Gaya #retis

Along balik bercuti CNY dengan kawan serumah juga sekolej dari Sabah dan Filipina.

Kebetulan, kakak kepada adik ipar saya buat majlis walimatul urus dan saya bawa ‘Bruno Mars’ ke majlis tersebut.

Dapatlah bergambar dengan ‘artis’ hehehehe…

Posted with WordPress for BlackBerry.

EDIT : Cuti kali ini, rumah kami riuh sedangkan jiran tetangga sunyi sepi pergi bercuti atau balik ke kampung

Petang Jumaat, mak dan ayah juga anak saudara saya ( anak Mi & anak Minah ) datang.  Ayah sakit pinggang selepas 6 jam perjalanan dengan bas.


Sabtunya selepas kerja, adik bongsu saya yang tinggal di Jln Kelang Lama balik bersama kawan sekampung yang datang dari Johor.


Malamnya anak saudara saya Ezeti ( anak Mail ) pun datang bermalam bila dapat tau Tok dan Tokwannya ada. Rumah dia kat Tanjong Malim , memang selang seminggu dia datang ke sini.

Malam tu dia tidur dan terjaga menangis ‘ nak ibu……….nak ibu’  Terpaksa SOS ibunya datang malam-malam buta.


Malam tadi Along balik dengan 2 orang kawan serumah. Pelajar Sabah dan Filipina itu sepupu.

Seronoknya bercuti di rumah sendiri… walau sibuk di dapur tak ‘kering tangan’.

Apesal Tak Klik?

Comments

  1. says

    macam terima delegasi luar pula sampai tak kering tangan… bagus anak kak jie ajak kawan balik ke rumah. Kurang2 kita dapat kenal dengan sapa mereka berkawan dan juga menambah kenalan.

    manalah tahu lepas ni melancong ke sabah atau filipina… dah ada orang boleh bantu….
    Jom terjah post menarik dari zikri ..Dari Bukit Lanchong ke BehrangMy Profile

  2. paihujey says

    cuti sakan ni semua family datang umah kak jie..memang best la kalau sepupu2 sedara2 datang umah..dapat borak2 suka2 gelak2 ramai2..betul2 seronok la..
    Jom terjah post menarik dari paihujey ..Apa Pendapat Anda ?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge