jeles nih.. sayangnye saye x de gambar romantik. hehehee.. 😛

    ala k.jie suruhanjaya tu x leh nk wat pe… bukan boleh dakwa kite pun kalau kita buang sampah merata².. hehe.. 😛

  5. Pingback: Rakyat Malaysia ramai yang dahagakan seks | Denaihati
  6. Apsal Ijad pun ada mention mende yang lebih kurang sama?(orang menilai blog kita -lebih kepada mengkritik). Kujie punya blog Kujie punya suka lah…kadangkala elok kita pandang ke belakang untuk tahu sejauh mana kita sudah “berjalan”…
    .-= Post terbaru adamfaiz ..Boleh Buat Road Bump Kat Tempat Lain? =-.

  7. ku pon nak cipta saat rimantik bersama suami.. uhukz
    .-= Post terbaru Jard ..16 hari lagi dan senarai blog milik lelaki yang boleh tahan isinya. =-.

  8. semalam dah type kat google. tp yonna search web ja LOL hahaha.first tu pun blog mama punya link. tak teringat nak tgk kat image :p ecececeh, gambar zaman muda mudi tuuuu. kaler gambar tu mmg rare la ma. takyah susah2 edit kat photoshop 🙂
    .-= Post terbaru yonna ..Apabila Mati Itu Pasti. =-.

  9. hee..gambar romantic terbaru takde ker?
    .-= Post terbaru faisalhanim ..Mompreneur: Part 1 =-.

  10. rakyat marhaen tak sama dengan golongan diraja tu. mahu tak dapat nak berblog lepas ni la kak jie :))

    apa pun sikit lagi nak menang gambar kak jie tu
    .-= Post terbaru TMUkmkd ..Siaran Tertunda: Wacom Bamboo Buka Kotak =-.

  11. بَارَكَ اللهُ لَكَ وَبَارَكَ عَلَيْكَ وَجَمَعَ بَيْنَكُمَا فِيْ خَيْرٍ

    semoga Allah memberi berkat kepadamu dan atasmu serta mengumpulkan kamu berdua dalam kebaikan.ameen~
    .-= Post terbaru chentatiku ..:: surat yang tersurat :: =-.

  12. ada ke Suruhanjaya Diraja Blog Kak Jie? Haha..kalau macam tu, hamba yang hina ni menyusun jari la..hehe

  13. owh bestnya kalau dapat kedudukan nombor 6 gambar tu,heheh tahniah kak jie
    .-= Post terbaru wazy ..Slot Akasia Shah Jihan TV3 =-.

  14. Haha, kak jie, tahniah, berjaya kerana gambar romantik menduduki top 6 tanpa perlu adegan atas katil atau berbikini di tepi pantai. 😀
    Di ladang teh pun boleh romantik. Hehe, saya nampak macam kat ladang teh.
    .-= Post terbaru amirulfaiz ..Seminar Perkin Elmer. =-.

Comments are closed.